Перейти до змісту

шо курить президент

Alan

Рекомендовані повідомлення

Ющенко предложил Генштабу ввести "национальный" строевой шаг, вместо традиционного "прусского"

В Министерстве обороны и Генеральном штабе прорабатывается вопрос о введении «национального» строевого шага в Вооруженных силах Украины вместо нынешнего – «прусского».

Об этом УНИАН сообщил источник в Минобороны.

По словам собеседника агентства, автором такой инициативы является Президент Украины Виктор Ющенко.

Глава государства обратил внимание, что строевой шаг, который используют военнослужащие Почетного караула ВСУ, несколько отличается от того, который определен в Строевом уставе и введен в войсках. Поэтому Верховный главнокомандующий ВСУ положительно одобрил идею о возможном введении нового, получившего название «национального», строевого шага вместо нынешнего, так называемого «прусского», который используется еще со времен Советской армии.

Сейчас в Генштабе разрабатываются соответствующие предложения, методические рекомендации, изменения в законодательную базу относительно «национального» строевого шага с целью их рассмотрения на одном из заседаний коллегии Минобороны. Для большей наглядности в изучении этого вопроса даже был снят фильм, в котором проведено сравнение нового «национального» и традиционного «прусского» строевого шага.

Реализация этой инициативы возможна лишь при ее поддержке в Верховной Раде, ведь все военные уставы, в частности, строевой, принимаются на уровне законодательных актов.

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
:bayan:

де? в "політиці" не знайшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ющенко предложил Генштабу ввести "национальный" строевой шаг, вместо традиционного "прусского"

В Министерстве обороны и Генеральном штабе прорабатывается вопрос о введении «национального» строевого шага в Вооруженных силах Украины вместо нынешнего – «прусского».

Об этом УНИАН сообщил источник в Минобороны.

По словам собеседника агентства, автором такой инициативы является Президент Украины Виктор Ющенко.

Глава государства обратил внимание, что строевой шаг, который используют военнослужащие Почетного караула ВСУ, несколько отличается от того, который определен в Строевом уставе и введен в войсках. Поэтому Верховный главнокомандующий ВСУ положительно одобрил идею о возможном введении нового, получившего название «национального», строевого шага вместо нынешнего, так называемого «прусского», который используется еще со времен Советской армии.

Сейчас в Генштабе разрабатываются соответствующие предложения, методические рекомендации, изменения в законодательную базу относительно «национального» строевого шага с целью их рассмотрения на одном из заседаний коллегии Минобороны. Для большей наглядности в изучении этого вопроса даже был снят фильм, в котором проведено сравнение нового «национального» и традиционного «прусского» строевого шага.

Реализация этой инициативы возможна лишь при ее поддержке в Верховной Раде, ведь все военные уставы, в частности, строевой, принимаются на уровне законодательных актов.

тут

А ти що куриш? Така його думка і він має право на неї бо він президент вкінці кінців, станеш ти президентом, покуриш, і придумаєш щось своє, а ми будемо називати тебе ідіотом. Сподобається? В ідеї президента не бачу нічого такого що б зашкодило армії. Думай що пишеш. Поважай. З цього все починається.

ридаю... оце клоун...

Також видно рівень культури ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти що куриш? Така його думка і він має право на неї бо він президент вкінці кінців, станеш ти президентом, покуриш, і придумаєш щось своє, а ми будемо називати тебе ідіотом. Сподобається? В ідеї президента не бачу нічого такого що б зашкодило армії. Думай що пишеш. Поважай. З цього все починається.

ридаю... оце клоун...

Також видно рівень культури ....

За те що Ющенко зробив з Україною його важко назвати президентом. Ідіотом його ніхто не називав ,і на мою думку ідіотизм лізти туди де відсутній досвіт я згідний, це можна сказати і про його політику , як наслідок його роботи наша "цвітуча" Україна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гостра і актуальна проблема. показує широту поглядів Гаранта :lol: :lol: :lol:

Stork поважати будь-кого з політиків моветон, тим більше презіка, який далеко не легітимними засобами добився влади. тому всю свою моральну єресь залиш собі :g16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те що Ющенко зробив з Україною його важко назвати президентом. Ідіотом його ніхто не називав ,і на мою думку ідіотизм лізти туди де відсутній досвіт я згідний, це можна сказати і про його політику , як наслідок його роботи наша "цвітуча" Україна.

