Перейти до змісту

Не можу встановити додатковий вінт

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На компутеру стоїть один вінт розбитий на 3 умовних диски. Ставлю додатковий вінт на 320 Гб, підєдную, запускаю компутер - доходить до загрузки Віндовс і перегружає, і так по колу - просить безопасний режим - і все те саме по кругу....

Підкажіть будь ласка, що робити.

Дякую!

Опубліковано
Режими роботи(перемички) правильно поставив?

Основний - Master

Додатковий - Slave

На тому, що я поставив написано: Master/Salve jumper not required for Sata. (перемичка Мастер/Слейв для вінтів САТА не є необхідна).

Опубліковано
Можливо, запускається не з основного вінта, а з додаткового? :)

Виявляється проблем саме в тому що вінт 320. а материнка скоріше всього не хоче його видіти - біос навіть його не бачить!

Хто що знає що в такому випадку робити???

Опубліковано
Виявляється проблем саме в тому що вінт 320. а материнка скоріше всього не хоче його видіти - біос навіть його не бачить!

Хто що знає що в такому випадку робити???

для початку поцікавитись на сайті виробника материнки про наявність свіжого біосу

Опубліковано

и еще неплохо бы узнать что за винты (IDE / SATA) / модель мамки версию биоса.. и прочее прочее...

все ясновидящие в отпуске .. поставь два литра пива - и кто-нибудь к тебе придет , починит... или сходи на сервис .. гривен за 50 (как договоришся) посмотрят/починят ..

а какой толк в "удаленных" консультациях я без понятия - хочеш съекономить? или может сломать чегонибудь .. так дешевле не выйдет..

Опубліковано
а какой толк в "удаленных" консультациях я без понятия - хочеш съекономить? или может сломать чегонибудь .. так дешевле не выйдет..

А може людина хоче розібратись/навчитись? Ти сам на форумах нічого ніколи не запитував? Ти нормально реагуєш, коли тебе замість допомоги відправляють на сервіс?

Опубліковано

невозможно чемуто научится удаленно .. такое мое мнение..

в таких ситуациях может быть масса разных причин для неисправности..

наиболее приемлимы вариант - поставить кому-то пива , и просить пояснения в процесе .. только так .. если мастер адекватный и пиво любит - то считайте учителя себе нашли:) а вообще лучший учитель ето опыт ..

Опубліковано
невозможно чемуто научится удаленно .. такое мое мнение..

мда... А моя думка протилежна -- не можна чогось навчитись, завжди довіряючи роботу іншим :)

Сьогоднішня ситуація з великою вірогідністю в людини більш ніколи не повториться. Поставивши пиво за її вирішення, а не знайшовши його власноручно, людина не візьме жодного уроку на майбутнє.

Більшість з того що я знаю і вмію -- я навчився, ковиряючись з залізом і софтом сам, інколи керуючись порадами з форумів або друзів через телефон/аську.

Опубліковано

я ж не говорю что надо доверить всё другому! но по началу можно наломать дров, минимальный опыт лучше набирать под чьим-то руководством .. иначе бывает что на сервис приносят компы с вставленными набекрень мозгами, гнутыми ножками у процов, и прочее прочее прочее ..

тут ситация в которой невозможно дать четких однозначных рекомендаций ..

если топик-стартер готов рискнуть своим компом - пожалста , подскажем .. но опыт и знания полученные таким образом весьма сомнительны ..

я и сам на сервисе трудился .. естественно приходилось набираться опыта самому, однако были хотябы минимальные знания - чтобы хотя бы знать куда думать чтобы получилось что надо... и спросить всегда было у кого , однако если вопрос не совсем примитивный естественно перед тем как давать советы - коллеги сами смотрели и крутили.. а по инету советы давать ето довольно безответственно, согласись..

Топікстартера не чути щось..

певно або наслушался советов и уш0л в оффлайн.. либо наш0л себе гуру-учителя и синячит с ним :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...