Перейти до змісту

Допоможіть з www.dealextreme.com

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Хтось уже купував на цьому сервісі техніку та усіляке інше добро?

Хто може роз'яснити мені детально?

а. Це аукціон як ібей? Чи це просто онлайн магазин багатьох фірмочок?

б. Для покупок потрібно реєструватись?

в. На чому саме базується гарантія доставки (рейтинг продавців я взагалі не знайшов)

г. Їм справді вигідна безкоштовна доставка?

д. Розкажіть по пунктах як саме купувати? (У мене англійський не дотягує до потрібного рівня щоб у всьому розібратись) Не ту мову нажаль учив :(

P.S. Буду дуже вдячний за допомогу)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару разів купував.

а. Це не аукціон, а саме інтернет-магазин. Навряд, чи це багатьох фірм - здається, все з одного складу відправляють.

б. Реєстрація в принципі не обов'язкова. Бо адресу доставки вони беруть з пейпалівського платежу. Але зареєстрованим учасникам за постійні покупки, вродь, якісь бонуси там капають.

в. Гарантія на порядності самого магазину. Їм не треба слава лохотрона. Пару разів замовляв, то приходило все. У гіршому випадку не було на складі, то приходилось довго чекати, або скасовувати замовлення (гроші повертали).

г. Вочевидь вигідна, якщо працюють на таких умовах. За рахунок великих об'ємів. Ну і підозрюю, що китайська пошта сама по собі дешева.

д. нуу... тут ізвіняйте, але покроково влом писати )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ще один його "конкурент" :) - http://www.kaidomain.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вирішив прикріпити карту. Але тепер правила змінились і потрібно вручну це робити (ранніше автоматично)

Де шукати цю виписку? Допоможіть будь ласка. :unsure:

post-6301-1270045142,37_thumb.jpg

post-6301-1270045304,33_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив прикріпити карту.

Не варто зараз щось купувати на dealextreme. Шкодер вже писав про те, що висилка в країни, пошта в які іде через Москву, тимчасово припинена. Детальніше тут: http://www.hongkongpost.com/eng/publications/notices/2010/20100322a/index.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив прикріпити карту.

Не варто зараз щось купувати на dealextreme. Шкодер вже писав про те, що висилка в країни, пошта в які іде через Москву, тимчасово припинена. Детальніше тут: http://www.hongkongpost.com/eng/publications/notices/2010/20100322a/index.htm

Та мені аби тільки прикріпити карту (точніше щоб змінити на статус - перевірена) Адже на сьогодні статус - не перевірена. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с этим просто. напиши приватное сообщение оператору и попроси подробности по той операции, которую ты отметил. тебе дадут тот самый номер, который требуется для верификации. правда, мне до сих пор не ясно, нафига они его прячут сейчас.. год назад все было ok - номер был виден в выписке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивися уважно свої емейли, можливо є меседж від Пейпола з ссилкою на підтвердження активації, зачасту вони з верифікацією не тягнуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот не надо глупости советовать ^_ ^

с пейпалом + приватбанком все очень просто :

1. в приват-24 разрешаем онлайн-транзакции для конкретной карты. приват за это берет 50 копеек вроде ;

2. в течение часа получаем подтверждение о том, что разрешение получено. заодно изменится статус справа от карты ;

3. на пейпале добавляем карту и подтверждаем тестовое списание 1.5 USD с карты (разумеется, эта сумма должна быть на карте + 1 гривна комиссии за операцию) ;

4. в приват-24 дожидаемся пока операция появится в списке. она будет обозначена как 00000, но ее легко определить по сумме и дате/времени. может занять до суток - запасаемся терпением ;

5. в приват-24 есть "связь с оператором". пишем ему запрос всех деталей транзакции из пункта 4. указываем все имеющиеся детали (номер карты, время+дату, сумму) ;

6. через какое-то время (обычно в течение дня) получаем заветный номерок из четырех цифр ;

7. в пейпале вводим этот номерок, подтверждая карту. полтора бакса вернутся на карту в конце биллингового периода (в течение месяца обычно) ;

8. закидываем денег на карту и айда их тратить!

если включено SMS-оповещение, то пункты 2 и 3 сводятся к ожиданию sms'ки о совершенной транзакции. кстати, настоятельно советую включить оповещение для интернет карт. мало ли что. 35 копеек за sms'ку - не деньги

еще советую не использовать гривневую карту для платежей в евро или долларах - курс конвертации вас неприятно удивит, особенно если пометить в пейпале опцию "списывать деньги в валюте карты"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь дибілізм(((

Ось щойно продивився рахунок - суму для перевірки картки зняли, а кода немає :angry2::angry2::angry2:

post-6301-1270060579,85_thumb.jpg

post-6301-1270060651,59_thumb.jpg

post-6301-1270060579,85_thumb.jpg

post-6301-1270060651,59_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь дибілізм(((

Ось щойно продивився рахунок - суму для перевірки картки зняли, а кода немає :angry2::angry2::angry2:

читай внимательно мое предыдущее сообщение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь не замітив :unsure: Коли створював останній пост ви ще не написали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder + 1000000))))))))))))))))))))))))))))) Усе пройшло чітко і без ексцесів :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще советую не использовать гривневую карту для платежей в евро или долларах - курс конвертации вас неприятно удивит, особенно если пометить в пейпале опцию "списывать деньги в валюте карты"

