vetra Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:13 #1 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:13 стоит на одном из стареньких компов такой моник и проблема с ним - посоянно где-то нет контакта в шнуре от монитора до компа - то синий цвет вылезет, то зеленый проблема решаеться пошевелив провод просто раньше помогало, теперь, видно, контакты совсем отошли. Шнур поменять просто не получается - он к монитору изначально наглухо приделан. б.у. монитор такого класса - 150 грн примерно можно купить как монитор, он меня полностью устраивает и если б работал, менять не вижу смысла вопрос: есть ли смысл тянуть его в ремонт или сразу лутше выбросить и купить другой? если смысл есть - кто мне его отремонтирует и сколько потянет? спасибо
Zheny@ Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:43 #2 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:43 Купи 17" ТФТ (БВ) і втули туди. (викинувши кінескоп!) і ще всередині лишиться місце, для того, щоб туди втусувати компа - матимеш комп - аля МАС,
Zevs_Isver Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:45 #3 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:45 шютникиБУшный видео кабель можно добыть "за нахаляву" и если руки правильно растут - перепаять в моникеи всего делов
vetra Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:50 Автор #4 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 10:50 а якщо серьозно - зробіть хтось мені послугу, хто може привезу машиною куди треба і заплачу скільки треба в розумних межах інший б.у. купляти не дуже хочу - ще невідомо шо там викупиш, а цей вже перевірений роками і я його "знаю" ) а на нові ТФТішки немає сенсу витрачатись - мені і такого повністю вистачає кабель, я думаю, знаю як ий треба... принаймні зараз спробую, а от паяльника вдома не маю... та і руки трохи криві
searcher Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 11:29 #5 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 11:29 у волиньмаркеті на останньому поверсі (будинок за цумом, вхід з боку, а не там де мегаспорт) діди паяють всяке-різне, монітори також, шроту в них там вистачає, телефону нажаль не знаю, тому взнавати що і як треба вже там на місці.
splutsk1973 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 12:21 #6 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 12:21 у волиньмаркеті на останньому поверсі (будинок за цумом, вхід з боку, а не там де мегаспорт) діди паяють всяке-різне, монітори також, шроту в них там вистачає, телефону нажаль не знаю, тому взнавати що і як треба вже там на місці. Перший раз чую,що шнур сигнальний в моніку впаяний всередині дві фішки,куди він і під"єднаний.І щоб його замінити,великих знань з паяння не потрібно.паяється там тільки екран(масса) і то не у всіх.тепер по справі:судячи з фото то самсунг.маю шнурок від 755dfx віддам за дякую.але краще зніми старий і підійди з ним,то зроблю точно такий як треба. P.S. тільки що знайшов його.там 2 фішки та третя масса.паяти нічого не треба
mix_forever Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 16:01 #7 Опубліковано 9 Грудня, 2009 в 16:01 А от и ненадо ля-ля. Во многих монегах шнурок паяный ) сам стыкался кучу раз.Аффтар, привози, запаяю задешево )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.