Перейти до змісту

Думки і поради

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я б порадив тобі зайнятись фізичними вправами - басейн якраз підійде, тільки потрібно сильно себе навантажити, наприклад пропливти 10 км на швидкість...

мені таке помагає.... хоча головне не перестаратись.....

Опубліковано

Минаючи мов сон або старе кіно,

ідуть легкі дощі всесвітньої печалі.

Кружляє чорний диск і пахне свіжим чаєм,

і світиться у ніч одним-одне вікно.

Це шурхотіння слів і втомлених речей,

ці жести, що ростуть і тануть неквапливо,

утворюють на мить дорогоцінне шкливо,

в той час, коли усе, без сумніву, тече.

І, може, саме так збувається «т е п е р», -

у снах або дощах, поезіях чи кінах,

у мандрах по чужих та рідних українах,

у всьому, що собі народжує т е б е.

(Костянтин Москалець)

Правда гарно? ;)

Опубліковано

найкращі варіанти це сон і позитивні емоції. спробуй відволіктись чимось цікавим. розмови, нові контакти. Сходи на Board cofee 2 :) а на рахунок адреналіну.. є один цікавий варіант. правда я деталей не знаю. через стир від центрального парку є луг. там літає дельтаплан постійно. з ними можна домовитись і вони катають, впринципі не дорого.

я думаю політ на висоті пташиного польоту задасть адреналіну :) ну це як варіант. А ще, науково перевірений ментод, деякі продукти харчування рятують від депресії:

1. Шоколад

Супер антидепресант. В зернах какао міститься речовина фенілетиламін, що сприяє активному виробленню організмом людини ендорфінів (гормони щастя). Крім цього в шоколаді високий зміст магнію, що робить нервову систему більш стійкою. Шоколад особливо корисний жінкам при поганому настрої та депресіях. До речі, чорна іпостась цього продукту значно корисніша за молочну.

2. Банан

У банані багато алкалоїду харману, що викликає ейфорію – всепоглинаюче щастя, захват, кайф. Що ж, краще бути під банановим кайфом, ніж у стані депресії. Банан також радять їсти при хронічній утомі.

3. Сир

Твердий сир піднімає настрій завдяки амінокислотам, що містяться в ньому – тираміну, тріктаміну, фенілетиламіну.

4. Вівсянка.

візьми на замітку :) я пробував. допомагає :)

-такі моменти бувають в кожного, треба просто вміти їх переживати, бо життя то продовжується, хай там що :)

головне щоб поруч завжди були рідні і близькі.

Опубліковано

Мені особисто допомагає близька людина. Будь-хто чи то коханий чи подруга (лише справжня). Інколи вистачає просто посидіти поруч і помовчати. Це залежить від людини.

А на рахунок АдреналінСіті - сідаєш на маршрутку і їдеш на КРЗ, після 40-го перед поворотом на право виходиш і дивишся на ліво там побачиш величезну вивіску!

Топаєш туди - і вперед!!!! Мені, наприклад, дуже подобається на картингу поганяти, але не просто покататись, а справді поганяти, так, що коли вилазиш з ньго - руки трусяться і не рухаються майже, що вилізти важко. (Хто так їздив - зрозуміє)

А взагалі там багато пропозицій - думаю знайдеш щось до душі.

Опубліковано
icon_plus_1.gifофтоп
Мені, наприклад, дуже подобається на картингу поганяти, але не просто покататись, а справді поганяти, так, що коли вилазиш з ньго - руки трусяться і не рухаються майже, що вилізти важко. (Хто так їздив - зрозуміє)

ого. треба спробувати. я то в адреналін сіті і сам не разу не був. а дорого?
Опубліковано
SergScorpion №2 ?

я про міжособстісні відносни говорила? що за офтоп. Ця тема називається пихологія і філософія і думки на тему хто як на це реагує і як бориться.

Опубліковано

.... щось вигризає з середини, коли не можеш не спать не їсти..знайомий стан.

Щира порада- ЗРОБИ ЯКУСЬ ДУРНЮ :horse: ,зроби щось,що в кайф ОСОБИСТО ТОБІ!!Не подругам,друзям,родичам а ТОБІ!!!

Дай собі справжній ,тій яка десь глибоко,глибоко всередині,СВОБОДУ ну хоча б на годину!Але дай!

..Что не убивает меня, то делает меня сильнее -Ф.Ницше (дочорта розумний дядько B) )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я так бачу - знайомий стан для всіх. Моя порада: дурні не роби, бо бачу по аві - ще встигнеш, а от зазирнути в себе, відчути, що дійсно турбує і у чому дискомфорт - варто. Якщо складно і здається нереальним, то просто релаксуй по життю на цей період, і спостерігай свої відчуття, думки, відношення оточуючих до тебе. Будь спостерігачем. Це цікаво, та повчально. Ти живеш і люби емоцію, якою б вона не була. Спробуй!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В процесі лікування. Інструкція (чорновик)

Як бальной, котрий проходив через таке неодноразово, авторитетно можу заявить.

Раз на раз не приходиться.

Інколи потрібно зайнятися аматорською медитацією (заглянути в себе, дати собі підсрачника, пожаліти себе бідну і нещасну, розібратися в проблемах)

Інколи можна включити кнопку "Ганібєс". Можу провести безплатний тренінг.

Інколи треба покататись на мітлі або залізти на БТР.

Інколи треба напитись по саме "німагу", щоб закуска в очах плавала. І обов'язково зробити заземлення (ну це бажано зимою) а-ля операція "И-тут-асфальт-поднялся-и-пришлось-спать-стоя"

Інколи треба випадковий секс.

