Перейти до змісту

Вибір оптимальної відеокарти / весна 2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу поради у знаючих форумчан щодо вибору відео карточки за критеріями ціна/якість і звичайно - надійність в першу чергу!

Хотілося б щось в межах бюджету 100$ з однієї сторони, і наявності певного ресурсного запасу на майбутнє, щоб не прийшлось через рік-два знову піднімати питання апгрейту відео.

Моя нинішня конфігурація:

AMD Rhenom II X2 550 3.1Ggz

Gigabyte GA-MA785GM

HDD 500 G

DDR2 800Mhz 2 G

Опубліковано
Прошу поради у знаючих форумчан щодо вибору відео карточки за критеріями ціна/якість і звичайно - надійність в першу чергу!

Хотілося б щось в межах бюджету 100$ з однієї сторони, і наявності певного ресурсного запасу на майбутнє, щоб не прийшлось через рік-два знову піднімати питання апгрейту відео.

Моя нинішня конфігурація:

AMD Rhenom II X2 550 3.1Ggz

Gigabyte GA-MA785GM

HDD 500 G

DDR2 800Mhz 2 G

За рік-два тільки топове відео не застаріє... З бюджетом 100 президентів важко щось путнє взяти як мінімум 130... Яб порекомендував GTS250 на фоні нових аті 5750/70 так собі, але в останніх на мою думку завищені ціни і насторожуючі 128біт... Вибирати вам.

Опубліковано

+1 за GTS250. За ці гроші - поза конкуренцією. В мене зараз 8800GTS 512mb (той же G92 що і в GTS250, просто модель карти старіша), граю в 1680х1050, то мало яка гра тормозить на "High" настройках, інколи тіні ставлю на середні, їх всеодно не помітно. Та й PhysX підтримує, чого не дано AMD (через нього і брав GeForce). Дрібниця, а приємно. Напр. Batman: Arkham Asylum з PhysX і без оного - це дві різні гри.

Опубліковано

моя. :) 1200 грн (150 у.о.) Я розумію, що на 50% дорожче, але зате, із кулером Zalman. Та 1 Гб відеопам'яті.

В продажі є така ж модель, із 3D окулярами в комплекті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...