Перейти до змісту

Несумісність БЖ?

Рекомендовані повідомлення

Добрий день усім.Порадьте,може хтось з таким стикався. Конвігурація наступна:MSI P43Neo-F/C2Q6600/4Gb/1Tb/ASUS 4850/AVER 507 TV/FireWire/ASUS DVD-RW/Cardreader/Sirtec 460W/22" TFT/Win XP/Win 7x64. Все без розгону,все чудово працює. Вирішив я прикупити собі бж "на виріст" Hiper 580 Вт. Машина стартанула,загрузилась,а на моніторі як хтось зірочок насипав... :ohmy: Таке враження,що відеопам"ять глючить. Передивився ще раз-все підключено добре. Поставив назад свій бж-все працює відмінно. Невже може бути несумісність з бж? Може хто знає,як сіє побороти? Сам займаюсь залізом,але такого ще не зустрічав. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти но поміряй напругу і т.п. того БЖ... мало лі... мо в нього пульсації якісь на виході... Осцил в руки і сматреть... Всяке мо бути. під нагрузкой просідає напруга, чи ше шо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна симптоматика.

цікаво його ще в когось спробувати на відео. (я так розумію, відео 6-пін живлення вимагає ?? ) Якщо спробувати через перехідник 2х4-пін=6пін (стандартний для відеокарт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рідко, але буває. В мене напр. мат. плата MSI P35 Neo-F, то на Overclockers.ru написано: "Внимание! Блоки питания Cooler Master Real Power ВСЯ серия не совместима с этой серией мат.плат." Може і в тебе щось подібне.

P.S. Маленький оффтоп. Ось за цим списком можна визначити, хто є реальним виробником Вашого блоку живлення. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день усім.Порадьте,може хтось з таким стикався. Конвігурація наступна:MSI P43Neo-F/C2Q6600/4Gb/1Tb/ASUS 4850/AVER 507 TV/FireWire/ASUS DVD-RW/Cardreader/Sirtec 460W/22" TFT/Win XP/Win 7x64. Все без розгону,все чудово працює. Вирішив я прикупити собі бж "на виріст" Hiper 580 Вт. Машина стартанула,загрузилась,а на моніторі як хтось зірочок насипав... :ohmy: Таке враження,що відеопам"ять глючить. Передивився ще раз-все підключено добре. Поставив назад свій бж-все працює відмінно. Невже може бути несумісність з бж? Може хто знає,як сіє побороти? Сам займаюсь залізом,але такого ще не зустрічав. Дякую.

Розібрався.Голкою підігнув контакти в 6-ти піновому роз"ємі,щоб плотненько сідав,і все запрацювало.Зараз тестується відео,артефактів нема. От таке чудо.Всім дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...