Перейти до змісту

Новорічні свята в Карпатах

SvitlikOM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В перших числах Нового року буду мати кілька вихідних, хотолося б вирватись кудись на природу, а точніше, в Карпати. Знаю, що думати про місце треба наперед, і, можливо, вже трохи пізнувато. Можливо хтось знає гарне місце. Щось спокійне, не дуже людне. Хочеться просто відпочити.

Опубліковано

їдь на Драгобрат, місце тав віддалене від автошляхів, лижників правда буде в цей період навалом. Зате це найвіддаленіший курорт, а можна там заселитись і в віддаленому будинку від гірськолижних баз. Правда і в самому будинку буде зо два десятка відпочиваючих, але це ще порівняно небагато

Опубліковано

Теж хотів би Новий рік зустріти в Карпатах. Можливо хтось вже відпочивав і має контакти... Потрібно котедж на 4-6 чоловік, бажано Яремче, Ворохта...

Опубліковано

Нецікаво ви відпочиваєте. Відпочинок це там де немає нормального звязку, світла і зручностей в хаті :P Відпочинок у котеджі це нецікаво ^_^

Опубліковано

Їздимо постійно на Драгобрат, база відпочинку Ступарь (хазяї румини) поки одні приємні враження! Але на свята уже напевно усе зайнято...

Опубліковано
Нецікаво ви відпочиваєте. Відпочинок це там де немає нормального звязку, світла і зручностей в хаті :P Відпочинок у котеджі це нецікаво ^_^

В крайньому випадку світло і телефони можна вимкнути, і в туалет ходити в гори :P

Опубліковано

А я непевно в новорічну ніч десь далеко від цивілізації біля намету буду варити святковий чайок, або глітвейн. І нада не забути костюм діда мороза, пройдусь по наметах привітаю усіх відважних.

Опубліковано
У турагентства "Патріот" є 2 пропозиції:

№1 Манява+Яремче+Буковель

№2 Славське

Це щоб відмітити новий рік! А топікстартер ясно сказав "В перші дні Нового року"

Я вже обшукав весь гугл... самей найдешевше і класне попалось за 1250 грн але треба добиратись до ужгорода.

Ще є якісь поради?

Опубліковано
А я непевно в новорічну ніч десь далеко від цивілізації біля намету буду варити святковий чайок, або глітвейн. І нада не забути костюм діда мороза, пройдусь по наметах привітаю усіх відважних.

:smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...