Перейти до змісту

Пошук роботи Юрисконсульта

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дружина шукає роботу юрисконсульта.

Невеличке резюме:

Освіта: В даний момент навчається на 3 курсі у Волинському національному університеті ім. Л Українки (юридичний факультет)

Досвід: З липня 2008 по теперішній час ВАТ «..........» (юрисконсульт)

- юридичний супровід діяльності підприємства (аналіз договорів, включаючи зовнішньоекономічні договори: поставки, купівлі-продажу, договори про надання маркетингових послуг, договори про надання інформаційно-консультативних послуг, договори на створення за замовленням та використання об’єктів права інтелектуальної власності);

- представлення інтересів підприємства в судах (стягнення заборгованості, адміністративні правопорушення);

- мінімізація дебіторської заборгованості;

- реєстрація ТМ та забезпечення захисту прав підприємства на знаки для товарів та послуг;

- забезпечення роботи з векселями (врахування, авалювання, протест векселів);

- робота з ДКЦПФР;

- розробка нормативно-правових актів (накази, положення, посадові інструкції, інструкції та ін.).

ПРОХАННЯ В ТЕМІ НЕ ФЛУДИТИ!!!!

Опубліковано

Якщо бажає працювати на державній службі то хай телефонує в судову адміністрацію в Волинській області, наскільки я обізнаний там є місце для юриста, тел. номера в суд. адміністрацію 77-01-90, 79-51-45, в крайньому випадку поставлять в резерв і коли буде посада викличуть.

Опубліковано
дякую, але на державну службу із неповною ВО навряд чи візьмуть...

я там працював ))) також з незакінченою вищою освітою, звільнився бо платили мало... для хлопця заробляти 1100 грн... дуже мало тим більше коли живеш з дівчиною.

Опубліковано
дякую, але на державну службу із неповною ВО навряд чи візьмуть...

я там працював ))) також з незакінченою вищою освітою, звільнився бо платили мало... для хлопця заробляти 1100 грн... дуже мало тим більше коли живеш з дівчиною.

не переживай. ты еще возьмешь свою высоту

вижу ты неравнодушен к хомякам =)

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...