rossonero1899 Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 18:32 #1 Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 18:32 Хто там був, як туда записатися? Які документи треба приносити?
kozakOleg Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 19:04 #2 Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 19:04 Хто там був, як туда записатися? Які документи треба приносити?Я був - досить сподобалось, доречі якраз маю записатися на наступний заїзд. 1.Потрібно сходити в ПРОФІЛАКТОРІЙ в і взнати чи є місця ще (думаю мають бути)2.Документи - потрібна довідка про одержання путівки із лікарні завірена врачом лікуючим, завідуючим і ще кимось (одним словом звернутись в поліклініку до лікуючого врача).3.Оплатити приблизно 180грн. - я точно не пам'ятаю.
rossonero1899 Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 19:39 Автор #3 Опубліковано 19 Лютого, 2010 в 19:39 Хто там був, як туда записатися? Які документи треба приносити?Я був - досить сподобалось, доречі якраз маю записатися на наступний заїзд. 1.Потрібно сходити в ПРОФІЛАКТОРІЙ в і взнати чи є місця ще (думаю мають бути)2.Документи - потрібна довідка про одержання путівки із лікарні завірена врачом лікуючим, завідуючим і ще кимось (одним словом звернутись в поліклініку до лікуючого врача).3.Оплатити приблизно 180грн. - я точно не пам'ятаю.А коли наст заїзд?
kozakOleg Опубліковано 20 Лютого, 2010 в 09:25 #4 Опубліковано 20 Лютого, 2010 в 09:25 Хто там був, як туда записатися? Які документи треба приносити?Я був - досить сподобалось, доречі якраз маю записатися на наступний заїзд. 1.Потрібно сходити в ПРОФІЛАКТОРІЙ в і взнати чи є місця ще (думаю мають бути)2.Документи - потрібна довідка про одержання путівки із лікарні завірена врачом лікуючим, завідуючим і ще кимось (одним словом звернутись в поліклініку до лікуючого врача).3.Оплатити приблизно 180грн. - я точно не пам'ятаю.А коли наст заїзд?Вроді з 12 березня по 1 квітня.
ariman Опубліковано 25 Лютого, 2010 в 15:45 #5 Опубліковано 25 Лютого, 2010 в 15:45 Хто там був, як туда записатися? Які документи треба приносити?Я був - досить сподобалось, доречі якраз маю записатися на наступний заїзд. 1.Потрібно сходити в ПРОФІЛАКТОРІЙ в і взнати чи є місця ще (думаю мають бути)2.Документи - потрібна довідка про одержання путівки із лікарні завірена врачом лікуючим, завідуючим і ще кимось (одним словом звернутись в поліклініку до лікуючого врача).3.Оплатити приблизно 180грн. - я точно не пам'ятаю.А коли наст заїзд?Вроді з 12 березня по 1 квітня.Наступний заїзд 11 березня по 31 березня, сам поселяюсь на нього, платити треба 142 грн здається, треба йти в профілакторій в 416 кабінет, там писати заяву на поселення, потім йти в медпункт і так сказати шо поселяєшся в профілакторій, вони тобі все скажуть які документи потрібно, і ще одне шоб поселитись треба якийсь діагноз, так просто не поселять, найкраще це сколіоз бо призначають хороші процедури, якщо не знаєш як намалювати хворобу, пиши в приват розкажу!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.