Перейти до змісту

Швидко гріється мамка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо впирається у гроші - то потерпи і підзбирай до людського!

Ось це мій корпус (натисни на малюнок, і флеш-анімація тобі покаже все). А це мій БЖ.

Задоволення - не дешеве. корпус 80 у.о. а БЖ 90 у.о. (куплено 2 роки тому) Я це привів в приклад - грамотності бж та корпусу.

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Опубліковано
Якщо впирається у гроші - то потерпи і підзбирай до людського!

Ось це мій корпус (натисни на малюнок, і флеш-анімація тобі покаже все). А це мій БЖ.

Задоволення - не дешеве. корпус 80 у.о. а БЖ 90 у.о. (куплено 2 роки тому) Я це привів в приклад - грамотності бж та корпусу.

мені для роботи такої дури не треба. а взагалі корпус у тебе класний, мене у друга щось схоже.

П.с. а чекати ніколи бо я зараз без кампа, пушу з ноута, якого маю віддати. + коли у тебе двоє дітей (моя ситуація), то ти багато назбираєш:)

Опубліковано

значить він краще працює і більше заробляє. Але я працюю над тим що б збільшити свої доходи. а ти що скажеш за такий БЖ. ?

П.с. Доречі в корпусі що я замовив в медіамаркеті бж ATX-450D, скажіть він нормальний?

Опубліковано

Особисто в мене стоїть БЖ фірми Sweex, 650Ват, вагою біля 2кг. Безшумний ,якісний і десь рік тому вартував дірні гроші), але раз заплатив і спокійний.

Опубліковано

а скільки точно. і де ти його брав?

хоча мова не про те. який кращий, той що в асусі чи той що б\у?

Опубліковано

а ще цікавить думка про так4ий БЖ, і чи ціна 35 доларів для нього не задорого (він новий)?

AcBel PC 7005 (E2 POWER 470) - висока надійність, низький рівень шуму, ККД 80%, дві лінії +12V

Детальніше про блок живлення:

Общие характеристики

Мощность 420 Вт

Пиковая мощность 470 Ват

Стандарт ATX12V 2.3

PFC нет

Система охлаждения 1 вентилятор (80 мм)

Сила тока

Ток по линии +3.3 В 22 A

Ток по линии +5 В 25 A

Ток по линии +12 В 1 18 A

Ток по линии +12 В 2 18 A

Ток по линии -12 В 0.5 A

Ток по линии +5 В Standby 2.5 A

Разъемы

Тип разъема для материнской платы 20+4 pin

Количество разъемов 4+4 pin CPU 1

Количество разъемов 6-pin PCI-E 1

Количество разъемов 15-pin SATA 2

Количество разъемов 4-pin IDE 5

Количество разъемов 4-pin Floppy 1

Дополнительная информация

Цвет серый

Защита от перенапряжения есть

Защита от перегрузки есть

Защита от короткого замыкания есть

Размеры (ВxШxГ) 86x150x140 мм

Опубліковано

Ти вже мав блок живленя , ще одного такого самого хочеш, вже писали про Asus , там ставлять хороші блоки живлення FSP ,або Delta, не шукай пригод на одне місце. ;)

Опубліковано

чим мене привабив б\у тим що там знузу теж є кулєр, отже обдувати мамку буде краще, а це мені ой як необхідно.

Опубліковано

купив асуса в медіамаркеті, побачу чи вирішить це питання, і чи не буде більше грітися мамка.

Опубліковано

може добрі люди підскажете що це в мене за прикол виліз. Я собі тихо мирно працював, а тут таке віконце. Це вже не вперше, просто рані ше писало - "beginning dump of physical memory", а цього разу щось нове. а після того в віндовсі, він у мене вже 7, ті віконця що на фото.

post-6770-1266263657.jpg

post-6770-1266263709.jpg

post-6770-1266263843.jpg

Опубліковано

поняв що нічого не поняв. ПРацюватиму далі:)

зато стаття точно про мою ситуацію

дякую bartosevych

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...