Перейти до змісту

тотрібна допомога

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в чому проблема, відео та музику тормозить, і затягує, через еверест продіагностував,

пише, шо AGP отключен :(

Опубліковано
в чому проблема, відео та музику тормозить, і затягує, через еверест продіагностував,

пише, шо AGP отключен :(

Ну так включи ,  :D  

щоб тобі не встраювати допит з пристрастієм , опиши повність конфігурацію компютера .

а також , яка операційна система , і з якого то дива таке сталося , що було до цього . 

а якщо  в тому не розбираєшся ,постав завтра пива кому не буть ,хто розбирається ,він знесе твою зверську вінду і поставить нормальну , поставить всі драйвера і все буде працювати. ;)

Опубліковано

було так, все працювало, потім перестало, вінду переставляв вже 3 рази (windows SP2),

драйвера оригінальні. В свойствах компа, в оборудованьї всі дрова стоять.

ASRock K8Upgrade-NF3 (Socket 754)

Sempron 2800 (1600 MHz)

ddr 512

NVidia GeForce FX 5500 256Mb

і шо робити???????

Опубліковано

А в БІОС-і часом не вимкнено? (Живлення на AGP все одно передаватиметься).

Ну і, я підозрюю апаратну проблему. Подивися на материнці наявність "битих", здутих конденсаторів.

Опубліковано

шо в кантакті, шо на самому компі, в любому проігриватєлі показує, але затарможено ( відчуття шо швидкість програвання дуже зменшено)

з музикою аналогічно

Опубліковано

Якби в тебе був АГП відімкнений, то карта твоя ніц би не показувала.

Глянь в якому режимі вінчестери працюють.

Опубліковано
Якби в тебе був АГП відімкнений, то карта твоя ніц би не показувала.

Глянь в якому режимі вінчестери працюють.

як я не профі,

не знаю, про шо мова

Опубліковано
як я не профі,

не знаю, про шо мова

Якщо використовуєш АТА вінчестери, то:

"Мой компютер- Свойства"-"Диспетчер устройств"-"Контроллеры IDE ATA-Свойства"-"Вторичный (первичный) канал IDE"- "Дополнительные параметры".

Там глянь "Режим передачи"

Має бути "DMA если доступно", а в тебе можливо стоїть "Только РІО".

В цьому випадку буде тормознуто працювати як у тебе.

Якщо в цому справа, то поміняй, якщо дозволить.

Якщо не дозволить - тоді розбиратися чому.

Опубліковано

IMXO проблема з встановленими драйверами відеокарти.

Маленька інфа з сайту NVIDIA:

Советы по установке драйверов:

Перед загрузкой драйверов отключите утилиты типа "download accelerator";

Не запускайте антивирусное ПО в фоновом режиме при установке драйверов, так как это может помешать их корректной настройке.

Прежде чем устанавливать новый драйверы убедитесь в том, что вы удалили все драйверы NVIDIA через Панель Управления Windows. Зайдите в Пуск Меню > Панель Управления > Добавить/Удалить Программы, найдите запись NVIDIA Windows Display Drivers" и выберите Удалить.

Я б порадив спробувати вирішити проблему встановленням повних драйверів для системи з офційного сайту:

http://www.nvidia.ru/object/winxp_2k_93.71_ru.html

Опубліковано
IMXO проблема з встановленими драйверами відеокарти.

Маленька інфа з сайту NVIDIA:

Советы по установке драйверов:

Перед загрузкой драйверов отключите утилиты типа "download accelerator";

Не запускайте антивирусное ПО в фоновом режиме при установке драйверов, так как это может помешать их корректной настройке.

Прежде чем устанавливать новый драйверы убедитесь в том, что вы удалили все драйверы NVIDIA через Панель Управления Windows. Зайдите в Пуск Меню > Панель Управления > Добавить/Удалить Программы, найдите запись NVIDIA Windows Display Drivers" и выберите Удалить.

Я б порадив спробувати вирішити проблему встановленням повних драйверів для системи з офційного сайту:

http://www.nvidia.ru/object/winxp_2k_93.71_ru.html

дякую, не допомогло :(

Опубліковано

На твоїй материнській платі стоїть штук 25 джемперів , для підключеня додаткової плати на сокет 939 , 

попробуй їх подожимати , може допоможе. ;)

Опубліковано

а дирекс какой стоит? И какая именно сборка винды, если не хоч долгл ламать голову поставь себе Windows 7 и пускай винда все драва с нета сама возьмьот))

Опубліковано

Було щось подібне при програванні музики в браузері. Помогло фізичне ручне видалення плагіна і перестановка флеш-плеєра.

Опубліковано

дякую, проблему вичерпано, а взагалі проблема то була мізерна,

слот AGP був в пилюці, я ретельно прочистив його щіткою, і знайшло, переставив вінду - працює.

дякую за увагу, тему можна закривати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...