Перейти до змісту

Шукаємо енергійних та комунікабельних людей

bizya

Рекомендовані повідомлення

есть постоеная гдето - неправильная сеть

сеть должна строится "вниз"

чем и занимаемся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

хорошо хоть признались :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо хоть признались :)

Что еще скажу, ни одна компания на даный момент не предоставляет таких выгодных финансовых условий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, октябрь 2008 года, у всех бывают взлеты и падения ))))) но как нестранно на конец года, а именно 12 декабря 2008 года рыночная капитализация Fortis составила 5,5 млрд. євро. :)

З такими "падєніями" і до банкрутства недалеко. Alico AIG в той період теж були б влетіли, їм просто ДУЖЕ пощастило, що уряд США профінансував їх на $85млрд. і викупив 79,9 % акцій. Як впринципі і вашій конторі, якій пощастило знайти інвестора. А що буде, якщо під час наступної кризи ніхто не захоче викупити бізнес "енергійних і ініціативних"? Де гарантії, що мій вклад або страховка не зникнуть в невідомому напрямку під час наступного "падєнія"?

никакая еще компания не давала и не дает 50 % от продаж кроме Фортиса

І це насторожує. Прибутковійший бізнес, напевно, тільки продаж зброї, наркотиків і работоргівля. З такими умовами до вас народ на роботу повинен косяками валити і триматися за неї зубами. Чому тоді питається всі газети в рубриках "працевлаштування" заспамлені пропозиціями для "енергійних та ініціативних"? Чесно кажучи, дістало вже, поки знайдеш реальну вакансію, то перечитаєш тонну спаму. А тепер ще і до форума добрались. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, октябрь 2008 года, у всех бывают взлеты и падения ))))) но как нестранно на конец года, а именно 12 декабря 2008 года рыночная капитализация Fortis составила 5,5 млрд. євро. :)

З такими "падєніями" і до банкрутства недалеко. Alico AIG в той період теж були б влетіли, їм просто ДУЖЕ пощастило, що уряд США профінансував їх на $85млрд. і викупив 79,9 % акцій. Як впринципі і вашій конторі, якій пощастило знайти інвестора. А що буде, якщо під час наступної кризи ніхто не захоче викупити бізнес "енергійних і ініціативних"? Де гарантії, що мій вклад або страховка не зникнуть в невідомому напрямку під час наступного "падєнія"?

во-первых никто не говорит о Ваших вкладах и вкладывать ничего не нужно я предлагаю по результату собеседования Вам должность финансового консультанта, а тут затрат никаких, а во-вторых но это уже для клиентов у нас партнер с перестраховки - Munich Re, и думаю несложно почитать отзывы о нашей компании в интернете, в Луцке филиал открылся в течении 3-х месяцов, успешно организована работа и те клиенты что на даный момент работают с нами довольны нашим сотрудничеством.

никакая еще компания не давала и не дает 50 % от продаж кроме Фортиса

І це насторожує. Прибутковійший бізнес, напевно, тільки продаж зброї, наркотиків і работоргівля. З такими умовами до вас народ на роботу повинен косяками валити і триматися за неї зубами. Чому тоді питається всі газети в рубриках "працевлаштування" заспамлені пропозиціями для "енергійних та ініціативних"? Чесно кажучи, дістало вже, поки знайдеш реальну вакансію, то перечитаєш тонну спаму. А тепер ще і до форума добрались. :mdr:

А на щет народа не переживайте найдутся адекватные люди что работали в страховом бизнесе и любят свою професию, каждый выбирает себе професию сам, кто привык зарабатывать в месяц 1000 грн. кто 3000-5000. Тут уже решать тока самому человеку, что он хочет от себя в-первую очередь, а только потом думать в какой области работать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо излагает, зараза! Учитесь, Киса! (с)

Маю парочку запитань...

Де знаходиться Ваш офіс (хоча б приблизно, в першому наближенні) ?

На якому автомобілі Ви їздите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо излагает, зараза! Учитесь, Киса! (с)

Маю парочку запитань...

Де знаходиться Ваш офіс (хоча б приблизно, в першому наближенні) ?

м. Луцьк

вул. Кривий вал 34 (бізнес-центр грандперсона)

2-й поверх

офіси 203, 206

тел. (0332) 28-28-17 (буде працювати з 1 грудня 2009р.)

тел. моб. 099-340-55-95

На якому автомобілі Ви їздите?

Пока еще на своих обеих, в компании работаю 2-й месяц, за первый месяц заработал 3400 грн., компания в Луцке всего три месяца.

Если есть еще вопросы с радостью отвечу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу продать эксклюзивное право продавать эксклюзивное право продавать.

Очень выгодный бизнес. Высокорентабельный. 1000% и больше.

Ни один из бизнесов этого не может.

Если вы действительно серьезный бизнес вы обязаны купить этот инструмент,

который дополняя ваш бренд принесет вам баснословную прибыль.

