Перейти до змісту

ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ УЗАКОНИТИ РОСІЙСЬКУ МОВУ одразу після виборів

kudrom

Рекомендовані повідомлення

ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ УЗАКОНИТИ РОСІЙСЬКУ МОВУ одразу після виборів

http://pravda.com.ua/news/2010/02/2/4701839/

Віктор Янукович обіцяє ухвалити закон про мови одразу після своєї перемоги на виборах.

Про це він заявив в Єнакієвому, повідомляє "Остров".

"Ми одразу після виборів ухвалимо закон про мови на основі застосування російської мови в усіх сферах життя: у діловодстві, освіті, медицині, у судоустрої і так далі", - заявив Янукович.

Він також пообіцяв провести освітню реформу.

"Наші діти будуть навчатися в школах, де пройде освітня реформа. Ми обов'язково повернемося до 10 років навчання", - заявив Янукович.

Він підкреслив, що діти після 10 класів будуть мати можливість отримати спеціальність і підготувати себе до майбутнього життя.

Ех, прийдеться за Тимошенко голосувати... Хоч ці 5 років з українською державною поживемо, вже позитив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

да гон все это. это надо быть на всю голову не один раз стукнутым, что бы вводить второй государственный. И так население безграмотное, а еще и два языка...

З.Ы. Он просто не представляет какой это гимор для чиновников вообще, и для государственной казны в частности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже ж раз і не один приходив до влади. і у ВР і уряді....бонуси так здобуває не вперше гучними заявами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз чи бонуси, ті хто за нього, то і в першому турі віддали голоси за ці заяви, а от людей, які "проти всіх" до Тимошенко трохи переманить...

а як вже приймуть той закон, то фіг поміняєш його найближчим часом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom ты до сих пор веришь всему что обещают?

как пообещали, так и забыли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот-вот. Зараз треба використовувати будь-яку можливість підняти рейтинг. В яника в запасі була ще ця, неодноразово використана бомба, от він її вкотре і заюзав. Авось троха рейтинку добавиться. А там, за пів-року, дивись, люди вже й забудуть, що обіцяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше чую, що закони приймає Президент :D

исчё не вечер.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма он два рази обіцяв, і нічо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі ще й до того дають присягу а це серйозніше обіцянки. Різниці аж 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пр і Януковіч паражняк не гонять!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да гон все это. это надо быть на всю голову не один раз стукнутым, что бы вводить второй государственный. И так население безграмотное, а еще и два языка...

Зате пан президент буде розмовляти державним суржиком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рятуй нас, Боже, від такого лиха. Прожила 25 років в Донецькій області і знаю, як там добре простому люду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вже з роботи людей звільняють за те, що розмовляють українською мовою.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/1930115.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже з роботи людей звільняють за те, що розмовляють українською мовою.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/1930115.html

Не варто істерити по будь-якому приводу.

На сході, власне, як і скрізь, геніїв вистачає окрім гаранта (незабаром). Впевнений, що сам містер президент нас порадує своїм баченням але всетаки не в цьому випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму, о чем речь вообще. Пусть будет русский вторым языком-кому от зтого холодно или тепло. Все время до самостійності и оранжевой революции жили нормально ,таких вопросов вообще не возникало. Это просто специальный ход наших националистических политиканов, чтобы поссорить народ Украины. Такой толпой легче управлять. Это специально разжигаемая вражда. Все эти строительства ,,памятников,, замисть того,чтобы дать деньги на медицину нуждающимся и т.д. Кто нибудь читал техническую документацию на украинском? Я читал-по работе приходиться каждый день сталкиваться. Украинский язык больше для общения,песен,книг... Я против него ничего не имею. Разговариваю свободно и на русском и на украинском. Но всему должно быть свое место. Веками жили и таких проблем, высосанных из пальца, даже и не возникало. Опомнитесь. Неужели нет других,более важных проблем!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму, о чем речь вообще. Пусть будет русский вторым языком-кому от зтого холодно или тепло. Все время до самостійності и оранжевой революции жили нормально ,таких вопросов вообще не возникало. Это просто специальный ход наших националистических политиканов, чтобы поссорить народ Украины. Такой толпой легче управлять. Это специально разжигаемая вражда. Все эти строительства ,,памятников,, замисть того,чтобы дать деньги на медицину нуждающимся и т.д. Кто нибудь читал техническую документацию на украинском? Я читал-по работе приходиться каждый день сталкиваться. Украинский язык больше для общения,песен,книг... Я против него ничего не имею. Разговариваю свободно и на русском и на украинском. Но всему должно быть свое место. Веками жили и таких проблем, высосанных из пальца, даже и не возникало. Опомнитесь. Неужели нет других,более важных проблем!!!!!!!!!!!

