Перейти до змісту

Екзитпол board.lutsk.ua №2

D@ve

Екзитпол 2  

219 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

І що це означає? Що в тебе немає вибору. Ти поза виборами. Відмовляєшся когось підтримувати, але при цьому хтось з них буде керувати країною. А твій голос може бути вирішальний. І ти можеш жалкувати про це як мінімум 5 років. Хоча згіден, вибирати немає кого. Мабуть на цих виборах буде найбільша частка виборців проти всіх за всю історію президентських перегонів...

Я вже проголосував один раз не ”за кандидата”, а ”проти” і жалкував про це останні 5 років, хоч як не гірко було самому собі в цьому зізнатися :)

Хочу подякувати тим хто голосував "Не підтримую жодного кандидата" за нашого нового президента.

Віктора Хведоровича. - Нехай ці 5 років будуть на вашій совісті. :)

Будь-ласка.

Риторичне запитання: а ті хто голосували на сході проти всіх, то це були голоси за Тимошенко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Хочу подякувати тим хто голосував "Не підтримую жодного кандидата" за нашого нового президента.

ты "нам" как бэ намекаешь?

а тех кто за проффессора голосовал, тоже будешь благодарить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу подякувати тим хто голосував "Не підтримую жодного кандидата" з нашого нового президента.

от не треба цього ;)

звинувачувати треба не виборців, а Юлю, штабістів, Пр-щиків... всіх крім виборців.

ви ж не звинувачуєте покупця в тому, що він не хоче купляти поганий товар?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу подякувати тим хто голосував "Не підтримую жодного кандидата" з нашого нового президента.

От мені прикольно, а чим Юля краща за Федоровича?

обидва мають кримінальне минуле, причому ЮВТ у двох країнах, причому справи не закриті,

обидва мають досвід премєрства,

обидва прикривають свої дупи олігархами

обидва балаболять про краще майбутнє останні роки і самі ж собі заважають, вже не говорячи що заважають іншому і навпаки

Так у чому виграш скажіть якщо президентом стане Юля? у тому ж що і при Януковичі - для простих людей нічого хорошого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і, доречі, далеко не факт, що всі "противсіхи" проголосували б за Юлю, як за менше зло

побачимо по результатах - думаю в усіх регіонах відсоток проти всіх буде приблизно однаковий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені прикольно, а чим Юля краща за Федоровича?

обидва мають кримінальне минуле, причому ЮВТ у двох країнах, причому справи не закриті,

обидва мають досвід премєрства,

обидва прикривають свої дупи олігархами

обидва балаболять про краще майбутнє останні роки і самі ж собі заважають, вже не говорячи що заважають іншому і навпаки

Так у чому виграш скажіть якщо президентом стане Юля? у тому ж що і при Януковичі - для простих людей нічого хорошого

Madkot не варто, вже обсмоктана тема зі всіх боків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю в усіх регіонах відсоток проти всіх буде приблизно однаковий

за всех не скажу. область пока 2,38

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Madkot не варто, вже обсмоктана тема зі всіх боків.

То просто не треба людям дякувати не пойми за що, бо тема обсмоктана зі всіх боків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То просто не треба людям дякувати не пойми за що, бо тема обсмоктана зі всіх боків :)

Куму і де дякували, ти про що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отут подяка, на яку відповів Madkot і, на відповідь якого, ти порадив йому не починати :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціхо, не портіть тему, абщайтесь в приваті!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Тернопольской области явка составила 79,81%, во Львовской - 78,51%, в Волынской - 78,26%, в Ривненской - 75,08%, в Хмельницкой 72,15%, в Ивано-Франковской - 72,16%, в Винницкой - 73,36%.

в Луганской - 73,35%, и в Донецкой - 75,67%. В Харьковской проголосовали 67,38% избирателей, в Днепропетровской - 67,14%, в Запорожской - 69,06%, в АР Крым - 67,15%, в Киеве - 66,25% и в Севастополе - 67,49%.

Дані уже підтасовуються)) Не боїсь - за ніч буде на 300-500 тис. голосів більше у Юліїїїї - і я не здивуюсь))

Вона працює - вона це фальсифікація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в явку 80% слабовато верится :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну....

за мною були закріплені села де я вилизував всі дороги впарі з бураном, щоб усі могли доїхати, дойти і т.д.

і зранку народу було на дорогах німеряно, всі чимчикували на вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль на сайте ПР нет такого как у Яценюка, присоиденится к их фронту.

post-25-1265577721.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как сообщили в Партии регионов, уже подсчитаны результаты голосования на одном из участков в Донецке. На этом участке за Виктора Януковича отдали свои голоса 92% избирателей.

Об этом корреспонденту агентства Интерфакс-Украина сообщили в Донецком областном отделении Партии регионов.

На участке N110 (округ 54) в Донецке по результатам под счета голосов Виктор Янукович получил 92% избирателей.

Юлия Тимошенко набрала 5,5% не поддержали ни одного кандидата 0,5%.

Напомним, что согласно данным всех шести экзит-поллов, проведенных во время второго тура выборов, лидер Партии регионов опережает премьер-министра Юлию Тимошенко. Разрыв между Юлией Тимошенко и Виктором Януковичем составляет от 3 до 6%.

Я в це ніколи не повірю............. !!!!!!!!!!!!! :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гімн Украіни

Ще не вмерли України ні слава, ні воля.

Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.

Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,

Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.

Душу й тіло ми положим за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, козацького роду.

Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону,

В ріднім краю панувати не дамо нікому;

Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє,

Ще у нашій Україні доленька наспіє.

Душу, тіло ми положим за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, козацького роду.

А завзяття, праця щира свого ще докаже,

Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже,

За Карпати відоб'ється, згомонить степами,

України слава стане поміж ворогами.

Душу, тіло ми положим за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, козацького роду

:)

ИМХО

Слава Богу в них не вийди викорінити Українців чи в Ю чи в Я.

І приде наш час щось змінити. :angry:

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У луцькому наркодиспансері президентом обрали Тимошенко)) ото назва новини))

Якщо програє вибори - може іти на роботу директором диспансера))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на сайте ЦВК нету Волынской области

зы.ОООО, ужё появилась

post-4122-1265578415.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені щось здається що завтра буде нормальний двіж в протест правильності процесу виборів із невизнанням їх дійсності...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені щось здається що завтра буде нормальний двіж в протест правильності процесу виборів із невизнанням їх дійсності...

интересно, в чем же будет нормальность?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересно, в чем же будет нормальность?

В тому що можуть повторитися події 2-го туру виборів попереднього президента (Юща).

Із витікаючим із цього блокуванням всіх державних установ і всіх органів влади на місцях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому що можуть повторитися події 2-го туру виборів попереднього президента (Юща).

Із витікаючим із цього блокуванням всіх державних установ і всіх органів влади на місцях...

Ніякого повтору сценаріїв не буде.

Якщо буде тяганина, то виключно в судах. Це коник мадам Ю. І то не завтра, а після оголошення остаточних результатів.

Але, якщо всі комісії підтвердять легітивність виборів, а вони підтвердять, то оскаржувати, що небуть буде надзвичайно тяжко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мы друг друга не поняли... ))) точнее видимо, я тебя, ты писал про обширный... всю эту хрень, что ты описал, не считаю нормальной, пусть себе через суды решают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...