Я вижу, вы, как умный человек точно сможете посчитать ваш профит.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Или вот например: Бизнес на хомячках

зачем хомячки..... тада уже страусами занимайся..... выгодней намного метр кожи - 150-170 у.е. ))) про мясо молчу )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для недогадливых:

"Про бизнес на хомячках (с) тут копирайты

*У меня есть друг. Еврей. Причем настоящий. Взять хотя бы тот случай, когда он купил машину за 100 баксов, разбил ее, а потом по запчастям продал за 700. Я ж говорю, самый настоящий. И вот приходит он ко мне на днях в печали. И начинает жалиться:

- Нет, ну, ты представляешь! Чего сеструха моя учудила! Уж на что я такой-растакой, а она и меня обставила! Бизнес новый решила организовать! Клинику по лечению ХОМЯЧКОВ! За прием - 50 рублей. А на рынке хомяк стоит 10 рублей. Ну, и вот, купила она большой такой вольерчик, купила целое стадо разномастных хомячков и в эту клетку посадила. Да объявлений понавешала об открытии. А ведь у нас сейчас чуть ли не в каждой квартире хомяк живет. И потянулся к ней народ с болезными зверушками. Сеструха в белых одежах их принимает, с умным видом осматривает, а потом говорит так невзначай, что, мол, для более детального обследования, оставьте животинку до завтра, а завтра получите в лучшем виде. Животинку целуют в носик, поливают слезами и оставляют. После чего сестра смывает закрюченного хомяка в унитаз и выбирает из вольерчика подходящего по породе и размерам. Наутро хозяева получают здоровенькую и веселенькую скотинку, "врач" получает 50 рублей и все довольны. Нет, ну, ты представляешь, это ведь что получается!

СОРОК РУБЛЕЙ НАВАРА С ОДНОГО ХОМЯЧКА!

"

респект =))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И еще вот. Подробный бизнес план в последних 4 секундах.

хватит уже про хомяков =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ? А я думал родственные души тебя порадуют.

оО =) жжош

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бизя, это ты жжош! :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бизя, это ты жжош! :D :D :D

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже давно не школяр і, навіть, давно не студент.

Нічого особистого проти bizya і його піраміди не маю.

Просто він під руку попався після того, як мені вчора подзвонили і дуже серьозним тоном запропонували давні знайомі відкрити представництво їхнього бізнесу в Луцьку. Більш детально відмовились говорити по-телефону.

Давні знайомі + це один з видів діяльності яким я займаюся = я погодився на зустріч. Вдягнувся в діловому стилі (що зімною трапляється доволі рідко), їхав в інший кінець міста і як дурак слуха супер-вигідну пропозицію продавати в Луцьку якісь водяні фільтри.

Можливо хтось на цьогму і вміє заробляти, АЛЕ Я НЕ ВМІЮ ВПАРЮВАТИ ЛЮДЯМ РЕЧІ ЯКІ Я ВІДВЕРТО ВВАЖАЮ РОЗВОДОМ.

Як результат - мене дуже розізли, витратили мій час.

Мої поради тим, хто не хоче займатися подібним:

- якщо в контактах мобільний - в топку

- якщо зразу призначають зустріч і не говорять про суть можливої роботи/співпраці - в топку

- якщо енергійних і комунікабельних - читай "готових бігати нахаляву і довірливих"

- якщо робота на стовпах - в топку. в країні криза і роботи не вистачає, а тут, "бідні", не можуть знайти на зарплату 2500 без освіти і навиків

але знаю особисто людей, які навіть кайфують від такої роботи і більш-менш заробляють... кожному своє

Щоб зразу говорили що за робота - ніяких претензій, а так - то претензій дуже багато...

ооо, так про це ж я і писав тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і нафіга ця вся лапша про іноземний капітал і т.п.

Та ви любово бовдура з вулиці візьмете, аби втуляв ваш паршивий товар

Ох.. скількия вже виходив по подібних "канторах". І у вас доречі також був, на Рівненській, не пам"ятаєте як мене послали коли почав вимагати конкретної інформації про роботу??.. ну.. це вже було давно.

на Борді "лохів" нема, тому нема кого тут розводити, бай-бай, сетеві маркетнікі!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я доречі не розумію підходу. Тобто розумію, але разом з тим розумію весь абсурд.

- У нас іноземні інвестиціїї, капітали, золоті гори і мегадоходи. Нужна толька захатєть...

Причому про суть роботи - ні слова.

Шановний, ваша компанія якісь гарантії дає? Людина отримує щось, крім пустих слів? Трудовий договір складається? Лікарняні оплачуються? Якщо підчас втюхування якого небудь товару, вашого колегу покоцають нєдабражелатілі, йому буде оплачений лікарняний? Чи у вас, як у всіх - тіха спіИділ і ушол, називаєца нашол?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер ще явно "зелений" у "впарюванні" товару. :rolleyes: Ще сам явно вчорашній школяр, дорослих дядь обзиватись взявся (до речі, школярі, ваше чесне імя вважають негативною ознакою на кшалт недоумки :naezd: ).

