Перейти до змісту

Тимошенко: вибори сфальсифіковано - Янукович нелегітимний президент

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Кандидат в президенти, прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що оскаржуватиме результати президентських виборів у суді, бо вибори президента були сфальсифіковані.

Про це Тимошенко заявила 13 лютого у зверненні до українського народу.

”Завершився другий тур президентських виборів, і я хочу низько вклонитися всім, хто підтримав мене у цей складний час своєю довірою, любов’ю, своїм голосом, роботою у штабах та на дільницях, своєю боротьбою за достойне життя. Я також низько вклоняюся усім, хто у цей важкий час молився за Україну та за нашу перемогу. І хай у вас не буде жодного сумніву, що ми з вами перемогли”, - сказала Тимошенко.

Водночас, прем’єр вважає, що її опоненти, як і у 2004 році, продемонстрували свою неготовність обиратися за чесними демократичними правилами. ”Вони чудово усвідомлювали, що не мають шансів завоювати прихильність більшості людей законним шляхом. Ми не втратили жодної миті. Усі ці дні та ночі, які минули від дня голосування, ми займалися важкою юридичною роботою. Ми збирали дані свідків, опрацьовували документи, працювали з юристами. І сьогодні я можу твердо сказати вам, що вибори в Україні було сфальсифіковано. І це вже не політична декларація, а чітка правова оцінка юристів”, - підкреслила вона.

Тимошенко також навела приклад про фальсифікації в Криму. ”Ми були шоковані тим, що на всіх без виключення дільницях юридично встановлено фальсифікації від 3 до 8% на користь Януковича. В цілому ж по Україні можливі обсяги фальсифікації складають понад 1 млн. голосів за різними технологіями. Цих голосів цілком достатньо для нашої спільної перемоги. Моє переконання в тому, що треба боротися, підтверджують також і останні свідчення окремих спостерігачів від ОБСЄ. Вони висловили бажання виступити в судах на нашому боці з відеоматеріалами, зі своїми оцінками, що на виборах в Україні були системні фальсифікації”, - заявила вона.

”Я розумію, що ви стомилися від жорстоких політичних боїв, і я разом з вами також хочу стабільності і спокою у нашій державі. Але якщо сьогодні ми не захистимо демократію, право вашого чесного вибору, завтра ми прокинемося в іншій країні, де правлять диктатура і беззаконня. Заради майбутнього нашої країни я прошу вас мене зрозуміти і підтримати. Це не тільки моя справа, це справа усіх чесних людей – захистити нашу свободу”, - зазначила Тимошенко.

”Маючи всі докази, я прийняла єдине можливе рішення – оскаржити результати виборів в суді. Я буду на підставі юридичних аргументів захищати нашу державу, ваш вибір. Я дуже добре знаю, так як і ви, якість роботи наших судів. Але в той же час моя відповідальність перед вами, перед країною зобов’язує мене боротися за відновлення справедливості. Не піти сьогодні до суду означає здати Україну криміналітету без бою”, - вважає прем’єр.

"Я не буду збирати майдани і не допущу публічних громадянських протистоянь. Україні як ніколи потрібні стабільність та спокій. І саме тому ми будемо діяти тільки в правовий спосіб і тільки у суді.

Але я хочу чітко заявити: Янукович – не наш президент. І як би не розгорталися далі обставини, він ніколи не стане легітимно обраним президентом України", - заявила Тимошенко.

"І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів Янукович зробив низку різких антиукраїнських заяв, які прямо суперечать українським національним інтересам. І це тільки початок.

Кричущим фактом нечесності стало нещодавнє голосування Партії регіонів проти власного законопроекту про підвищення соціальних стандартів, того самого, на чому будувалися усі передвиборчі піар-технології Януковича.

Саме тому я готова і здатна боротися. Я хочу сказати вам, що буду робити усе можливе, щоб захистити вас, ваших дітей і нашу рідну державу. І тому я прошу вашого розуміння і підтримки на цьому складному шляху. Я була і залишаюся з вами", - підбила підсумок голова Кабміну.

Нагадаємо, Партія регіонів заявляє, що суди відмовили в задоволенні 72 позовів Блоку Юлії Тимошенко по оскарженню результатів виборів президента.

Про це йдеться в заяві прес-служби ПР.

У Партії регіонів висловлюють подив, чому не називаються конкретні виборчі дільниці, по яких БЮТ нібито домоглися бажаного для них судового рішення.

"Нічого дивного в цьому немає. По одній простій причині - немає і самих перемог. Вони - плід хворобливої уяви наших опонентів, і нічого більше", - йдеться в заяві.

