Перейти до змісту

ARMA 2 по хамачи сыграем?

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Друзья! Кто хочет по приколу полетать на МИ-8, МИ-24, "Черном ястребе", истребителях, танках, по управлять солдатами - МИЛОСТИ ПРОСИМ!

Для этого нужно:

1. Скачать клиент: диск 1, диск 2

2. Если выскочит троян - не пугайтесь, пропустите и установите игру.

3. Напишите здесь, когда можете играть.

4. Наберем народу, и ух!:) забацаем подобно такое:

helicopter
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">
War

Сервер хамачи - Arma 2 - Lutsk Server

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отпишитесь фанаты армы! А вам СЛАБО вот так замочить ми-24 и его экипаж сразу?

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Это вам не Баттлфилд 2..это круче..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

а пароль то какой??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може краще Day Z. Тільки спочатку в реалі зустрітись, що якщо якась падла в спину стрільне, можна було морду начистити :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться на дату поста перед тим як відписувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться на дату поста перед тим як відписувати

Але ж я не казав, що пропозиція не в силі :)

Для Day Z потрібна ліцензійна збірка Arma 2: CO

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для Day Z потрібна ліцензійна збірка Arma 2: CO

Ну так це помогає трохі відсіяти "ололо" яке б просто бігало і мачіло всіх підряд. Day Z не гра для любітєлєй тупо пострєлять :)

Доречі онлайн магазинчіки підсуїтились і зробили спец комплекти під Day Z щоб люди не переплачували в стімі

http://gamazavr.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia, я знаю, в мене навіть знайомі в неї рубляться. Саме Day Z вивів арму в топ Steam'а. І краще брати тут - http://www.igromagaz.ru/buy_pc_games/key/20227.php В цьому магазинчику я робив передзамовлення Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad і ключі для інших маленьких ігор для Steam'y. Там точно не кидануть.

Тож пропоную зібратись для колективної гри в Day Z :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну там де я писав я брав сетлери7 і ще пару ігр да і пару друзів звідти замовляли так що кідалова точно нема.

Магазин тимбільше в багатьох сайтів локалізаторів числиться в партнерах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...