Перейти до змісту

Чи можливо тут на форумі найти нормальну дівчину

Yurec

чи вірите ви в серйозні стосунки після знайомства в інтернеті  

162 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

kykysya5 - дам тобі його аську будеш спілкуватися?

Нє, я канєшно ізвіняюсь. Але були тут випадки... Невже ти готовий віддати свого ліпшого друга на поталу ЖІНКАМ???77 Невже ти здатен на ЦЕ???77

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь
в контакті і однокласниках пошукай тоже нормальних багато.усі нормальні...нормальні...нормальні

в контакті і однокласниках пошукай тоже нормальних багато.усі нормальні...нормальні...нормальні

от онокласники, то не то пальто. Якщо говорити про сайти знайомств, то їх є багато. Коли я сидів на одному з них то там було більше 7 млн чоловік... ТИм паче тут взяв написав, а вдруг відгукнеться от така як йому треба :)

як ти собі уявляєш. дєвачка пише привітья скромне не зухвала, я саме та хочу познайомитись..... то просто зареєструй його на Борді, нехай сам один на один знайомиться

ну я б сказав би так, найшлася б якась дівчина - і сказала, на в ПМ аську, поспілкуюся тоді й рішу, щось таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от онокласники, то не то пальто. Якщо говорити про сайти знайомств, то їх є багато. Коли я сидів на одному з них то там було більше 7 млн чоловік... ТИм паче тут взяв написав, а вдруг відгукнеться от така як йому треба :)

як ти собі уявляєш. дєвачка пише привітья скромне не зухвала, я саме та хочу познайомитись..... то просто зареєструй його на Борді, нехай сам один на один знайомиться

ну я б сказав би так, найшлася б якась дівчина - і сказала, на в ПМ аську, поспілкуюся тоді й рішу, щось таке

ну-ну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*рже з Кукусьою на пару*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и звучало в ответ и не то что бы да, и не то что бы нет!!! ;)

Завтра я выйду из дома. Будет все уже по-другому...беспечной свободы печали моей хороня

Тобы ж хочеться щось міняти, так пора набиратися хоробрості

А кукусі скажу- наша справа запропонувати, а ваша над цим помозгувати.

Доречі щастя справжнє тільки тоді коли ти боровся за нього, і тоді цінуєш його більше. А випадок у цьому всьму це лише перший крок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и звучало в ответ и не то что бы да, и не то что бы нет!!! ;)

Завтра я выйду из дома. Будет все уже по-другому...беспечной свободы печали моей хороня

Тобы ж хочеться щось міняти, так пора набиратися хоробрості

:huh:

*істерично шкрябає хлопаці 15-го листа*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше, а друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару?

І взагалі це якось так несправедливо, тільки-но розійшовся із дівчиною і бігом собі заміну шукати бож Новий рік на носі і немає відітєлі з ким...

Ех мужикі....*дістала хустинку і побігла плакати*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по переше це моє рішення шукати, без його згоди. по друге та дівчина вже заміж вийшла, а розійшлися десь пів року назад.

"чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше"

Тому то й ми не сіли в машину і не їздимо і не знімаємо:)

"друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару"

Скромність прикрашає, а він такий:)

надіюся Кукуся ви непроти, але я трішки вивчив вашу анкекту і фото, і.....Не був би одружений:) а якщо серойзно, то я думаю ти йому підійдеш:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по переше це моє рішення шукати, без його згоди. по друге та дівчина вже заміж вийшла, а розійшлися десь пів року назад.

"чарівні дівчата на дорозі не валяються - це перше"

Тому то й ми не сіли в машину і не їздимо і не знімаємо :)

"друге чи ти сам-то впевнений, що твій друг такий чарівний якщо в нього бракує духу самому шукати собі пару"

Скромність прикрашає, а він такий :)

надіюся Кукуся ви непроти, але я трішки вивчив вашу анкекту і фото, і.....Не був би одружений :) а якщо серойзно, то я думаю ти йому підійдеш :)

О_о, а він мені? свободу слова жєнщінам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажи що має бути в пацана твоєї мрії (крім ферарі звичайно ж :)) будемо дивитися чи підійде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажи що має бути в пацана твоєї мрії (крім ферарі звичайно ж :) ) будемо дивитися чи підійде

:D усьо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого хотіла б почати знайомство?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О... Ще кілька постів і Yurec буде женити друга з Кукусею...А ми будем кричати горько!!! Ну і на весілля вся борда підтянеться... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що народ збираємсо гроші на весілля:)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого хотіла б почати знайомство?

мені приємно такі, що мене признали такі нормальною, но...

нормальних бабів розібрали, залишились тіко ненормаліні і небаби.

так що народ збираємсо гроші на весілля :) ))))

дєвачка замуж не хо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно, поки немає достойного то який заміж. а там далі як карта ляже:)

чи ти ведеш до того, що ні з ким ти знайомитися не збираєшся, бо у тебе хтось є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо тобі той інтернет...невже мало самотніх дівчат вечорами в барах, клубах..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в барах, клубах..

Божеупасі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В гугле поищи...дожились мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую неймлес. Там нічого доброго не найдеш - практика показує:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вікуся , не тіряйся . А вдруг судьба ? Хороші мужики теж на дорозі не валяються, а то буде як :

Іде жінка по вулиці. Дивиться в калюжі лежить мужик, повернула його туди, сюди, бруд обтерла. Дивиться -нормальний начебто б мужик. Думає - зараз зайду в магазин за хлібом і по дорозі назад заберу його собі. Виходить із магазина, дивиться - а мужика немає...??

-От дурна, можна подумати три роки хліба не їла!!!

:D

То я жартую, але взагалі вірю в продовження стосунків після знайомства в тирнеті, маю гіркий досвід :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ху зе фак воз йор тИчер оф інгліш ленгуідж!!!!! а???

плачу пацталом +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вікуся , не тіряйся . А вдруг судьба ? Хороші мужики теж на дорозі не валяються, а то буде як :

Іде жінка по вулиці. Дивиться в калюжі лежить мужик, повернула його туди, сюди, бруд обтерла. Дивиться -нормальний начебто б мужик. Думає - зараз зайду в магазин за хлібом і по дорозі назад заберу його собі. Виходить із магазина, дивиться - а мужика немає...??

-От дурна, можна подумати три роки хліба не їла!!!

:D

То я жартую, але взагалі вірю в продовження стосунків після знайомства в тирнеті, маю гіркий досвід :)

а чому саме гіркий?

То ти теж не тіряйся, поки що ніхто нічого не вирішив, тобто кукуся точно не сказала нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...