Перейти до змісту

Допоможіть з компом.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже сильно гуде, оскільки в нього ніхто не заглядав 3,5 роки. Поставив нові кулери, все норм., крім відеокарти. В мене стоїть старенька ATI Radeon X1550 Series. Кулер міняти на ній смислу немає наскільки я розумію. Хочу купити Palit GeForce 9500GT Super HDMI 512 MB. (в сучасні ігри майже не граю).

В мене питання: чи потягне її мій БЖ на 300W??

Ще стоїть в мене мамка ECS 945-M3, проц. Pentium 4 524 3,066Ghz, 1 вінт, 1 двд-ром, 1 дисковод, 1 планка пам*яті, (в подальшому хочу прикупити ще одну)

Хочеться зробити тихий комп для фільмів, музики, інету, старих іграшок і т. д. Порадьте може хтось якусь відяху!!!

Опубліковано
Дуже сильно гуде, оскільки в нього ніхто не заглядав 3,5 роки. Поставив нові кулери, все норм., крім відеокарти. В мене стоїть старенька ATI Radeon X1550 Series. Кулер міняти на ній смислу немає наскільки я розумію. Хочу купити Palit GeForce 9500GT Super HDMI 512 MB. (в сучасні ігри майже не граю).

В мене питання: чи потягне її мій БЖ на 300W??

Ще стоїть в мене мамка ECS 945-M3, проц. Pentium 4 524 3,066Ghz, 1 вінт, 1 двд-ром, 1 дисковод, 1 планка пам*яті, (в подальшому хочу прикупити ще одну)

Хочеться зробити тихий комп для фільмів, музики, інету, старих іграшок і т. д. Порадьте може хтось якусь відяху!!!

Є така штука-калькулятор http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp підстав свої комплектуючі і будеш знати відповідь.До речі не бреше.Тепер знаю,чому на моїй машині 460W бж працював майже на 100%
Опубліковано

Хочу купити Palit GeForce 9500GT Super HDMI 512 MB. (в сучасні ігри майже не граю). ....

Ось що. В сучасні ігри не граєш, то для чого міняти відео..при таких апетитах зазвичай інтегрованого вистачає. Для старих теж вистачить і 7-ка буде працювати непогано...

Бажаєш міняти - поміняй і БЖ на 350 Вт.

Опубліковано

відеокарту ти вибрав нормальну ну якщо звісно не будеш грати у нові ігри то вона тобі в самий раз, якщо я не помиляюсь то там пасивне охолодження. Нарахунок БЖ то 350 тобі вистачить з головою, але бери із 12-ти або ще краще 14-ти см. кулером його ти взагалі небудеш чути, ну звісно ж якщо БЖ буде не китайський. Наприклад FSP ATX-350PNR

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...