все призведе до того що всі будуть говорити таким суржом, як ти. тому що прийдеться говорити з полоиною українською, з половиною російською, і вийде все через слово. "Справжню" українську вже мало знають, а що буде потім? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TIMKA, сужик как раз у тебя ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все призведе до того що всі будуть говорити таким суржом, як ти. тому що прийдеться говорити з полоиною українською, з половиною російською, і вийде все через слово. "Справжню" українську вже мало знають, а що буде потім? :(

Большую часть своей жизни я прожил при советах и не припомню ,что бы кто то из за этого говорил суржиком. Говорили и по русски и чисто по украински,а те кто говорил на смеси они и сейчас так же разговаривают на гибриде. Все зависит только от человека и от того,как воспитывается человек в семье. Все это раздутая проблема из ничего. Был я недавно во Львове,где очень негативно относятся ко всему русскому, не услышал я там чисто украинского языка. Не надо ломать всего,что сложилось веками. Ведь и сам украинский язык,если покопать историю ,является ничем иным, как смесью нескольких языков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я переконаний що команді Віктора Фьодоровіча хватить глузду не втілювати плани щодо 2 мови в реальність. Чому? Відповідб проста:

1) відбудуться грандіозні акції проетсу по всій Зх. і ймовірно по Цн. Україні

2) народ і більшість свідомих держслужбовців на цій же Зх.-Цн. Україні просто не будуть виконувати даного указу/закону

3) подальший розкол України вийде на новий рівень

4) при силових придушеннях думки україномовних громадян - можливі найгірші і найрадикальніші заходи. Підтвердження цьому - значний ріст націоналістичних організацій за останні декілька років, дію яких при певному розкладі подій дуже легко передбачити навіть найсхіднішим донетчанинам.

Цих аргументів достатньо - щоб не провокувати український народ

і ще дещо:

Ми живемо в УКРАЇНІ а не в Росії. Хочеться комусь розмовляти по рос. - ніхто не забороняє і рот не закриває. Хочеться співати гімн на рос. і слухати лише чужорідну мову в держзакладах - вас ніхто не прив"язує до Луцька, щодня з вокзалу в Москву їздить потяг, тож можу побажати лише Щасливої дороги туди, де вас все влаштовує!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я переконаний що команді Віктора Фьодоровіча хватить глузду не втілювати плани щодо 2 мови в реальність. Чому? Відповідб проста:

1) відбудуться грандіозні акції проетсу по всій Зх. і ймовірно по Цн. Україні

2) народ і більшість свідомих держслужбовців на цій же Зх.-Цн. Україні просто не будуть виконувати даного указу/закону

3) подальший розкол України вийде на новий рівень

4) при силових придушеннях думки україномовних громадян - можливі найгірші і найрадикальніші заходи. Підтвердження цьому - значний ріст націоналістичних організацій за останні декілька років, дію яких при певному розкладі подій дуже легко передбачити навіть найсхіднішим донетчанинам.

Цих аргументів достатньо - щоб не провокувати український народ

Полностью согласен. Я думаю тоже, что ему хватит ума не делать этого.Общество еще не созрело к этому. А там видно будет. Главное мы хорошо понимаем друг друга и зто не мешает нам общаться и делать общее дело на благо страны...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Общество еще не созрело к этому.

Воно і не має "созревати" !

Історично нашою рідною мовою є УКРАЇНСКА, і я ніколи не зрозумію чиїхось намагань насильно змусити мене вчити і розмовляти чужоземною мовою! З іншої сторони, сьогодні ніхто не забороняє мені її добровільно вивчити. Так в чому ж проблема і побоювання про-російських ораторів?..

Як ви не розумієте, що саме в мові криється наша українська самобутність та ідентичність?... Знищивши мову - ми знищемо українців як народ, - і станемо малоросами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Общество еще не созрело к этому.

Воно і не має "созревати" !

Історично нашою рідною мовою є УКРАЇНСКА, і я ніколи не зрозумію чиїхось намагань насильно змусити мене вчити і розмовляти чужоземною мовою! З іншої сторони, сьогодні ніхто не забороняє мені її добровільно вивчити. Так в чому ж проблема і побоювання про-російських ораторів?..

Як ви не розумієте, що саме в мові криється наша українська самобутність та ідентичність?... Знищивши мову - ми знищемо українців як народ, - і станемо малоросами

В том то и дело, что проблемы никакой нет. Проблема в голове у политиков,которые играют на этом. А люди сами разберутся. Как говорил кот Леопольд-,,Давайте жить дружно,, Поменьше обращать внимание на тех, кто специально поднимает эту тему в своих корыстных целях. А это,я смотрю, у наших правителей сейчас в моде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...