президент є гарантом конституції і представником держави у світі, а за внутрішні справи (економічні, соціальні і т.д.) відповідає уряд. Тому дякуй Воній і її попередникам за свою "цвітучу" Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і її попередникам за свою "цвітучу" Україну

С декабря 1999 по апрель 2001 Ющенко — премьер-министр Украины. ДЯКУЮ!!! :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо, у цей час тобі стало асобєнно плохо? :D

пе.се. канєха, оце зі стилем крокування- ето повня фігня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С декабря 1999 по апрель 2001 Ющенко — премьер-министр Украины. ДЯКУЮ!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

мда... Бачу моСка в тебе хоч лопатами греби... Прочитай ще раз СВІЙ пост №6.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ющенку ще лишився місяць бути президентом, а він незнає куди свої пальці втикнути, то по Україні гасає і розказує як стало класно жити за останні 5 років, що зріст економіки в нас найвижчий у Європі і всяке таке "нас мамо хвалять" :lol: , і якщо нація та любі друзі його не оберуть знову, то буде гірше ніж в Гондурасі. А тепер крокування вояків йому чомусь не сподобалось, 5 років подобалось, а тепер не подобається. Тиждень почекаємо і ще не такий цирк побачимо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо, у цей час тобі стало асобєнно плохо? :D

пе.се. канєха, оце зі стилем крокування- ето повня фігня

Ющенко- президент

Тимошенко- премєр

ти- модератор

що ж тут хорошого? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похіх, я очєнь дємократічний і толерантний. але можу ізмєніть прінципам. а у цьому розділі у мене з інструментів впливу- лише повне твоє блокування:)це така спокуса- пару клаців мишкою- і вцілому форум виглядатиме розумніше..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С декабря 1999 по апрель 2001 Ющенко — премьер-министр Украины. ДЯКУЮ!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

мда... Бачу моСка в тебе хоч лопатами греби... Прочитай ще раз СВІЙ пост №6.

якщо є зауваження по суті, вискажи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Stork поважати будь-кого з політиків моветон, тим більше презіка, який далеко не легітимними засобами добився влади. тому всю свою моральну єресь залиш собі :g16:

У мене не єресь і я не захищаю Ющенка і не агітую за нього. Я про те що якщо у нас кожен почне робити що хоче і кидатись словечками на президента, толку в такій державі буде мало. Якщо діючий президент тебе не влаштовує просто на майбутніх виборах проголосуй за іншого, але навіщо вислови типу "що курив" "черговий ідіотизм". Повністю показав культуру нашого пересічного громадянина. Ти в армії служив?

З.І.

Наша країна просто ще не готова до демократії і до такого президента як діючий. Наголошую, за Ющенка не агітую, просто культура має бути насамперед, а потім буде і порядок в державі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похіх, я очєнь дємократічний і толерантний. але можу ізмєніть прінципам. а у цьому розділі у мене з інструментів впливу- лише повне твоє блокування:)це така спокуса- пару клаців мишкою- і вцілому форум виглядатиме розумніше..

а якжеш свобода слова, віросповідання + демократичність і толерантність? РОНІН- ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему можна було просто назвати - "Яка ваша думка щодо ідеї президента змінити марш на національний ?" Навіщо було іронізувати з куривом? Який він не є, нехай вже допрацює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене не єресь і я не захищаю Ющенка і не агітую за нього. Я про те що якщо у нас кожен почне робити що хоче і кидатись словечками на президента, толку в такій державі буде мало. Якщо діючий президент тебе не влаштовує просто на майбутніх виборах проголосуй за іншого, але навіщо вислови типу "що курив" "черговий ідіотизм". Повністю показав культуру нашого пересічного громадянина. Ти в армії служив?

З.І.

Наша країна просто ще не готова до демократії і до такого президента як діючий. Наголошую, за Ющенка не агітую, просто культура має бути насамперед, а потім буде і порядок в державі.

