Перейти до змісту

Чистим сніг готуємся до весни

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, хто живе в часних секторах, де навалено купи снігу, що можуть пролежати до кінця березня.

Я пропоную почистити дорожне полотно на ваших вуличках і провулках, щоб не їздити потім постійно по мокрому.

пишіть в приват або маякуйте 050-3781521

Опубліковано

А чого ж в прават.

Розкажи тут вартість послуги. Я вже давно задумувався якби то сніг на ділянці прибрати, щоб як почне розтавати, то щоб не було болота...

Опубліковано

197 грн\год, я чищу переважно на вулицях біля Рівненської, Дубнівської, Підгайці, Крупа, Лище, Струмівка і т.д.

Опубліковано

Якщо за рахунок міської ради, або з держ бюджету, то дуже будь ласка. Ми, водії здається платимо за дороги, з підприємців теж знімають хорошу дань, за утримання будинку теж подивіться яка сума сума за рік набігає.

Я не проти чистки снігу і честь і хвала таким як топікстартеру, але скажіть будь ласка, чи за два місяці не можна було по наших вулицях прогнати хоч один раз грейдера?

Ми ж не живемо десь у забитому селі. В обласному центрі, на центральних масивах, в дворах ні пройти не проїхати! Я вже з жахом чекаю часу, коли сніг почне таяти і будуть стояти величезні калюжі а під ними лід і діти будуть приходити зі школи забрьохані у холодній воді по коліна?

Я дивуюся з наших людей - скільки ще потрібно поламати рук, ніг, голов щоб накінець то вийти перекрити вулиці і спитати Шибу чому в Луцьку дві неділі після перших снігопадів ніхто не чистив а чекали що сам розтане, Чому вулички і провулки два місяці ніхто не чистить, чому він ніколи не пройдеться і не проконтролює так як колись його попередник Кривицький, який самостіййно ходив вулицями і спостерігав роботу йому підконтрольних організацій. Вибачте, накипіло....

Опубліковано
По балке после каждого снегопада катались. За месяц раза 4.

да да, было дело, даже во двор по Сюковалевской заезжал, 2 раза видел. 1 прз просто проехал туда-назад, даже ковш не опускал, 2й лучше б не опускал.

Опубліковано

В нашем Гондурасе У нас в стране настолько все беспредельно в отношенни всего, что про снег даже неохота буквы на клаве стирать

Опубліковано
197 грн\год, я чищу переважно на вулицях біля Рівненської, Дубнівської, Підгайці, Крупа, Лище, Струмівка і т.д.

ул.Пидгаецьку не ты снегом "перекрыл" ??? а то какой то пидаrас,так почисил улицу,что аж перекрыл её кучей снега в 1.5 - 2 высотой метра,и поперёк улици!! теперь там будет новое озеро..

..интересно,можно ли как то наказать такого деятеля??(не отрывая рук :) )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...