Перейти до змісту

Схоже забився радіатор пічки

Marshall

Рекомендовані повідомлення

після того як кілька тижднів тому почав прокапувати радіатор охолодження

по рекомендації спеціалістів залив присадку що затягую малі шпарини.

тепер порвало патрубок що йде до пічки.

Схоже що та хфігня забила пічку.

чи може хто що порадити

P.S. Audi A6 quattro 2.8 1995року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того як кілька тижднів тому почав прокапувати радіатор охолодження

по рекомендації спеціалістів залив присадку що затягую малі шпарини.

тепер порвало патрубок що йде до пічки.

Схоже що та хфігня забила пічку.

чи може хто що порадити

Хочаб марку авто написалиб, так для роздумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше що тре було порекомендувати "спєцам" то не лити всяку хрінотінь в систему охолодження.... собі дорожче.

А що там вже думати - треба паревіряти радіатор пічки чи він ще пропускає рідини крізь себе чи в нього запор. Якщо запор - таблетка мабудь одна, замінити на новий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю радіатори в пічках не ремонтуються, їх просто викидають і ставлять нові, оскільки продувати/прочищати забиті старі сенсу немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то і я так думаю. хто це робить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй перезвонити за номером 0956(пять одиничок)3 -- Олександр

З.І. Запчастини шукати мусиш сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаєш до кого звернутися, чи я тебе чимось образив???((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо він тебе чимось образив :) :) то... звертайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто нічим не образив.

після численних консультацій з різними спеціалістами, дійшли висновку

раз пічка таки гріє - значить з радіатором все в порядку,

оскільки бульбашок в бачку розгирювальному немає - значить і прокдажка ціла.

лишилося два варіанти або "пробка" десь в падрубку або шлангу "кришка" і просто співпало в часі з заливанням "фігні" в систему.

для початку спробую замінити шланг на новий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто нічим не образив.

після численних консультацій з різними спеціалістами, дійшли висновку

раз пічка таки гріє - значить з радіатором все в порядку,

оскільки бульбашок в бачку розгирювальному немає - значить і прокдажка ціла.

лишилося два варіанти або "пробка" десь в падрубку або шлангу "кришка" і просто співпало в часі з заливанням "фігні" в систему.

для початку спробую замінити шланг на новий

Ок. Для початку перевір маленький патрубок з клапаном стравлювання повітря. Знаходиться біля корпусу пічки, довжина приблизно 7 см - частенько проблема в клапані.

Крім того: радіатор може бути забитий не повністю - я з таким частенько стикався. Пічка дує теплим, але рве патрубки/випирає тосол.

Радіатор новий /Китай-Тайвань/ коштує 150-180 гривень. Б/в - 160 гривень. Робота по заміні радіатора коштує 350 гривень. Займає приблизно день часу. Є людина, яка якісно цю роботу виконує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо він тебе чимось образив :):) то... звертайся.

От же ж...Еталон доброти. Дай тобі Бог здоровля))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

По поводу ремонта,чистки радиаторов,печек обращайтесь по телефону:0990031496,0982241600,звать Андрей,кстати цены очень даже приятные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патрубки буде рвати при несправному клапані в кришці розширювального бачка. Як варіант він клинив і раніше але лишній тиск стравлювався з системи через не дуже щільно затягнуту цю ж кришку. Сипав - відкручував, закрутив , добре затягнув , от і... В мене була 1 в 1 ситуація, тоді порвало кран на пічку (зараз просто не сильно затягую і все ок).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патрубки буде рвати при несправному клапані в кришці розширювального бачка. Як варіант він клинив і раніше але лишній тиск стравлювався з системи через не дуже щільно затягнуту цю ж кришку. Сипав - відкручував, закрутив , добре затягнув , от і... В мене була 1 в 1 ситуація, тоді порвало кран на пічку (зараз просто не сильно затягую і все ок).

Клапан справний 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клапан справний 100%

Перевіряв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевіряв?

Можна і так сказати - у мене була придбана та сама кришка, з машини яка проїхала 1600 км з Бундеса сюда і все з антифризом було гут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ніби все, питання вирішено.

Після того як порвало шланг вперше, вияснив що непрацював клапан в кришці а ще дуже погано продувався радіатор пічки - тому й була підозра що його заліпив той герметік. вирішив поїздити трохи без пічки (і з справним клапаном-нову кришку придбав в федота) на дотик шланг виглядав пристойно а за новий просять 50у.о. тому вставили кусок трубки металевої і з"єднали хомутами. через тиждень порвало той же шланг але в іншому місці.

підозри на радіатор пічки відпали (бо нею не користувався) та й продуватись вона стала значно краще.

та коли детально оглянули шланг по міліметру на місці розриву, виявили що саме в 2-х місцях (де порвало) прогнив корт, ймовірно в наслідок потрапляння якоїсь рідини на нього, а неробочий клапан зробив свою справу.

тепер поставили інший шланг, накачали в систему 3 атмосфери, нічого не порвало. новий клапан спрацьовує на 1,5-1,7 атмосфери (перевірено манометром)

вже катаюся

тел.майстра 0506710580 Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...