Перейти до змісту

шукаю логічні ігри

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібні логічні ігри - ігри на логіку та розум!

Останнє що сподобалось в такому плані - "Заработало". якщо є щось подібне підскажіть що скачати бо шось не можу нічого найти

Опубліковано

Якщо дитині, то моя 7-річка грає Дору та Машу. Алаваровські. Та Нікелодеоновські.

На увагу память спостережливість і т.д. А також різні ігри від Рефлексів (Reflexive Games) збирання (пошук) предметів і т.д.

Опубліковано

Нікелодеоновських - ??? навіть і не чув шо є такі!!!

мені потрібні ігри такі для більш дорослих людей! Щоб дійсно було над чим подумати! судоку, шахмати не пропонувати)))

я кажу щось типу "заработало"

Опубліковано

я кстаті взагалі не вмію судоку розгадувати) може хтось знає де є якась інструкція??? як грти вроді знаю но як розгадувати не догадуюсь пока)))

Опубліковано

а окрім Заработало є ще якісь подібні ігри? не обов"язково на фізику мають бути... можуть бути детективи))) я колись таку грав ігру)))

Опубліковано

В мене логічна гра під комп"ютерним столом.

Називається "Розплутай дріт". Пошукай, може в тебе тоже є

Опубліковано

Якщо англійська мова підходить, то:

http://www.reflexive.com/CLUEClassic.html

Іграшка CLUE Classic: визначення хто, чим і де здійснив злочин. Поширена в Штатах настільна гра, реалізована в електронній версії.

Опубліковано
я кстаті взагалі не вмію судоку розгадувати) може хтось знає де є якась інструкція??? як грти вроді знаю но як розгадувати не догадуюсь пока)))

гається в таблиці 9Х9 треба розставити числа від одного до дев'яти щоб неповторювались числа ні по горизонталі ні по вертикалі ....... просто загугли

Опубліковано

не хочу створювати нову тему...

хто знаэ які ігри типа Serious Sam або PainKiller???

просто тупої стрілялки...

Опубліковано
не хочу створювати нову тему...

хто знаэ які ігри типа Serious Sam або PainKiller???

просто тупої стрілялки...

У тебя одни игры в голове :mdr:

по теме:Машинариум последняя очень хорошая вещь-рекомендую

Опубліковано
до Рефлексів кряк універсальний є??

Задай в Гуглі "FFF-Reflex V3". Якщо сам не скачаєш, то скинь e-mail адресу в приват.

Опубліковано

Ось тобі силочка, по ній можна знайти багато різних міні-ігор що тебе цікавлять. Більшість цяцьок в комплекті з кряками. Один мінус, для зкачування необхідна реєстрація.

http://soft-best.ws/forum/index.php?showtopic=23218&st=0

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...