НА РАХУНОК ПОСАДИ ПРЕЗИДЕНТА ПІДТРИМУЮ НА ВСІ 100%. в його сторону хамить нізя!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бла-бла-бла. після того, що наша "політеліта" вичворяє з державою і людьми не бачу жодної причини вибирати вирази чи ставитись до них з повагою. а те що щось міняється на виборах, лапша для біомаси.

на рахунок армади - офіцер запасу.

Тему можна було просто назвати - "Яка ваша думка щодо ідеї президента змінити марш на національний ?" Навіщо було іронізувати з куривом? Який він не є, нехай вже допрацює.

я й так стримався у виразах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бла-бла-бла. після того, що наша "політеліта" вичворяє з державою і людьми не бачу жодної причини вибирати вирази чи ставитись до них з повагою. а те що щось міняється на виборах, лапша для біомаси.

на рахунок армади - офіцер запасу.

я й так стримався у виразах.

зато чесно думаю на всі 100%

:sm110::sm110::sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alan.Вибори скоро однако,панімаш, й інфа отримана шляхом:"..Об этом УНИАН сообщил источник в Минобороны.По словам собеседника агентства, автором такой инициативы является Президент Украины Виктор Ющенко..."мяко кажучи попахує дешевою заказухою.Якщо відкривати тему на кожне "фе,бе,ме"якими кандидати поливають один одного-ніякої борди не вистачить.

А що до назви топіка я думаю ти суттево погарячкував."..президент, черговий ідіотизм.."не варто так.ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ це ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ й не гоже на публічному форумі попускати свої ж символи державності.Поки Ющенко займає крісло Президента він символ державності а згодом стане банкіром,пасічником,опозиціонером (мені по......) от тоді будь-ласка:ідіотизм,параноя й т.д ГРОМАДЯНИНА Ющенка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що до назви топіка я думаю ти суттево погарячкував."..президент, черговий ідіотизм.."не варто так.ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ це ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ й не гоже на публічному форумі попускати свої ж символи державності.Поки Ющенко займає крісло Президента він символ державності а згодом стане банкіром,пасічником,опозиціонером (мені по......) от тоді будь-ласка:ідіотизм,параноя й т.д ГРОМАДЯНИНА Ющенка.

що за віра в священих коров??? президент символ державності - це всі зомбовані псевдопатріоти так думають??? президент це людина, яка живе й працює на мої та ваші податки, який на ##й символ держави???

та хоть царь всія русі, якщо поступає по ідіотскі то я маю повне право про це говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за віра в священих коров??? президент символ державності - це всі зомбовані псевдопатріоти так думають??? президент це людина, яка живе й працює на мої та ваші податки, який на ##й сивол держави???????????????????????????????????????

та хоть царь всія русі, якщо поступає по ідіотскі то я маю повне право про це говорити.

мда.... дарма я за тебе заступався <_<<_<<_<

це не точка зору , це істерія :0088:

-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда.... дарма я за тебе заступався <_<<_<<_<

знайди собі дівчину й за неї заступайся.

я захисту не потребую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за віра в священих коров??? президент символ державності - це всі зомбовані псевдопатріоти так думають??? президент це людина, яка живе й працює на мої та ваші податки, який на ##й сивол держави???????????????????????????????????????

Ще раз,для вумниххх:"..Об этом УНИАН сообщил источник в Минобороны.

По словам собеседника агентства, автором такой инициативы является Alan." - це хрень собача ТАК?Так чого ти підняв лемент навколо іншої ХРЕНІ СОБАЧОЇ???

Стосовно зомбованих псевдопатріотів.

Дивлюсь ти майстер вішати ярлики й бризжжжать слюною й в принципі тобі всерівно на кого й де.

1)Я в міру своїх сил патріот,на відміну від тебе,й приймаю свою землю такою як вона є.

2)При царю всія русі це була б твоя остання тема,повір :0130:

3) Вести дискусію з індивідуууумом який має право говорити але ніхрена не думє ЩО говорить вважаю недоцільним.

ПИСЯКАЙ САМ :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...