Перейти до змісту

Про крадені телефони

Irochka

Рекомендовані повідомлення

У мене було вкрадено телефон, що робити?

Написати заяву в міліцію (із пред‘явленням підтверджуючих документів на право володіння цим телефоном – гарантійний талон, чеки та інше), вимагати порушення карної справи (за бажанням відразу вимагати блокування обслуговування викраденого телефону).

У мене було вкрадено телефон, заяву в міліцію я написав, але під час перевірки по базі даних кодів IMEI я бачу його у білому списку. Чому він не в чорному списку?

Внесення до Чорного списку здійснюється виключно на підставі надходження до Українського державного центру радіочастот офіційного повідомлення МВС України. Вочевидь, на цей час повідомлення від МВС України щодо внесення коду ІМЕІ Вашого телефону до „Чорного” списку не надійшло до Українського державного центру радіочастот.

Якщо міліція знайде мій вкрадений телефон ї поверне його мені, чи буде код IMEI мого телефону повернуто з „Чорного” до „Білого” списку?

Так, код IMEI повернутого власнику вкраденого раніше телефону буде переведено із „чорного” до „білого” списку на підставі надходження до Українського державного центру радіочастот офіційного повідомлення від МВС України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то є спец.гілка про мобільні телефони, але без вказання джерела у флеймі самий раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та можна додати і джерело... перемістити теж можна))) я просто не знайшла..... ех.... оця блондіністость міня пагубіт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...