Перейти до змісту

Продам Nikon D70 body (тушку)

andriyus

Рекомендовані повідомлення

Продається фотоапарат Nikon D70 body (+ аксесуари).

Фотоапарат був куплений в США приблизно 2 роки тому. Фотоапарат в ідеальному, майже новому стані. Задній і верхній LCD з першого дня захищені захисними екранами. На фотоапараті майже ні царапинки. Я дуже обережно відношуся до свого фото обладнання, ніколи не використовую його при низьких температурах, в дощ, чи в піску, завжди ношу в захисному чохлі і т.д.

Продаю тільки тому, що фірма частково подарувала (з доплатою) D90. Два фотоапарати мені не потрібно, плюс тотрібні гроші, щоб заплатити за апгрейд. Інакше я б його ніколи не продав, бо знаю, що D70 в такому ідеальному стані більш ніде не куплю.

Все функціонує на 100%, ні разу не було ніяких збоїв чи неполадок.

В комплект входить:

Батарея Nikon EN-EL3e, 7.4V, 1500 mAh (це покращена і більш довготривала батарея від Nikon, яка працює зі всіма новими моделями зеркалок Nikon)

• Оригінальна універсальна зарядка Nikon MH-18 (100-240 V)

• Оригінальний нашийний пасок Nikon

• Повна інструкція (англійською мовою, іншою мовою можна скачати на сайті)

• Quick Start guide

• USB кабель

• MS-D70 holder на CR2 резервні батареї

• Ще віддам свої Compact Flash картки пам’яті: 1 (один) Hitachi мікродрайв на 2 GB і 2 (дві) Sandisk CF Ultra II по 512 MB

Ціна 370 у.о., можливий торг.

З питаннями звертайтесь по e-mailу [email protected] . Хто зацікавлений, дам номер телефону, можна зустрітися, подивитися, протестувати фотоапарат.

Додаткову інфо і reviews можна знайти тут http://www.ixbt.com/digimage/nikond70.shtml або тут http://www.dpreview.com/reviews/nikond70/

post-7390-1265032310.jpg

post-7390-1265032316.jpg

post-7390-1265032326.jpg

post-7390-1265032331.jpg

post-7390-1265032337.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано в надійні руки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...