Перейти до змісту

sciphone i 68 китайський клон iPhone

Рекомендовані повідомлення

sciphone i 68 китайський клон iPhone..підкажіть хто стикався, тримав в руках, користувався.) які відгуки ? Варто брати.. чи краще докласти. і купити нормальний сенсорний телефон.

Наперед дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще доклади трішки і купи нормальну лижу або самсунг. Вони зараз коштують1350 - 1600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще доклади трішки і купи нормальну лижу або самсунг. Вони зараз коштують1350 - 1600 грн.

а краще ще докласти і зразу верту купити...

скайфони (і68, чи вони ж і9+++) - звичайні клони на мтк чіпах. працюють справно і нормально, якщо відразу попався зразок без дефектів збірки. дуже впевнений прийом на обох сімках в одному місці - як на мене краще за дуоси від самса. на чіпах мтк йде практично весь fly - від них багато програм можна в результаті потоваришувати з і68/і9+++.

користувався сам і вважаю що за свою ціну краще апарата не знайти. ніхто не спорить що айфон 3gs краще - але сума в 10 (!) разів більша. а витрачати фантастичні суми на мобільні - це питання вашої релігії і здорового глузду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 b0rg. Цікаво скільки коштує такий нормальний скайфон + він буде внесений у базу IMEI та всілякі документи на нього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 600 грн..можна взяти.. скайфон.. я читав..що на нього можна поставити..свіжу прошивку.. і все буде нормально без глюків.. мені не головне...русифікація..я можу користуватись..і англ..мовою..головне щоб без глюків.. також читав..що під них є прога..яка дозволяє міняти Імей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий зараз. І9++

Супер телефон за свої гроші.

Питання одне - ХТО міняє прошивку підкажіть, або скажіть де купити прошивочний кабель під нього, то я й сам перепрошию.

Єдиний мінус - батарея біля 2х діб живе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кабель мона зробити і самому. схем навалом в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий зараз. І9++

Супер телефон за свої гроші.

Питання одне - ХТО міняє прошивку підкажіть, або скажіть де купити прошивочний кабель під нього, то я й сам перепрошию.

в мене є кабель ;)

Єдиний мінус - батарея біля 2х діб живе

а ти замов батарею 1800ку, буде 3-4 дні тримати - я так і зробив ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 b0rg. Цікаво скільки коштує такий нормальний скайфон + він буде внесений у базу IMEI та всілякі документи на нього?

варіант 1

скайфони дозволяють програмно міняти свій імей. заблокують - міняю одну цифру і 3 місяці спокою

варіант 2

офіційно заповню бамажку, заплачу тих 50 грн частотнагляду і зроблю телефон білим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варіант 1

скайфони дозволяють програмно міняти свій імей. заблокують - міняю одну цифру і 3 місяці спокою

варіант 2

офіційно заповню бамажку, заплачу тих 50 грн частотнагляду і зроблю телефон білим

А про 50 грн я і не знав. Сцуки((( Але для заповнення потрібно ворох бумажок. Невже вони й справді зареєструють китайську підробку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про 50 грн я і не знав. Сцуки((( Але для заповнення потрібно ворох бумажок. Невже вони й справді зареєструють китайську підробку?

їм по. головне у стрижці капусти сама капуста, а не модель ножиць...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що думаєте про клони китайських HTC?

http://tel.vse7.ru/post/268878723/t3232-wi...-mobile-6-1-2-8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продайте кабель :) Пропозиції пм чи icq

щодо батарейки: потрібно ж батарейку саме ТАКИХ розмірів, де знайти таку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо батарейки: потрібно ж батарейку саме ТАКИХ розмірів, де знайти таку?

тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класно, 7 доларів батарея разом з доставкою вийде.

b0rg кабель на кілька днів дасиш за символічний сік\пиво\кава?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to legolas_soi . як перепрошиєш.. відпишись..

чи пропали..глюки....що добавилось..нового.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які глюки? ви не повірите - в мене я знайшов тільки один - на морозі зараз підвисає порядком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

казали що смс на російському не приймає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, з цією версією прошивки не приймає рос. повідомлення взагалі.

На gsmforum.ru продає адмін чітко русифіковану прошивку з пофіксеним цим глюком за 15 вмз :) (1wmz=1$)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...