Перейти до змісту

На Волині любителі театрального мистецтва просто зобов’язані задекларувати доходи


Masik

Рекомендовані повідомлення

Програма театральної вистави про гроші, яку ставить Волинський обласний драматичний театр імені Т.Шевченка, друкується на тлі декларації про доходи. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Волинській області.

Театральне рев’ю «Тригрошова опера» за однойменним твором Бертольда Брехта з піснями і танцями про гроші, казну та злочин, жебрацтво, обман та інші не завжди привабливі явища сучасного життя у волинських любителів драматичного мистецтва користується справжньою популярністю. А затятий театрал, як відомо, досить часто людина – заможна, ділова та активна. Тому до прохання податківців нагадати таким волинянам про необхідність декларувати доходи вчасно у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка поставилися із розумінням.

«Ми вирішили не втрачати шанс привернути увагу любителів театру до кампанії декларування доходів. Серед глядачів у залі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка завжди чимало знаних в області підприємців, митців, спортсменів,– розповідає начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області Алла Алейнікова. – Із керівництвом театру швидко порозумілися»

Відтак, титулка програми вистави «Тригрошова опера» закликає любителів театру задекларувати доходи до 1 квітня 2010 року. Для ще більшої переконливості, програма вистави надрукована на тлі бланку декларації про доходи.

«Хто дає – тому воздається» – лейтмотив театрального рев’ю. І хоч звучить ця думка з уст, можливо, не зовсім позитивних героїв, проте жодним чином не применшує значимості та актуальності деклараційної кампанії.

Ваше мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...