Перейти до змісту

Температура видяхи

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто знает, а то нигде не могу найти, какая нормальная температура видяхи NV ASUS EN8400GS/256 Mb с активным охлаждением?

А то у меня полная опа с видеокартами: NV 7600GS сгорела (полосы по экрану), у этой ниже 75 небывает.

Уже и кулер дополнительный на вдох поставил, все равно.

Может корпус и БЖ поменять (доставил терабайтный винт, но он WD GREEN с пониженым енергопотреблением).

Помогите.

Опубліковано

Какой блок? Кулер на вдув поставил возле видео или спереди хорошо помогает кулера вывод возле ЦП...

Опубліковано

в асусах є класна утилітка - SmartDoctor

там можеш виставить оберти кулєра, виставить частоти відашки, режими, поставити захист від перегріву і попередження.

p.s основна температура моєї відашки 45град., при потужних іграх максимальна була 120град. далі спрацьовує захист(перезагрузка).

Виставив режим 3Д ігр - температура при нагрузках не піднімається вище 80град. ну і на всяк випадок стоїть попередження(згортаються всі програми і красними літерами мигає попередження про перегрів)при 100град.

Опубліковано
Какой блок? Кулер на вдув поставил возле видео или спереди хорошо помогает кулера вывод возле ЦП...

Блок 350 W, а кулер не вдув поставил ззади под БЖ и дует он на проц, а видяха ни же и её кулер снизу карты.

Опубліковано
кулер не вдув поставил ззади под БЖ и дует он на проц, а видяха ни же и её кулер снизу карты.

Не правильно. На вдув кулер під БЖ можна ставити лише в самих високих корпусах, в яких вище БЖ є ще один кулер, працюючий на видув (наприклад, в самих високих Chieftech). А в звичайних корпусах на вдув повинен працювати фронтальний кулер (і боковий, якщо є), а на видув -- кулер під БЖ і власне кулер самого БЖ, в іншому випадку серйозно порушується запроектована циркуляція повітря в корпусі, плюс в корпусі створюється зона підвищеного тиску, що призводить до "застою" теплого повітря. Все це може спричиняти перегрів компонентів.

Опубліковано
HD 4850 з кулером Zalman 1000 VF1000, робоча 38°-43°, під нагрузкою ~55°.

і чим ти допоміг топікстартеру ? Назвою кулера, який дорожчий за його відеокарту ?

Опубліковано
і чим ти допоміг топікстартеру ? Назвою кулера, який дорожчий за його відеокарту ?

Підтримую. Жодним чином не порівнюється ні клас відеокарти, ні покоління, навіть виробник GPU інший.

Опубліковано
в асусах є класна утилітка - SmartDoctor

там можеш виставить оберти кулєра, виставить частоти відашки, режими, поставити захист від перегріву і попередження.

p.s основна температура моєї відашки 45град., при потужних іграх максимальна була 120град. далі спрацьовує захист(перезагрузка).

Виставив режим 3Д ігр - температура при нагрузках не піднімається вище 80град. ну і на всяк випадок стоїть попередження(згортаються всі програми і красними літерами мигає попередження про перегрів)при 100град.

резонно, но тоже не выход, стала на 74 и тупо не ниже.

а еще ноль в этажном щите отгорел, жена пол дня без света была. слава богу ничего дополнительно не сгорело

Опубліковано

60 - серфінг в неті, 76 - важкі навантаження. Подивись чи не перекособочений радіатор, чи все добре стоїть, можеш при бажанні його зняти та змінити термоінтерфейс на КПТ-8 наприклад.

Опубліковано

У меня стоит Asus Geforce 9800GT HB, в режиме простоя диод ГП показывает 49-50, под нагрузкой до 65. Охлаждение организовано в корпусе так: 2 кулера снизу сбоку на вдув, 1 кулер сзади возле проца на выдув, ну и БП тоже выдувает воздух.

Топикстартер, выложи скрин или из Эвереста, либо с другой программы, о состоянии термодатчиков твоей системы.

Опубліковано
У меня стоит Asus Geforce 9800GT HB, в режиме простоя диод ГП показывает 49-50, под нагрузкой до 65. Охлаждение организовано в корпусе так: 2 кулера снизу сбоку на вдув, 1 кулер сзади возле проца на выдув, ну и БП тоже выдувает воздух.

Топикстартер, выложи скрин или из Эвереста, либо с другой программы, о состоянии термодатчиков твоей системы.

Там різні чіпи, архітектура. Сам дивуюсь як та малютка може так грітись

Опубліковано

post-3311-1264188689.jpg

Опубліковано

Мда, многовато... обнули биос по дефолту, если не поможет, поменяй термопасту под радиатором на граф. процессоре. Видеокарточка не разгонялась случаем? Не разогнана сейчас?

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Кто знает, а то нигде не могу найти, какая нормальная температура видяхи NV ASUS EN8400GS/256 Mb с активным охлаждением?

А то у меня полная опа с видеокартами: NV 7600GS сгорела (полосы по экрану), у этой ниже 75 небывает.

Уже и кулер дополнительный на вдох поставил, все равно.

Может корпус и БЖ поменять (доставил терабайтный винт, но он WD GREEN с пониженым енергопотреблением).

Помогите.

Видео явно перегревается)) так вот

1е проверь вентиляцию корпуса, может все таки стоит поставить вентилятор на ВЫДУВ а не на вдув

2е попробуй поюзать с открытой крышкой корпуса

3е посмотри на термопасту на чипе видахи

будут вопросы пиши в ПП, и напишеш что было из перечисленого :friday:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...