Перейти до змісту

Чи можливо тут на форумі найти нормальну дівчину

Yurec

чи вірите ви в серйозні стосунки після знайомства в інтернеті  

162 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Конечно можно найти нормальную девушку :P Одна тока Forever Autumn чего только стоит :rolleyes:

то не я.

то мій запрограмований автоотвєтчік

тюю...!!знов надурили :0017: а я ж думав... :g03: !! й думав.. :g25: !! а то,то просто автоотвєтчік :(:0120:

:0158:

"понуро поплентався повертати в магазин брюліянтаве кальье*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь
Конечно можно найти нормальную девушку :P Одна тока Forever Autumn чего только стоит :rolleyes:

то не я.

то мій запрограмований автоотвєтчік

тюю...!!знов надурили :0017: а я ж думав... :g03: !! й думав.. :g25: !! а то,то просто автоотвєтчік :(:0120:

:0158:

"понуро поплентався повертати в магазин брюліянтаве кальье*

эхх... такога музчину патиряла йа...

на самам дєлє мну - прєдсєдатєль клюба задротафф

*пасматрєлі на паліво і хватіт!*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж думав Женя знає що ти одружена, того й така сказав. а Виявляється, все зовсім не так? :ohmy:

Ну тоді сорі. Ваша кандидатура знову в бою:) але все ж куди скидати фото я так і не поняв, доречі Ваше теж би на фейс контроль, як Ви на це дивитися юна леді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

модератори дайте інвайта, буду убалтувати того пацика хай сам відписує, і думає кому давати фото, а кому ні.

Надіюся я не обнаглів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дівчата з клюбів і з барів не катять або в загалі не може знайти в Луцьку дівчину. Ти його на дєрєвню відправ. Мій сусід 2 роки не міг собі когось знайти то те не так то те не так. Підвіз свого друга в сєло пробухав день-два і потім ооооооооо-па, да тут (в селі) дівчата є. Ща така любов що ого-го-го.

Так що друга на автостанцію в першй попавший автобус і дєрёвню на сільських дівчат, авось когось вподобає.

І мож не тра тут дівчат водити до нього як коров (без образ, просто вислів) до бика. А то когось знайдеш він одружиться чи ще що і потім буде тобі казати "щоб ти здоровий був з своїм нетом і бордою і дівчиною".

П.С. Тут (на борді) всі дівчата нормальні.

А ще там десь було про факінг інгліш пишеться не womans а women.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то буде був друг сусід, став далекий друг.

Я вже і так одного сьогодні в Дніпропетровськ відправив, в Луцьку бачишно дівчат йому мало було:), то там собі любов найшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааааа!!!

а каг же мииииииЁЁЁЁЁЁ *розмазує туш, губну помаду, тоналку та інші типові жіночі причандали, рве волосся на собі і виявляє всілякі інші ознаки істерики*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааааа!!!

а каг же мииииииЁЁЁЁЁЁ *розмазує туш, губну помаду, тоналку та інші типові жіночі причандали, рве волосся на собі і виявляє всілякі інші ознаки істерики*

Волосся не трож. А то вибирала колір довго тепер ще буш причесон підганяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааааа!!!

Волосся не трож. А то вибирала колір довго тепер ще буш причесон підганяти.

пайду с распущєнним (С)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Длякую Zeuss за інвайт. Він зареєструвався. А далі напише чи ні і що скаже, це вже питання його сімловості і бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Длякую Zeuss за інвайт. Він зареєструвався. А далі напише чи ні і що скаже, це вже питання його сімловості і бажання.

Вай ужо страшно стає :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж не налякати, а сказати мол я умиваю руки. Як то кажуть я своє діло зробив, а тепер мать природа помагай:)

якби там не склалося, бцло приколь. Доречі всеж з 87 опитаних 24 вірять в любов в неті, а це досить непоганий результат. так що фактична кожен третій може собі щось тут підбрати. Тому підтримую галчонка з розділом здибанка +1. Правда треба ще зробити розділ, типу "Хто я такий" де будуть фото і кор характеристика тих людей які хочуть ідти на здибанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злі ви... :( Надіятись треба... і вірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наближення "Нового року" генерує в повітрі не тільки відчуття свята, а й романтичні відчуття. Уті-путі...

А ми злі і черстві сухарі можемо тіко все критикувати. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очередноє Памагітє с дєвушком??? Юний дрочер не може найти пару, а вєрний другХ рішив спасти??? Тьху бльо... Якшо воно (не Він, а саме воно) нормальне було би, то не виникало би дибільних таких тем... А якшо воно не мужик і не може найти собі кобіту, то велика прозьба, не іпать мозгі файним форумчанкам, їм би когось наманого, а не задрота с комплексом непалнаценності, за якого горить його другХ. Вот.

А тепер кідайтеся мінусами, якшо я не правф )

З.І. Хоть нік псевдодрочера здрать, а то мало лі... напише ше моїй дружині, а я не втримаюсь і дам люльоф, то ше обдієццо на весь женскій род, цуко )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мікс..ти злюкооооо))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очередноє Памагітє с дєвушком??? Юний дрочер не може найти пару, а вєрний другХ рішив спасти??? Тьху бльо... Якшо воно (не Він, а саме воно) нормальне було би, то не виникало би дибільних таких тем... А якшо воно не мужик і не може найти собі кобіту, то велика прозьба, не іпать мозгі файним форумчанкам, їм би когось наманого, а не задрота с комплексом непалнаценності, за якого горить його другХ. Вот.

А тепер кідайтеся мінусами, якшо я не правф )

З.І. Хоть нік псевдодрочера здрать, а то мало лі... напише ше моїй дружині, а я не втримаюсь і дам люльоф, то ше обдієццо на весь женскій род, цуко )

Аяяяй, така тема безневинна, після таких злих, і взять її отако портить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іванка, я знаю, но кому шас лЄгко? ) Заіпали ті дрочери реально вже... ну атарвись ат лінєйки, вийди в город, чи хоть на сайт знакомств і найди собі кобіту. шо, тяжко???

КукусЄг, тобі мусчін в житті бракує??? Тоді шукай, но не тих, за кого друзя пишуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мене заіпали і ті дрочели (мля нуно записать) , котрі тут войнушки влаштували ктопротів Халфа..Халф протів ніх..ууууууууууууууууууууууууу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да... дрочери вони такі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наближення "Нового року" генерує в повітрі не тільки відчуття свята, а й романтичні відчуття. Уті-путі...

А ми злі і черстві сухарі можемо тіко все критикувати. :huh:

сухарик!!!!!

ихххихихахаа)) сухаАААрик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кукусэгуныц небракуєненада

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут хтось когось буде п******и, чи за пивом іти не потрібно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сухарик!!!!!

ихххихихахаа)) сухаАААрик

Сухариком в мої студроки називали сухе вино. А те шо в тобі зараз булькає називали шампунь. :_15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розуму багато треба що б таке написати....

А якщо ти (мікс форева) собі шукав таких, вийшов, найшов, а потім далі пішов.... То це твої проблеми.

Я ж не казав, що він не може, просто для компранії якраз і потрібна була нормалдьна і симпатична дівчина в короткі строки, а перша попавшаяся нафіг нада.

А взагалі скажу так - не суди і судимий не будеш.

Наруся - дякую за розуміння. +1, але чогось не можу це зробити, якусь попилку вибиває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...