Перейти до змісту

Друзі дитинства

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Сидиш в порозі хати, повернувшись до коріння

Тут зорі ближчі. Мовчки заглядають в тебе.

Тут час розплився в просторі осіннім.

А ти все дивишся в низьке й таке рідніше небо.

І відчуваєш, як пройшли падіння й апогеї,

І як роки минули ніби непомітно.

І гріє ніжно ноти для душі твоєї

Із пам*яті далекого дитинства світло.

Ми всі пам'ятаємо їх:

наші перші прив'язаності, клятви у вічній дружбі, перші конфлікти, сварки, Салавєї-Разбойнікі, іграшки, машинки, футболи і т.п.

А де ваші друзі дитинства/молодості зараз? Чи спілкуєтесь ви з ними або коли перестали спілкуватися?

Чи шкодували коли-небудь про те, що ваші дороги розійшлися?

Навіяло просто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого у флеймі? Може, в сімї і домі? Або там, де й про листи? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та щось не подумалось. Може й так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С кем-то дороги разошлись. В основном это одноклассники за исключением может пары человек. Среди которых и мой лучший друг, который сейчас обитает в "чарівному Замоскаллі", но это не важно, ведь он мой друг. Есть еще несколько человек с которыми не прерывалось общения еще со времен детского сада :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої найкращі шкільні подруги й досі біля мене. І по життю вони мені ближче ніж родичі. Лише одна з нас у Московії, але благо є інтернет, тож спілкуємось і далі. Ось і сьогодні порозмовляли досхочу.

Була і неприємна втрата подруги, але це не вбило в мені довіру до решти друзів. Та і аналізуючи через багато років, думаю добре, що вона відсіялась ще тоді, а не пізніше.

Думаю така дружба зберігається тому що ми одружившись продовжуємо товаришувати сім'ями і підтримувати один одного. Чоловіки залюбки слухають наші спогади дитинства. От і черговий Новий рік зустрічатимемо знову разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі кого я рахував друзями тепер ними не являються ....... була одна знайома з якою разом ріс (просто жили по-сусідству) в загальному вона навіть на всоє весілля незапросила та навіть не сказала що воно в неї було а знаю її десь так з 4 років. ще один знайомий коли з ним їхав в маршрутці навіть непотрудився зняти наушники щоб привітатись а знаю його з 5-ти років ..... ось такі бувають чи просто я попадаю на таких((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг і сусід, з яким живемо квартира навпроти квартири, по сьогодні найкращі друзі, зі школи - подруг в мене не було, в училищі - залишилась подруга з якою як сіла за парту, то по сей день дружимо....  а так були друзі, які з"являлися спонтанно, так і зникали, буває зустрічаємось 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех блін, ті падонки хто де, в Нью Йорку, в Петербурзі, в Пскові і на Байконурі =\ А з тими, що залишились в Луцьку, з деякими рідко бачусь, з деякими часто, деякі спились в гавно, з деякими просто втратив зв'язок. Лайф із лайф, ля ля, ля, ля ля =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да є в мене таких що спились та мені якось і нежалко вони в загальному були дибіли і строїли з себе чорт зна що а зараз сидять в барах типу "Ригаловка три дубка" в бухають ..... лайф із лайф як було вище написано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...