Перейти до змісту

Помилка Stop c0000145

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Хто стикався, що може бути??

Спроба встановити ХР2 Професійну. Викидає BsOD і таку помилку. Память міняв (і місцями і взагалі). Відео доставляв (бо на мамці інтегроване). Проц не міняв. Вінта міняв.

Опубліковано

хочу ставити з нуля.

ПОтім ще, додивився щойно є помилка 0хс0000006 - буду пробувати далі ...

Опубліковано

нічого не буде... треба іншу зборку шукати, було колись декілька проблем подібних вирішувалось підбором іншого дистрібутива...

Опубліковано

Ще вношу уточнення.

Коли ставлю вінду, проходить процес завантаження драйверів і т.д.. І перед тим як має з'явитися віконечко де я маю все вибират (розділи і т.д) там ще має монітор бликнути 1 раз (відеокарту визначити і підключит відеодрайвер) а він не бликає а довго висить чорний бликає курсорчик білий - а потім синя смерть.

Опубліковано
нічого не буде... треба іншу зборку шукати, було колись декілька проблем подібних вирішувалось підбором іншого дистрібутива...

Буду шукати.

Опубліковано

Одразу скажу - своїх "звірів" та "посланих Біллів" - тримайте при собі. Цікавить виключно чистий білий дистрибутив, можливо корпоративна (ключі в мене свої)

Опубліковано

Не обов'язково - проблема в інсталясі Вінди.

Можлвио просто інсталяційний диск "запиляний". Траплялось й таке. Кілька разів стикався з подібним.

Опубліковано

Проблема вирішена перевстановленням із іншого дистрибутиву.

Всім дякую за те, що відгукнулися!

Женя можу запропонувати Chip Windows XP 2009.02 CD чиста. Взагалі Ви мені її колись давали. Працює бездоганно.

Не пам'ятаю..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...