MOTOROLLLA Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:17 #1 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:17 Можу допомогти зробити практичну частину дипломної чи курсово роботи для дизайнерів за спеціальністю графічний дизайн та оформити роботу по спеціальності дизайн ітер"єрів. Допоможу з написанням теоретичної частини. Підкажу де найвигіднвіше роздрукувати роботи)
Kusya Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:25 #2 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:25 Можу допомогти зробити практичну частину дипломної чи курсово роботи для дизайнерів за спеціальністю графічний дизайн та оформити роботу по спеціальності дизайн ітер"єрів. Допоможу з написанням теоретичної частини. Підкажу де найвигіднвіше роздрукувати роботи)давай тел. буду к тєбю направлять одногрупників, і скажи ціну, а то біднягі не знають як до дипломної пдіступитися. А дизайн інтер"єрів в чому робиш чи від руки?
MOTOROLLLA Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:40 Автор #3 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:40 Можу допомогти зробити практичну частину дипломної чи курсово роботи для дизайнерів за спеціальністю графічний дизайн та оформити роботу по спеціальності дизайн ітер"єрів. Допоможу з написанням теоретичної частини. Підкажу де найвигіднвіше роздрукувати роботи) давай тел. буду к тєбю направлять одногрупників, і скажи ціну, а то біднягі не знають як до дипломної пдіступитися. А дизайн інтер"єрів в чому робиш чи від руки? Я - дизайнер-графік. По інтер"єру роботи можу тільки оформити (розмістити на потрібному форматі в потрібному стилі, підготувати до друку). Що до ціни, то вона не однозначна, в залежності від вихідного матеріалу, від співпраці з студентом: якшо має вже якісь напрацювання - одна ціна, якшо сам пише теорію - інша, якшо шось таке мудрьоне і замислувате хоче, з великою затратою часу - ще інша ціна. Терміни теж мають значення! Дзвоніть - домовимось : 063 998 64 30 - Іра ПИСИ: Мої дипломки можете побачити на стінах кафедри дизайну в палітєхє)))
Kusya Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:57 #4 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 10:57 Можу допомогти зробити практичну частину дипломної чи курсово роботи для дизайнерів за спеціальністю графічний дизайн та оформити роботу по спеціальності дизайн ітер"єрів. Допоможу з написанням теоретичної частини. Підкажу де найвигіднвіше роздрукувати роботи) давай тел. буду к тєбю направлять одногрупників, і скажи ціну, а то біднягі не знають як до дипломної пдіступитися. А дизайн інтер"єрів в чому робиш чи від руки? Я - дизайнер-графік. По інтер"єру роботи можу тільки оформити (розмістити на потрібному форматі в потрібному стилі, підготувати до друку). Що до ціни, то вона не однозначна, в залежності від вихідного матеріалу, від співпраці з студентом: якшо має вже якісь напрацювання - одна ціна, якшо сам пише теорію - інша, якшо шось таке мудрьоне і замислувате хоче, з великою затратою часу - ще інша ціна. Терміни теж мають значення! Дзвоніть - домовимось : 063 998 64 30 - Іра ПИСИ: Мої дипломки можете побачити на стінах кафедри дизайну в палітєхє))) угу, я графыкам скажу, але з інтер"єрами то проще. В нас графыки якісь відповідальні
MOTOROLLLA Опубліковано 25 Січня, 2010 в 11:00 Автор #5 Опубліковано 25 Січня, 2010 в 11:00 А в нас було все навпаки))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.