Гривневу дійсно не варто використовувати. Але залежить і від банка також. В мене карта Укрсиббанка "Активні гроші" долларова. Платив недавно нею, платіж був в Євро, опція стояла "списувати гроші в валюті карти", то списано доллари було по нормальному кросс-курсу банка (1,35 здається було на той час Євро/Доллар), дуже вигідно. А перший раз лоханувся, платив долларами з включеною опцією "Дозволити PayPal конвертувати валюту", то там попадалово вийшло некісле: спочатку PayPal перевів суму в долларах в національну валюту (гривню), а потім за гривні купив доллари (по не дуже вигідному курсу, звичайно), і тоді вже провів платіж долларами. :ohmy: З того часу опція "Дозволити банку конвертувати валюту" стоїть в мене by default. Не знаю, як там в ПриветБанку (не люблю його), але читав (давно вже) в інеті, шо в них теж така подвійна конвертація, як в Пейпела. Хоча хтозна, може зараз щось і помінялося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничего не поменялось к сожалению. кроме того, приватбанк любит списать сумму чуть бОльшую чем требуется, если платеж не в валюте карты (причина связана с "запасом" на конвертацию и уже обсуждалась на борде). разумеется, после того, как транзакция будет проведена, разницу вернут, но эта "забота" вынуждает держать на карте сумму превышающую требуемую для совершения платежа, что часто неудобно, ведь вывести деньги с Visa Internet без комиссии не получится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто зараз щось купувати на dealextreme. Шкодер вже писав про те, що висилка в країни, пошта в які іде через Москву, тимчасово припинена. Детальніше тут: http://www.hongkongp...0322a/index.htm

Як не дивно, але посилки останніх 2х тижнів з Сінгапура і Гонконга - проходять Москву (Імпорт-Таможня-Експорт) в межах 2-3 днів, не більше. Там скоріше внутрішні проблеми Рупошти, з транзитом на Україну - поки жодних змін і проблем я не замітив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробував замовити копійковий лот на цьому сервісі. Ніби усе пройшло гладку. Але!!! Чому paypal конвертував гривні в долари по своєму курсу? Він бачив на картці лише гривні, а не валюту. Як ви бачите вище, картка відкрита у $ рахунку. Я ніяк неможу зрозуміти у чому проблема :( Адже їх курс дивний за 90 центів 8,15 грн Хтось може допомогти? Будь ласка :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробував замовити копійковий лот на цьому сервісі. Ніби усе пройшло гладку. Але!!! Чому paypal конвертував гривні в долари по своєму курсу? Він бачив на картці лише гривні, а не валюту. Як ви бачите вище, картка відкрита у $ рахунку. Я ніяк неможу зрозуміти у чому проблема :( Адже їх курс дивний за 90 центів 8,15 грн Хтось може допомогти?

Почитай мій пост №15 і наступний Шкодера. Приватбанк - це діагноз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробував замовити копійковий лот на цьому сервісі. Ніби усе пройшло гладку. Але!!! Чому paypal конвертував гривні в долари по своєму курсу? Він бачив на картці лише гривні, а не валюту. Як ви бачите вище, картка відкрита у $ рахунку. Я ніяк неможу зрозуміти у чому проблема :( Адже їх курс дивний за 90 центів 8,15 грн Хтось може допомогти?

Почитай мій пост №15 і наступний Шкодера. Приватбанк - це діагноз.

Просто можливо я у системі paypal щось не вимкнув? :( І саме тому конвертує? Адже на картці долари, а не гривні. підкажіть де вимкнути цю потрійну конвертацію. З мене плюс)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли платиш, перший екран буде приблизно такий:

post-3158-1270378293,15_thumb.jpg

Клацаєш на позначентй лінк. Далі вибираєш опцію з наступного скріна і жмеш Submit:

post-3158-1270378362,89_thumb.jpg

Але не виключений варіант, що Приватбанк сам проводить подвійну конвертацію. Якщо так, то ніяка опція тобі не допоможе. Міняй банк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно - тут подвійна конвертація: валюта карти>національна валюта>знову таки бакси.

NetSerpent - це вибір курсу банка, або пейпола. (зараз банк дещо нижче цінить - 8,25, проти курсу пейпола - 8,31).

Порада, створюй гривневу картку, проблем таких не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порада, створюй гривневу картку, проблем таких не буде.

От якраз з гривневою карткою при оплаті в валюті переплата буде солідна. Якщо платиш долларами, то зроби долларову картку в НОРМАЛЬНОМУ банку (не ПРИХВАТІ!), попередньо впевнившись, що у них не подвійна конвертація, ставиш опцію як на другій фотці і все буде добре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Visa Classic гривнева, випущена Пріветбанком, юзаю більше року - без всяких конвертацій 2х 3х, жодних траблів і переплат (можливо то тільки мені везе :rolleyes: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довбані москалі. Моя посилка їде вже місяць і вона тільки попала на транзит :angry:

RF002288324SG - наглядна демонстрація роботи російської пошти

з Гонконгу вона була відправлена 8.03, в Москву на транзит прибула аж 6.04, СЦУКО, і ше більше тижня вони її будуть переправляти на Україну. :mdr::mdr::mdr:

Будьте обережні, при покупці речей, які мають перетинати Росію при доставці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...