Перейти до змісту

ARMA 2 по хамачи сыграем?

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзья! Кто хочет по приколу полетать на МИ-8, МИ-24, "Черном ястребе", истребителях, танках, по управлять солдатами - МИЛОСТИ ПРОСИМ!

Для этого нужно:

1. Скачать клиент: диск 1, диск 2

2. Если выскочит троян - не пугайтесь, пропустите и установите игру.

3. Напишите здесь, когда можете играть.

4. Наберем народу, и ух!:) забацаем подобно такое:

helicopter
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">
War

Сервер хамачи - Arma 2 - Lutsk Server

Опубліковано

Отпишитесь фанаты армы! А вам СЛАБО вот так замочить ми-24 и его экипаж сразу?

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Это вам не Баттлфилд 2..это круче..
  • 2 року потому...
Опубліковано

Може краще Day Z. Тільки спочатку в реалі зустрітись, що якщо якась падла в спину стрільне, можна було морду начистити :0156:

Опубліковано

Дивіться на дату поста перед тим як відписувати

Але ж я не казав, що пропозиція не в силі :)

Для Day Z потрібна ліцензійна збірка Arma 2: CO

Опубліковано

Для Day Z потрібна ліцензійна збірка Arma 2: CO

Ну так це помогає трохі відсіяти "ололо" яке б просто бігало і мачіло всіх підряд. Day Z не гра для любітєлєй тупо пострєлять :)

Доречі онлайн магазинчіки підсуїтились і зробили спец комплекти під Day Z щоб люди не переплачували в стімі

http://gamazavr.ru/

Опубліковано

silia, я знаю, в мене навіть знайомі в неї рубляться. Саме Day Z вивів арму в топ Steam'а. І краще брати тут - http://www.igromagaz.ru/buy_pc_games/key/20227.php В цьому магазинчику я робив передзамовлення Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad і ключі для інших маленьких ігор для Steam'y. Там точно не кидануть.

Тож пропоную зібратись для колективної гри в Day Z :)

Опубліковано

Ну там де я писав я брав сетлери7 і ще пару ігр да і пару друзів звідти замовляли так що кідалова точно нема.

Магазин тимбільше в багатьох сайтів локалізаторів числиться в партнерах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...