Якщо хочеш продати товар, то маєш його продавати і на відмови "не хочу" не матюкати "лоха", а культурно спитати "а чому Ви не хочете? В нас є продукт із врахуванням Ваших зауважень!" І витягнути теж саме, але з іншої торби! Хіба це не всі "мережевики" практикують? ;) "Учісь, студент, а то всю жизнь ключі будєшь падавать".

До речі, такі люди в моїй присутності дуже швидко вимітаються із кімнати/приміщення/офісу. :0168:Ненавиджу :0084: підсвідоме/свідоме вважання мене і присутніх "за недоумків, яким треба щось штовхнути, і так швидко, щоб вони не зрозуміли що то є, але гроші віддали" :0118:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Scabiosa

Ну що ти пишеш такі дурниці? Чоловяга ж чітко сказав, що за перший місяць (ще до відкриття офісу) заробив купу бабла, а ти намагаєшся вчити його працювати. З іншого боку на прикладі наших політиків, які вважають, що поганий піар - всеодно піар, рекламує свою компанію і несвідомо, сподіваюсь, озвучує корпоративні норми ведення бізнесу.

Так що як то кажуть "удачі"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і нафіга ця вся лапша про іноземний капітал і т.п.

Та ви любово бовдура з вулиці візьмете, аби втуляв ваш паршивий товар

Ох.. скількия вже виходив по подібних "канторах". І у вас доречі також був, на Рівненській, не пам"ятаєте як мене послали коли почав вимагати конкретної інформації про роботу??.. ну.. це вже було давно.

на Борді "лохів" нема, тому нема кого тут розводити, бай-бай, сетеві маркетнікі!!

Если ты у нас и был, то это ничего не говорит, мы четко рассказуєм новым людям что нужно делать и как и что они за это получат, составляем трудовой договор где все учтено, а на щет капитала если ты такой умный посиди в интернете почитай, коекто не поленился и нашел кое-какую информацию о фортисе и написал на форуме, мы ее обсудили и закрыли.

Я доречі не розумію підходу. Тобто розумію, але разом з тим розумію весь абсурд.

- У нас іноземні інвестиціїї, капітали, золоті гори і мегадоходи. Нужна толька захатєть...

Причому про суть роботи - ні слова.

Шановний, ваша компанія якісь гарантії дає? Людина отримує щось, крім пустих слів? Трудовий договір складається? Лікарняні оплачуються? Якщо підчас втюхування якого небудь товару, вашого колегу покоцають нєдабражелатілі, йому буде оплачений лікарняний? Чи у вас, як у всіх - тіха спіИділ і ушол, називаєца нашол?

Уже писал про договор, на щет гарантий долго обьяснять но они есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер ще явно "зелений" у "впарюванні" товару. :rolleyes: Ще сам явно вчорашній школяр, дорослих дядь обзиватись взявся (до речі, школярі, ваше чесне імя вважають негативною ознакою на кшалт недоумки :naezd: ).

Якщо хочеш продати товар, то маєш його продавати і на відмови "не хочу" не матюкати "лоха", а культурно спитати "а чому Ви не хочете? В нас є продукт із врахуванням Ваших зауважень!" І витягнути теж саме, але з іншої торби! Хіба це не всі "мережевики" практикують? ;) "Учісь, студент, а то всю жизнь ключі будєшь падавать".

До речі, такі люди в моїй присутності дуже швидко вимітаються із кімнати/приміщення/офісу. :0168:Ненавиджу :0084: підсвідоме/свідоме вважання мене і присутніх "за недоумків, яким треба щось штовхнути, і так швидко, щоб вони не зрозуміли що то є, але гроші віддали" :0118:

проснись дядя тут товар никто не впаривает... и если тебе не интерсно предложение о роботе оставайся при своем мнении, взрослый дядя...... ниразу не убегал и не собираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Scabiosa

Ну що ти пишеш такі дурниці? Чоловяга ж чітко сказав, що за перший місяць (ще до відкриття офісу) заробив купу бабла, а ти намагаєшся вчити його працювати. З іншого боку на прикладі наших політиків, які вважають, що поганий піар - всеодно піар, рекламує свою компанію і несвідомо, сподіваюсь, озвучує корпоративні норми ведення бізнесу.

Так що як то кажуть "удачі"...

хоть один не обгадил ) сп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть один не обгадил ) сп

Це був сарказм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте свое обьявление в стиле: ищем мазохистов. непередаваемое море удовольствия.

и ... трудовой договор.

хомячки потянутся с родственным душам.

gl

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міжнародна фінансова група Fortis з іноземним капіталом запрошує до співпраці енергійних та комунікабельних людей. За результатами співбесіди гарантоване безкоштовне навчання та кар’єрний ріст. Офіційне оформлення документів про працевлаштування.

Звертатись:

м. Луцьк, вул. Кривий вал 34 (бізнес-центр грандперсона)

2-й поверх офіси 203, 206

тел. (0332) 28-28-17 (буде працювати з 1 грудня 2009р.)

тел. моб. 099-340-55-95

Детальніше про напрямок роботи Ви зможете ознайомитись на www.fortis.ua, або отримати всі відповіді на запитання по тел. 099-340-55-95. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...