Перейти до змісту

Де можна купити металевий вагончик?

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будь ласка, підкажіть, де можна купити металевий вагончик чи контейнер у хорошому стані на дачу?

На жаль, по газетних оголошеннях нічого не можу знайти. А потрібно зберігати десь інструменти чи навіть просто присісти.

Може, є фірми , що пропонують широкий вибір вагончиків і контейнерів?

Буду дуже вдячний за Ваші підказки.

Опубліковано

1. в мене є 2 однакові вагончики, орієнтовна ціна 2.5 шт $. металевий, теплоізольований, є вікно, кватирка, двері, всередині міцний пластик зносостійкий (як у поїздах), ліжко алюмінієве 2х ярусне. заводський. вогончик вічний.

2. круг перед автобазаром. повертаєш направо і дорога іде лівіше зразу. там роблять вагончики і є помоєму вже готові.

3. можеш замовити в мене, любих розмірів, можу почати робити через 1 тиждень.

Опубліковано
1. в мене є 2 однакові вагончики, орієнтовна ціна 2.5 шт $. металевий, теплоізольований, є вікно, кватирка, двері, всередині міцний пластик зносостійкий (як у поїздах), ліжко алюмінієве 2х ярусне. заводський. вогончик вічний.

2. круг перед автобазаром. повертаєш направо і дорога іде лівіше зразу. там роблять вагончики і є помоєму вже готові.

3. можеш замовити в мене, любих розмірів, можу почати робити через 1 тиждень.

а фото тих що за 2.5 кинь сюда!?

Також цікавить - ті старі що на стройках радянськіх стояли! мо де є в нормальному стані?

Опубліковано
Будь ласка, підкажіть, де можна купити металевий вагончик чи контейнер у хорошому стані на дачу?

На жаль, по газетних оголошеннях нічого не можу знайти. А потрібно зберігати десь інструменти чи навіть просто присісти.

Може, є фірми , що пропонують широкий вибір вагончиків і контейнерів?

Буду дуже вдячний за Ваші підказки.

Є металевий вагончик в хорошуму стані, (совєтський тіщо робили на автозаводі) ціна 1650у.о.

Опубліковано

На протязі тривалого часу займаюсь виготовленням металоконструкцій. Все професійно, є свій цех. Звертайся. P.S. На складі маю готовий кіоск 1,5х2 м, може піти для інструменту. Ціна 8000 грн.

Опубліковано

розкажи що там за вагончик, що в ньому всередині, зовні, підлога стеля

[/qu

Що розказувати, давай мейл, скину фото

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...