Tolik_lt Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:01 #26 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:01 мдеее, скільки пафосу роздули із за дурної коробочки..
spider Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:38 #27 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 08:38 За рамки Біблії не виходь .
Slavco Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 09:14 #28 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 09:14 мдеее, скільки пафосу роздули із за дурної коробочки.. І нічого не дурна, там всередині смачного багато (нам таку профспілковий Миколай приніс). По темі: нікого не лякають і не обурюють яскраві етикетки дитячих солодощів а-ля кіндери, спайдермени, бетмени та інша нечисть... Народ активно святкує Хеловіни, "дєнь любві" і прочі чужинські свята. А тут душевне вітання рідною мовою викликало таку бурю нєгодованій... Нєпанятно мені - чого?
spider Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:43 #29 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:43 Да не все норм. Тільки коробка в натурі дурна. А конфеті не приділах)
MrVes Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:31 #30 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:31 На цукерках радянських часів взагалі нічого такого написано не було але це не стало на заваді аби повиростали з дітлахів такі розумні хлопаки, мабуть тому, що шоколаду було багато, а тексту на обгортках мало. Мабуть таткам, які підтримують точку зору топіккастера, було б значно краще якщо б новорічний подарунок був би від іншого виробника ... скажімо Луцьккондитера, а не від найкращого в країні виробника солодощів. На новий рік чекаємо тему "Не хочу сніг, бо сніжинки не правильної форми".
Luychi Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:56 #31 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:56 На цукерках радянських часів взагалі нічого такого написано не було але це не стало на заваді аби повиростали з дітлахів такі розумні хлопаки, мабуть тому, що шоколаду було багато, а тексту на обгортках мало. Мабуть таткам, які підтримують точку зору топіккастера, було б значно краще якщо б новорічний подарунок був би від іншого виробника ... скажімо Луцьккондитера, а не від найкращого в країні виробника солодощів. На новий рік чекаємо тему "Не хочу сніг, бо сніжинки не правильної форми". На рад. цукерках назви писались: "Ромашка", "Мішка на сєвеєрє", сексуальні цукерки "Рачки" і т.д. і т.п. А з шоколадом якраз і були тоді проблеми. На 0,5 кг новорічний подарунок, який мама з роботи приносила -350 гр припадало на льодяники-карамельки. А за шоколадними черги вишиковувались в магазинах доооовжелезні (при чому не тільки за цукерками, а й за 90% тодішньої продукції - приваби планової економіки). Та й хто це назвав "Конті" найкращим в країні виробником солодощів? Я, особисто, "Луцьккондитерські" дуже люблю і "Світоч" і "Рошен" - приваби ринкової економіки - на кожен попит є своя пропозиція. Навіть сніжинки правильної форми, для окремо взятих громадян, замовити можна. Були б гроші.
MrVes Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 16:09 #32 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 16:09 На рад. цукерках назви писались: "Ромашка", "Мішка на сєвеєрє", сексуальні цукерки "Рачки" і т.д. і т.п. А з шоколадом якраз і були тоді проблеми. На 0,5 кг новорічний подарунок, який мама з роботи приносила -350 гр припадало на льодяники-карамельки. А за шоколадними черги вишиковувались в магазинах доооовжелезні (при чому не тільки за цукерками, а й за 90% тодішньої продукції - приваби планової економіки). Та й хто це назвав "Конті" найкращим в країні виробником солодощів? Я, особисто, "Луцьккондитерські" дуже люблю і "Світоч" і "Рошен" - приваби ринкової економіки - на кожен попит є своя пропозиція. Навіть сніжинки правильної форми, для окремо взятих громадян, замовити можна. Були б гроші. На жаль мені не вдалося донести з першої спроби свою думку, але враховуючи Вашу відповідь на мій пост спробую в друге. Впевнений на 99%, що звернення топіккастера не знайде своєї цільової аудиторії на цьому форумі (читаємо до кого він звертався в першому пості...це явно не продавці або ж менеджери з реалізації). Якщо так тоді до чого це? Читаємо далі - це короткий екскурс в історію (який всім знайомий зі школи) і опис його людських характеристик, вірувань і вчинків в зв'язку з бла-бла-бла "Конті". Я це бачу простіше: татко не дав дітям подарунок, бо йому не сподобалась упаковка. Назвіть будь-який продукт і я знайду Вам причини від нього відмовитися. З іншого боку працівники фонду соц. страхування вибрали для діток достойного виробника солодощів і їм було, мабуть, геть до лампочки що пише упаковці. Для дітей в подарунку головне цукерки. З іншого боку шукати духовності слід не на новорічних подарунках і дорослі повинні про це знати. З.І. Фанати Луцьккондитер, які прагнуть спілкування - в ПМ.
Yuraul Опубліковано 17 Грудня, 2009 в 20:59 #33 Опубліковано 17 Грудня, 2009 в 20:59 І взагалі, треба старанно вчитись в школі.
vanus Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 12:39 #34 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 12:39 Якщо вцілому то коробка просто дрянь.Там купа помилок. Там неправильно закінчені речення. Ведеться неправильне пояснення. Немає привязки по суті.Висновок: неякісний продукт це сам пакунок.Якби я сам купував комусь на дарунок, звісно таку нісенітницю я б не обрав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.