Перейти до змісту

Colin McRae: DiRT 2

Frost

Рекомендовані повідомлення

gameplay

Описание:

Вторая часть знаменитого хита Colin McRae: DiRT от создателей Race Driver: GRID готова ворваться в ряды лучших гонок планеты! Лучшие традиции автосимуляторов приумножены великолепием современных технологий. Вас ожидает невероятный и захватывающий тур по Америке, Европе и Азии. Представленные на выбор трассы сразят наповал даже самых продвинутых поклонников жанра. От классических кольцевых гонок до уникальных заездов с прыжками на трамплинах, рампами и даже пиротехникой.

Продвинутый режим одиночной игры позволит вам сесть за руль навороченных спортивных машин и бросить вызов лучшим гонщикам современности. Попробуйте подняться на вершины карьеры, исколесите весь мир! Заработайте на новые автомобили различных классов, включая классические гоночные авто и даже знаменитую Subaru Impreza WRX, на которой сам Колин Макрей одержал победу в чемпионате. Попробуйте силы в основных гонках и особых состязаниях, побейте рекорды и станьте лидером общего зачета. Вашими наставниками и советчиками, а также конкурентами в борьбе за «золото» станут настоящие звезды ралли – Кен Блок, Трэвис Пастрана, Таннер Фуст и Дэйв Мирра.

хтось грався/має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю і грався... вже 11 рівень.. нічо такого вкрай цікавого... хоча гра на любителя..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте в кого є,, пограємся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно залито на фтп. LINK

Маю русифікатор, якщо треба можу залити. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю і грався... вже 11 рівень.. нічо такого вкрай цікавого... хоча гра на любителя..

А в тебе ліцензія? Там же вроді без онлайн реєстрації прогрес не зберігається...

ЗІ. Я фан цієї серії :D (я за годину до 6 рівня дойшов сьодня)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все норм зберігається)

Да гра дійсно класна) Поки на 100% не пройшов не зупинився xD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно залито на фтп. LINK

Маю русифікатор, якщо треба можу залити. :D

русик скільки важить ,ящо більше 140метрів ТОЗАЛИВАЙ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в тебе ліцензія? Там же вроді без онлайн реєстрації прогрес не зберігається...

ЗІ. Я фан цієї серії :D (я за годину до 6 рівня дойшов сьодня)

Гра Colin McRae DiRT 2 використовує для збереження гри сервіс Games For Windows LIVE,але ти на ньому не зареєструєшся, тому при її запуску необхідно створити на комп'ютері локальний, тобто що не вимагає підключення до мережі Інтернет, профіль гравця.

Після установки і запуску гри на екрані з'явиться пропозиція увійти до профілю. Відповідайте ТАК на питання про вхід в профіль. Якщо на вашому комп'ютері ще не існує локального профілю, в додатку Games For Windows LIVE, що з'явився на екрані, натисніть кнопку Створення нового профілю. З'явиться вікно з пропозицією, що для створення профілю гравця потрібне підключення до мережі Інтернет. Не натискаю кнопку Продовжити, перегорніть повідомлення до кінця і клацніть лівою кнопкою миші виділені синім кольором слова Створити локальний профіль. Англійськими символами введіть ім'я профілю і натисніть кнопку Відправити. Після натиснення на кнопку Готове створення локального профілю гри буде закінчено.

Я вже її пройшов гра на 100. Рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я граю на рулі з форсфідбеком :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене невеличка проблема...

не запускається гра...

пише шо диск не оригінальни....запускаю через демона лайт 4.30...

в когось щось подібне було???

що мені робити з цим? :ohmy:

post-3248-1263223053.gif

post-3248-1263223066.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не запускається гра...

була твоя ж проблема... перший кряк (nodvd) з Інтернету підійшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не запускається гра...

ти гру звідки качав? в мене з фтп все норм пішло навіть ніякого nodvd непотрібно було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не запускається гра...

ти гру звідки качав? в мене з фтп все норм пішло навіть ніякого nodvd непотрібно було

качав з фтп

я вже розібрався....сліпий не побачив папку з кряком :lol:

там не так вже й просто приходити до фінішу першим...

це в мене одного такі рукі кучеряві? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при запуску видає повідомлення "Приложению не удалось запуститься, поскольку xlive.dll не был найден. Повторная установка приложения может исправить эту проблему". Вот даз іт мін або простіше - шо це значить і як з цим боротись? :(

ps встановлював з образу Colin_McRae_DiRT_2.iso (3,5Гб), що в папці Games на ФТП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при запуску видає повідомлення "Приложению не удалось запуститься, поскольку xlive.dll не был найден. Повторная установка приложения может исправить эту проблему". Вот даз іт мін або простіше - шо це значить і як з цим боротись? :(

ps встановлював з образу Colin_McRae_DiRT_2.iso (3,5Гб), що в папці Games на ФТП

в мене такої проблеми не було...

качав інший образ з фтп...

подивись тут

а скачати напевно можна тут=)

і сюди заглянь тиць

з.і. не знаю чи допоможе але спробуй ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помогло. навіть не захотіло встановити цю мульку майкрософтовську

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помогло. навіть не захотіло встановити цю мульку майкрософтовську

ну не знаю..

якщо є час і бажання можеш скачати на фтп дірт2 бай дембель

він десь під 7гб але в мене пішов без глюків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить так качаєш файли і в такому ж порядку ставиш

1

2

3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте пожалуйста хто небудь цей файл бо в мене при установці він не скопіювався з диска

Dirt 2\tracks\china\china_rally\tracksplit.pssg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте пожалуйста хто небудь цей файл бо в мене при установці він не скопіювався з диска

закідую...

через пару хвилин буде...

папка games\dirt.file :)

вже закачав....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закідую...

через пару хвилин буде...

папка games\dirt.file :)

вже закачав....

В мене FTP не робить закинь на якись обмінник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу закачати цю гру але LINK не відкривається.Шо дєлать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1

2

3

дякую. запрацювало, але хочеться дізнатись як оминути реєстрацію на сайті майкрософта для збереження прогресу :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1

2

3

дякую. запрацювало, але хочеться дізнатись як оминути реєстрацію на сайті майкрософта для збереження прогресу :huh:

я це описував в пості №8 читай там все просто:

Гра Colin McRae DiRT 2 використовує для збереження гри сервіс Games For Windows LIVE,але ти на ньому не зареєструєшся, тому при її запуску необхідно створити на комп'ютері локальний, тобто що не вимагає підключення до мережі Інтернет, профіль гравця.

Після установки і запуску гри на екрані з'явиться пропозиція увійти до профілю. Відповідайте ТАК на питання про вхід в профіль. Якщо на вашому комп'ютері ще не існує локального профілю, в додатку Games For Windows LIVE, що з'явився на екрані, натисніть кнопку Створення нового профілю. З'явиться вікно з пропозицією, що для створення профілю гравця потрібне підключення до мережі Інтернет. Не натискаю кнопку Продовжити, перегорніть повідомлення до кінця і клацніть лівою кнопкою миші виділені синім кольором слова Створити локальний профіль. Англійськими символами введіть ім'я профілю і натисніть кнопку Відправити. Після натиснення на кнопку Готове створення локального профілю гри буде закінчено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergmaestro, дякую. спробую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...