Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю сканер BearPAW 2448TA Plus і проблеми з ним у ХР з СП2. Раніше (гола або СП1) сканер можна було запустити за допомогою майстра. Зараз вилітає помилка що не мгя зв'язатись. Що робити, мож у кого такий є?

Опубліковано

Попробуй поставить драйвера для W2K - написано, что часто помогает

проверить к счастью не на чем :)

стыкался с бирпавами трижды, общее впечатление: ненавижу...

еще нашел вот такие ссылки к каким-то драйверам

ftp://ftp.mustek.com.tw/pub/driver//BearP...V11/ALL/Web.EXE

http://www.mustek.com.tw/apprg/countdriver...RIVERFILEID=931

Опубліковано

БеарПави мають два драйвера: один - свій власний, Мастековський, з наворотами та ефектами, настройками сканування і т.д., другий - стандартний imaging-драйвер, так званий WIA. Ось цей, другий, і потрібен для того, щоб сканити напряму з Мастера.

ЗІ. БеарПави - досить непогані сканери для офісної роботи. Тексти ними сканити досить зручно. Іноді годяться для картінок, фоток. Більшого я не сканив. А ще в нас в конторі є Хуліт Пакард - так це така жопа... Ні, сам сканер шустрий, але драйвера... Кожну сторіночку в файн-рідері (правда, файн рідер 4 версія) треба окремо через 5 кроків пропускати: 1. Предпросмотр. 2. Вибір розмірів. 3. Вибір типу зображення. 4. Вибір роздільної здатності. 5. Сканування...

Опубліковано

В мене якраз завжди ВІА і стояв, но ... злий сканер :)

Тексти в відтінках сірого ваще круто сканити, а на більше він мені і не тра.

Опубліковано

Фіг зна... порийся на мастековському сайті...

http://www.mustek.com.tw/apprg/showdriveri...8TAPlus&LSID=29

За цією лінкою драйвера - Твайн і якийсь Лайбрарі... По-моєму, останній тобі і треба.

Кстаті... в мене з моїм теж були трабли - його якось хитро треба було інсталити. Спочатку проінсталити драйвер. Потім - підключити сканер, і коли появиться Мастер нового оборудования - тоді вибрати драйвер потрібної моделі, яка вже буде в базі.

Опубліковано

Yarchik

Хюлетовські апарати дешеві працюють так, скільки за них заплатили, тому дешеві моделі категорично не рекомендую.

Нормальні починаються з 3к, іноді бувають в 2к

в софтині х*юлета є така штука, як настройки за замовчуванням

раз розбирись з ними і 3-й, 4-й кроки відпадуть

а взагалі для таких випадків в ФР є настройка "сканувати напряму"

(принаймі в 6-й є)

Опубліковано

В мене в самого 1200CU Plus і я так само мучусь з драйверами під ХР. Вже всяке шукав, але так остаточного рішення і не маю. Думаю просто продам його і куплю найпростіший Canon або Epson.

Опубліковано

я под свой 2448TA ставил драйвер из некого WEB.EXE (14829242 байт), взятого еще пару лет назад с сайта мустека. в результате под XP установился twain драйвер и еще какой-то свой интерфейс (WIA Bearpaw). вот если использовать этот свой, то под XP из-под Irfanview, Photoshop и PaintShopPro вполне нормально удается сканить. еще когда-то знающие люди рекомендовали драйвера с сайта nix.ru, но я лично их не пробовал

Опубліковано

Вчора дойшли руки установити (фотки тра було посканити). Тепер все паше, зразу в фотошоп сканить, кароч круто :angry:.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...