Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ підкажіть будь-даска на скільки блок нада під таке залізо

asus p5q se2

Q8400

3xDDR2 1Gb

2HHD 320Gb & 80Gb

GeForce 9800GT 512mb

Відяхя потребує 450Вт, поставив галіму 450 :rolleyes: нехватає, скажіть шо поставити :)

Опубліковано
Відяхя потребує 450Вт, поставив галіму 450 :rolleyes: нехватає, скажіть шо поставити :)

з яких пір GeForce 9800GT потребує 450 ват ;) , коли даже Radeon 5870 вкладається в 300.

постав нормальну ;) 450-500 ват, і пошуком користуйся ,за цей місяць вже напевно третя така тема.

Опубліковано

вибачте за оффтоп вже в технічному розділі комплектуючі продають!

а нарахунок БЖ для твоєї системи буде достатньо Chieftec 550W (GPS-550AB-A). тим більше що фірма Chieftec дуже якісна і провірена часом

Опубліковано
з яких пір GeForce 9800GT потребує 450 ват ;) , коли даже Radeon 5870 вкладається в 300.

Трошки помилився, прочитав на коробці пише "Минимальная мощность БП 400Вт (до 26А по цепи питания 12V)

Думав 450 буде норм, ага... запускаю ГТА4 на мінімальній графі, іграю 5-10 хв, залагують текстури, ставлю на максимум 5 сек і тупо завісаю (тікі релог помагає)

Зара найду блок, кіну глянете)

Опубліковано
вибачте за оффтоп вже в технічному розділі комплектуючі продають!

за офтоп наступний раз буду наказувати. Для цього внизу поста є кнопочка "СКАРГА"

Опубліковано

CWT DSA450V-G

Форм-фактор БП ATX

Мощность суммарная, Вт 450

Мощность по каналам +3,3V и +5V, Вт 154

Мощность по каналам, суммарно по +12V1, 12V2, …, Вт 396

Кол-во разьемов для подключения:

HDD (IDE) 8

SATA 2

FDD 1

Разъемы доп. питания для видеокарт 1x(6-pin)

Специальный коннектор Fan-M (Fan Monitor Function) -

Дополнительно

Входное напряжение, В (диапазон) 100-240

Функция PFC (Power Factor Correction) активная

КПД (%) 80

Тип разьема подключения к материнской плате ATX 24+4pin

Размеры, мм 150x160x86

Количество вентиляторов 1 (140мм)

Для кс і всякіх ненапрягаючих ігр хватило би і 400 але мені нові ігри хочеться пограти))) але немогу:( за тиждень переграв десь 3-4 гри які недавно вийшли, на максимум я неможу грати, да і на середніх лагають текстури...

Опубліковано
Для твоего случая есть вот ссылка там калькулятор

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

да я багато калькуляторів переклацав, хочу дізнатись людської думки, перевіреної, а не тим "пікселям"...

тільки що порахував, пише 460

Опубліковано
от тобі думка!
поставив галіму 450

постав нормальну 450!

а якщо можна, будь-ласка детальніше про нормальну 450))

Опубліковано

У самого были проблемы с блоком... Калькулятору доверяю на 100%. Покупай под свою машину блок 500 или 550 WATT. Лучше с небольшим запасом для стабильности

По брендам рекомендую... ZALMAN дорого но он оправдывает все ожидания (тихий, надежный)

CHIEFTEK, THERMALTAKE

Опубліковано

візьми собі якогось чіфа чи там залмана 450ватт шоб там десь 36ампер по 12вольтній лінії було і усьо тобі фатить...

Опубліковано
ZALMAN -- FOREVER

і тут прийшов модератор...

Флуд почистив, роздав кілька "нагород".

Попереджаю всіх -- за подібне процитованому написання, за відхід від теми, за мати (навіть завуальовані), за будь-які пропозиції куплю/продам і за написання брендів не мовою оригіналу (наприклад чіфтек замість Chieftec, залман замість Zalman і т.д.) буду банити без попередження!

По топіку -- в мене в двох домашніх компах стоять БЖ Zalman -- 360Вт (не пам'ятаю модель) і 600Вт (ZM-600HP). Можу про них сказати лише хороше -- стабільні, тихенькі, чесно видають обіцяну потужність. На 360Вт крутиться машинка з Core 2 Duo E4500 + Radeon HD 4870, вистачає повністю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...