Перейти до змісту

Реєстрація торгової марки

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла потреба зареєструвати торгову марку. Хто може по пунктах розповісти як про сам процес, так і про його вартість?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Стоїть десь 1500 грн за 1,5 роки мутиться торгова марка, якщо більше класів - це якщо там якщо під своєю маркою хочеш продавати хімію, метали і так далі...

Є контори які "мутять" швидше але це стоїть в три рази більше десь, і за 3 місяці роблять.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

підкажіть будь-ласка, для сайту(з базою даних) який надає інформаційні та рекламні послуги потрібна реєстрація торгової марки чи вистачить захистити авторське право

якщо хтось із форумчан уже проходив дану процедуру та розібрався в цих питаннях,

або знає з ким можна порадитись, пишіть, будемо вдячні.

Опубліковано
нічого непотрібно, якщо ви на цьому не заробляєте явним чином.

а якщо розміщення реклами та доступ до інформації сайту є платним?

Опубліковано
нічого непотрібно, якщо ви на цьому не заробляєте явним чином.

а якщо розміщення реклами та доступ до інформації сайту є платним?

Реєструвати необовязково.

Просто щоб отримати домен ua, потрібно мати зареєстровану торгову марку.

А для доменів ru, com, net ... - марка непотрібна.

Хоча не виключена ситуація, що коли марка (бренд) стане дуже популярною, то її зареєструє хтось інший,

і тоді почне качати вам свої права.

Опубліковано

якщо доступ платний то потрібно платити податкі нашій неньці Україні.

(завести ПП, дешево і сердито.)

Опубліковано

Необовязково.

Ти повинен реєструватись і платити податок як свідомий громадянин.

Але можеш і шифруватись по куткам.

Просто, якщо ти будеш щось продавати в нас, то тобі знадобиться як мінімум ПП, щоб надавати послуги (товар) іншим підприємцям чи організаціям.

Опубліковано

А якщо я свій сайт зареєструю не в зоні "уа", а сам сайт викладу на який небудь тайванський оффшорний сервер, яким боком ненька Україна може вимагати в мене податки?

Опубліковано

А якщо я свій сайт зареєструю не в зоні "уа", а сам сайт викладу на який небудь тайванський оффшорний сервер, яким боком ненька Україна може вимагати в мене податки?

Ніяким.

Все питання в тому як ти будеш отримувати гроші.

Якщо через банк і якщо суми великі (треба уточняти), то служба контролю банку може повідомити податкову.

Опубліковано

Якщо через банк і якщо суми великі (треба уточняти), то служба контролю банку може повідомити податкову.

Якщо через банк, то фактично треба юр.особу, от і буде ПДВ, якщо як фіз особа на карточку то в принципі теж якийсь час можна, але полюбому потім вспливе. Треба користуватись вебманями і ніяких податків. хоча інколи беруть оплату почтовим переводом на конкретну особу.

Опубліковано

Якщо через банк, то фактично треба юр.особу, от і буде ПДВ, якщо як фіз особа на карточку то в принципі теж якийсь час можна, але полюбому потім вспливе.

Можна зареєструватись ПП, відкрити рахунок підприємця в банку і користуватись, і платити податок 200 грн місяць,

а юридичну особу відкривати необовязково, навіть непотрібно.

А можна до пори до часу, користуватись приватною карточкою фізичної особи (не підприємця).

Опубліковано

торгову марку реєструє торгова промислова палата, або патентний повірений..

Вона має свої особливості реєстрції....дивлячись в яких галузях будеш реєструвати )) мав досвід..Можу поділитись.. і продати готову Т.М.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...