Scabiosa Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 15:13 #1 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 15:13 Власне, сабж. Прочитав в інеті, що маркери для білих металевих дошок можна перезаправляти. Є люди, яких то теж цікавить (виписують по маркеру Granit чорному за день-два, освіта, звичайно). Знаю, що в ВНУ заправляють якось ті фломастери.Тому прошу допомоги по цьому питанню В ЛУЦЬКУ (досвід, чорнило де купити тут, курс навчання по заправці/комплект по заправці). Дякую.P.S. Ті маркери прекрасно стираються, тому хуліганські прояви на кшалт "помалювати все", зрозуміло, мене не цікавлять.
Vov4ik Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 19:35 #2 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 19:35 Бачив такі заправки продавались в магазині канцелярії на Лесі Українки зразу за аптекою що напроти "Бравого швейка", тільки от ціни не памятаю, але були різних кольорів
Scabiosa Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:53 Автор #3 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:53 Дякую. На днях буду в тому районі, попитаю/взнаю детальніше і відпишусь.
Scabiosa Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:59 Автор #4 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:59 Нема в тому магазині. І не буває, сказали. Те, що бачили, мабуть було не для маркерів для білих емалевих дощок... Знайшов лиш таке в неті більш-менш підходяще (решта - поради графітчикам, чим заправити маркери, аби чимдовше нагадити в місті). Але то російська компанія і доставка лише в них крупними партіями. Радує інше. Офіційно перезаправляємі маркери є. Німецькі edding. Але де їх в нас купити? Місцеві канцелярії такого не знають. Отже, прохання залишається актуальним...(дивись перший пост)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.