Перейти до змісту

Де ви їсте вдома?

vampirich

Рекомендовані повідомлення

переважно за комп'ютером.

на кухні це буває рідко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

:D

Я от собі ноут купив і тепер живу на кухні. Мені б однієї кімнати вистачило, щоб жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кухні однозначно. Там же й телевізор є.;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кухня - комп - кухня :rolleyes:

розповідь в тему, з знайомим переписувався по асці

-- привіт

-- хай

-- ...

-- альо ти де?

--...

-- **б..на р..т, прикинь я кисіль на ноут розлив, всьо залило, зара фотки скину

-- ?????????? п..ц, я в ах..є

отакоє о врєдє кісіля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

на кухні. стараюсь.

на крайняк - якшо вже перед компом - то стараюсь вже не перед самим моніком, а далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай на кухні ( да там "ящик" стоїть), але бувають і випадки і за ПК хаваю. :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм за обіднім столом

але якщо просто легенько перекушую чи п'ю чай то буває і за ноутом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кухні. Біля ноута можу пити чай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

На кухні їсти не можу - там книжки і газетки всілякі відволікають постійно. Зазвичай залажу з ногами в крісло перед телевізором і з тарілкою на колінах їм, причому те, що на екрані, особливо не втикаю. А за ноутом мене на чай різко пробиває, можу чашок з 6 за день випити :rolleyes:

Кажуть, щоб їжа засвоювалась, треба не відволікатись. Але навіть в повній тиші за столом будеш думати про свої справи буденні чи про сенс життя. Тоді яка різниця, чим саме відволіктись від їди? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то хаваю за компом, коли другани приходять то і бухаєм за компом....ггг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Я їм де хочу, але найчастіше на кухні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А в мене поєднуються протиріччя - за ноутом на кухні :rolleyes: Як і MOTOROLLLA не можу робити щось одне :)

На рахунок засмальцьованої клавіатури - не обов"язково ж писати під час їжі. А взагалі біля мене завжди лежить серветка, тому коли дуже треба руки легко витерти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце тако я почитала, і скажу. А в кого в квартирі живе не одна сімя, а кухенька 2х3 метри :sq_ye: . Зазвичай як сядеш за стіл похрумати, так хто небудь обовязково прилізе і буде шось робити, хоча 20 хв назад там нікогісінько не було. Мушу забирати тарілку йти до себе в кімнату в "уєдінєніє". Тільки вишла с кухні з тарілкою, в один момент вона освободилася, повертаюся назад щоб поїсти, і знов комусь, щось терпіново знадобилося пожарити чи помити, чи ще щось... З тих пір їм винятково в кімнаті перед ноутом, або тв(але там зазвичай одна реклама). А ще я думаю, що якщо поставити на кухню ТВ то люди туди "потянуться". Особисто проводила такий експеремент :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кухня. Інші місця в квартирі просто не пристосовані для вживання їжі. Тай й брудні тарілки потім знову в кухню не хоцца нести. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо ти асоціальний тип , який не може приймати їжу у присутності каструль, пательні з двомісячним жиром ....

Карочє...

Я беру молоду зварену картоплю, сиплю на неї свіжопорізаний кріп, трошки масла, на м"ясо викладаю гіркою кетчуп(як нема томатів), ріжу скибку сиру на хліб, а тоді йду "у залу", де мене не торкатиметься сморід всього того, що є на кухні.

Не знаю, як то мовити українською, але

столовая и кухня - это как магазин в центре Киева и контейнер в Одессе, и там, и там - куртки кожаные-дешевые, а разница таки есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Культурні люди не їдять за компом, а беруть ноутбук на кухню (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...