"Насправді, усе що відбувається - результат банального бажання потягнути час, щоб на день, два, три, на тиждень відтягнути закономірний фінал - прощання з владою. А ще - замести сліди своїх непорядних діянь, і насамперед - незаконного використання величезних коштів з Держбюджету у виборчій кампанії Тимошенко", - вважають регіонали.

За результатами підрахунку 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій перше місце на президентських виборах посідає лідер Партії регіонів Віктор Янукович із 48,95% голосів виборців.

За нього проголосували 12 мільйонів 481 тисяча 268 виборців.

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко друга із 45,47% голосів. За неї віддали свої голоси 11 мільйонів 593 тисячі 340 громадян.

Відрив між кандидатами становить 3,48%.

http://tsn.ua/ukrayina/timoshenko-vibori-sfalsifikovano.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это уже даже не смешно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без доказів-лише слова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доказів не буде.

Спостерігачі сказали, що усе було ок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Последние судороги! Хватит тратить народные деньги на перевыборы в тысячный раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Баракуда, у нас вже є подібна тема, вийду з самопламозабана парву!!! :----))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді об'єднай їх і пости перенеси в попередню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін надоїло :---)) легше парвать, но я добрий :---)), перенесу потом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не може баба нормально признати свою поразку. Ну програла, привітай і поділом. Веди свою політику з тих засад, з яких можна, і будуй допомагай будувати сильну державу.

Аж ні! Не державу вона хоче зміцнювати, а крісло собі під дупу.

З.І. Не подумайте, я не прихильник фьодрича, але виграв - проголосувала за нього більість - хай буде, хай покерує.

Як Обама виграв вибори в США його противник (не пам'ятаю прізвища) вийшов на сцену і привітав його, і пообіцяв будувати державу. Ось де демократія. А в нас, з такими керовніками тільки... Ех....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Не подумайте, я не прихильник фьодрича, але виграв - проголосувала за нього більість - хай буде, хай покерує.

Хай, на звичній параші хай покерує! Із російською другою державною, із російським флотом в Україні після 2017, із продажем нашої ГТС Росії, із своїми передвиборними обіцянками, від яких відразу відмовився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую SunSeth. Я не є палким прихильником Тимошенко, але щоб країною керував зек, це вже занадто. З судимістю людей в охорону на ринок не беруть, а в президенти - без проблем. А що стосується фальсифікацій, то вони були, але ж нічого не докажеш, бо що не купується за гроші, те купується за великі гроші, а їх в людей, маріонеткою яких є Янек, вистачить щоб купити всіх свідків, або тих, хто заткне їм роти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifоффтоп
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Решение ЦИК об установлении результатов выборов приостановлено судом

Высший административный суд Украины (ВАСУ) открыл судебное производство и принял к рассмотрению жалобу Юлии Тимошенко на установление результатов президентских выборов.

Об этом сообщает «Интерфакс-Украина» со ссылкой на пресс-службу ВАСУ.

Также суд частично удовлетворил ходатайство Юлии Тимошенко, приостановив действие решения ЦИК по установлению результатов для обеспечения иска, то есть, до окончания рассмотрения жалобы по сути.

Относительно ходатайства Юлии Тимошенко запретить Виктору Януковичу принимать присягу президента, то в этой части ходатайство оставлено без рассмотрения, так как Виктор Янукович не является ответчиком по делу.

Дата и время начала слушания будут определены в среду, 17 февраля.

Ранее сообщалось, что судьей-докладчиком по делу электронная система определила Александра Нечитайло.

Исковое заявление Юлии Тимошенко на действия Центральной избирательной комиссии по установлению и оглашению результатов выборов президента Украины будет рассматривать весь состав ВАСУ – 55 судей, за исключением тех, кто находится в отпуске или на больничном.

http://dnews.donetsk.ua/2010/02/17/1064.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Премьер-министр Украины, кандидат на пост Президента Украины Юлия Тимошенко во вторник, 16 февраля, лично подала иск в Высший административный суд Украины относительно незаконности протокола Центральной избирательной комиссии об установлении официальных результатов выборов Президента, передает Цензор.Нет.

Так, охранникам Тимошенко пришлось «пробивать» дорогу сквозь толпу сторонников Виктора Януковича. С кандидатом в здание вошли депутаты от БЮТ, в том числе Андрей Шкиль, Иван Кириленко, Сергей Власенко, Валерий Писаренко.

Вслед за Тимошенко в здание суда занесли несколько ящиков с материалами для судебного дела. После этого двери суда закрылись. Журналистов в помещение ВАСУ не пускают.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Показували вчора по дибільніку. Такий пєар зробили з тої подачі заяви - просто без сліз не подивишся. Тут тобі і бритоголові молодики з синіми повязками, і ВОНА, вся така світла, як ангел миру, пробирається крізь натовп з позовом у руках... Мадонна просто! Тьфу блін...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...