Перейти до змісту

S.t.a.l.k.e.r.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Все, кто ожидает выхода S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, могут перевести дух. После шести лет создания, постапокалиптический шутер наконец отдан в тираж. Релиз игры состоится в марте, а онлайновые магазины уже добавили S.T.A.L.K.E.R. в ассортимент и назначили более точную дату: 20-е число.

Творению GSC уже присвоен ранг M (кровь, насилие, нездоровый образ жизни персонажей (неудивительно) и ненормативная лексика), а цена составила $39.99.

:):):)

• Відповідей 598
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та ну нах плати за гру 40 баксів, я взагалі ніколи ігри не купляю які б вони не були б ! я краще візьму на прокат або хтось на ФТП заллє, а якщо буде ліцензійна то кряків буде багато !

Опубліковано
Та ну нах плати за гру 40 баксів, я взагалі ніколи ігри не купляю які б вони не були б ! я краще візьму на прокат або хтось на ФТП заллє, а якщо буде ліцензійна то кряків буде багато !
ех..., пропаща ти душа! :mdr: S.T.A.L.K.E.R. це не гра - це шедевр, а грати піратські шедеври (а тим більше S.T.A.L.K.E.R. ) - це саме натуральне збочення, просто совість не дозволяє!! :P
Опубліковано

Хто тобі буде хоть щось робити на халяву ?

Якщо будуть жити всі так як ти то ні одного тетріса нового тобі не дождатись роками.

Опубліковано

Люди не заливайте на фтп пиратский СТЛКЕр поддержите отечество!

Люди 6 лет пахали!!! А у нас она будет стоить не 40 баков а рублей 50 так что каждый сможет купить!

Абриган ты внатуре абриган...

PS Так наставим минусов абрыганцу!

Опубліковано
Люди не заливайте на фтп пиратский СТЛКЕр поддержите отечество!

Люди 6 лет пахали!!! А у нас она будет стоить не 40 баков а рублей 50 так что каждый сможет купить!

Абриган ты внатуре абриган...

PS Так наставим минусов абрыганцу!

та став скіко хоч тих мінусів, мені пох !

І я вже не такій марож як ви щоб за якусь цяцьку викідувати такі гроші !

і хто знає яка буде гра ? а якщо навіть і ніхто не заллє то всеодно я її скачаю (навіть з нета) або візьму в когось !

люди там не старалися а всім парили мозгі що вона вийде точно через місяць чє два !

за що я б заплатив гроші (я про диски) це тільки за якійсь РОК концерт

і хто зна чє вона в мене піде, в мене комп не для іграшок.......

Опубліковано

Бачив в новинах що цей шедевр вже пішов на золото і його пустили в друк, так що скоро спробуємо!!! :)

Опубліковано

уже замовив ще раніше ліцензію, вже повідомили шо вот-вот начнуть розсилку

прийде поділюсь канечна :)

Опубліковано
Не в курсах хто з наших продавців може колекційну версію привезти в луцьк ?

Так же для предварительного заказа уже доступно эксклюзивное коллекционное издание "S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl" в комплект которого входит сама игра на DVD формате, а также тематические аксессуары: фирменная футболка, карта Зоны, CD-диск с музыкой из игры и жетон "Сталкера".

Коллекционная версия игры будет выпущена в ограниченном количестве, и будет доступна только при условии предварительного заказа. Ориентировочная дата выхода коллекционного издания назначена на первые числа апреля!

185 грн - ТУТ

Опубліковано
Я вже нашов де в луцьку будуть їх продавать

А Сіля має вже 1 примірник Ждалкера. Відкриє фабрику і буде продавати луцьким :)

3.ЬІ. Попалив кантору :smile3:

Опубліковано

Парочка панорамок

3.ЬІ. Запустив останню бетку на 1024х768. і на максимумі. (відяха х800ГТО, гектар опери і Атлончик 3.500 двухядерка.). Досадно 5-10ФПС. Причому димова граната чи Анамалія знімає 1-2 ФПС.

Опубліковано

мой друк сделал предзаказ уже :blink:

кста ... всего навсего 65 грн :)

бокс версия ..

платиш при получении :)

укрпошта ё маё

получит игру максимум через неделю после релиза :))))

Опубліковано
мой друк сделал предзаказ уже :closedeyes:

кста ... всего навсего 65 грн :(

бокс версия ..

Тримайте мене семеро gallery_7_30_2223.gif

Це джавел версія. Бокс від 180грн

А Сіля має вже 1 примірник Ждалкера. Відкриє фабрику і буде продавати луцьким

Піратством не займаюся, так чисто для себе вже доходжу першу половину гри gallery_7_30_614.gif

Опубліковано

Попрошу юзерів не заливати цю гру на ЛМ мінімум протягом року після виходу.

А адмінів просив би терти з фтпшніка якщо хтось всетаки буде заливать її.

Підтримаймо відчизняного виробника gallery_7_30_7882.gif

Опубліковано
Попрошу юзерів не заливати цю гру на ЛМ мінімум протягом року після виходу.

А адмінів просив би терти з фтпшніка якщо хтось всетаки буде заливать її.

Підтримаймо відчизняного виробника gallery_7_30_7882.gif

+1

Опубліковано

Якщо гра буде на рівні того що ми чекали, то не купити ліцензію - гріх =(

А якщо щось буде на зразок TES4, то мені нерви важливіші ніж гаманець 1с і THQ. Україну тут ніхто не підтримує, і нічого вона не отримає :glare:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...