Інколи треба натовкти комусь морду ліца.

Інколи треба так голосно включити музику так, щоб в сусідів на 9-му поверсі штукатурка сипалась (причому, що ти живеш на першому)

Інколи треба в дощ поскакати по калюжах.

І дуже рідко треба стримати то все у собі.

Опубліковано

kykysya5

знайди якісь позитивні сторони всого стану. Може це час все переосмислити?

все от безделия, іди займись чим небудь. Ато розбалувались, телек надоїло, їсти надоїло, ти поголодуй два дня, сухарі почнеш гризти і листя вазонів, ти ще проблем не бачила в житті, сиди і радуйся.

а по темі "шо робити", я наприклад згадую проблему і горе свого знайомого чи чужої людини яку бачив, порівнюю зі своєю проблемою і розумію що в мене зовсім немає ніяких проблем. Є люди яким гірше за нас.

Опубліковано
Як ви себе заспокоюєте, що робите, ваші дії, якісь поради.

Потрібно з кимось поговорити (можна за келихом пива чи з декількома пляхами горілки). Інколи допоможе гра типу Серйозний Сем або тренажорка (турніки).

А загалом просто потрібно пережити це все і чим себе не відволікай, а всеодно від думок не втікти. Просто зроби паузу.

Опубліковано

місяць із дня створенн ятеми прашоль ) не думаєте, шо топікстартер вже розібралась зі совїми траблами?

Опубліковано
kykysya5

знайди якісь позитивні сторони всого стану. Може це час все переосмислити?

все от безделия, іди займись чим небудь. Ато розбалувались, телек надоїло, їсти надоїло, ти поголодуй два дня, сухарі почнеш гризти і листя вазонів, ти ще проблем не бачила в житті, сиди і радуйся.

а по темі "шо робити", я наприклад згадую проблему і горе свого знайомого чи чужої людини яку бачив, порівнюю зі своєю проблемою і розумію що в мене зовсім немає ніяких проблем. Є люди яким гірше за нас.

О дякую поголодувать, то круто, тільки от боюсь, що вітром здуватиме ваще, тобі подобаються 40 кг дівчата? Єто раз, а по друге якшо я ше чимось займатимусь, то тре не 24 години в суткі і так гонча собака. Ти мої проблеми знаєш?  Є гірше є і краще, я наприклад тянусь до тих де краще.......... От уже усьо ок. Просто в житі бувають моменти коли просто все накапує кришу зносить, того було цікаво хто і як бориться не залежно від скаладності проблеми, будь вона дрібною, будь глобальною. Такшо ненада тут мені ляля

Опубліковано

я не знаю твої "проблеми" (шо вдіти, куда поступити)

в мого друга за один рік вмерли двоє батьків, а в нього виявили хворобу "лімфома Ходжкина" в нас робили променеву терапію, через місяць рецедив. Поїхав в Ізраїль, там тільки за діагностику взяли біля 30 тис дол. А за лікування хочуть біля 150 тис дол. Продав свою квартиру за 45 тис. дол. Шо далі? Для мене це кращі ліки від депресії.

Опубліковано

Завжди є та людина - якій хуже, і та - якій краще....

особисто я справляюся з такими негараздами - прогулянкою-виходжу і навколо будинку намотую км

а ще прочитала і викоритстовую - читати євангеліє. я просто читаю і хоча не розуміє що там зашифровано (певно ще не доросла до цього ;) ) легше стає точно.

А що тобі допомогло?

Опубліковано

якраз в тему

з просторів рунету

Из мелочей складывается огромное чувство единения с миром. Быть сразу одним целым никому еще не удавалось. Каждое из нижеприведенного 101 дела само по себе не способно поднять вас на новый уровень самоосознавания, но в целом это мощнейший стимул к творчеству. Сначала по шаблону, а потом уже спонтанно, можно начать дарить миру себя. Пробуйте. Хотя бы по одному делу в день. Начинная с 1 января. И тогда, к весне, вы посмотрите на мир новым взглядом. Успехов!

¤ Улыбайтесь.

¤ Подставляйте плечо.

¤ Похлопывайте кого-то по плечу.

¤ Говорите «спасибо».

¤ Неожиданно поцелуйте кого-нибудь.. или тепло обнимите.

¤ Искренне скажите: «Отлично выглядишь!»

¤ Помассируйте уставшую спину.

¤ Когда нападает хандра, свистите.

¤ Отошлите старой учительнице благодарственную открытку.

¤ Говорите «доброе утро». Даже если оно не совсем доброе.

¤ Напишите давнему другу неожиданное письмо, в котором будет чувствоваться ваша забота о нем.

¤ Сделайте неожиданный телефонный звонок.

¤ Помойте посуду вне очереди.

¤ Вынесите мусор вне очереди.

¤ Пропустите грубую реплику мимо ушей.

¤ Оставьте на автоответчике «минутное любовное послание».

¤ Начните чей-то день с анекдота или смешной истории.

¤ Приготовьте в офисе кофе для своей секретарши, например.

¤ Сохраните объявление в газете для того, кто ищет работу.

¤ Напишите редактору ободряющее письмо.

¤ Угостите чаем бабушку или дедушку.

¤ Отошлите открытку «Думаю о тебе».

¤ Помашите рукой и улыбнитесь работнику автостоянки.

¤ Вовремя оплатите счет.

¤ Отдайте ношеную одежду нуждающемуся.

¤ Поделитесь с людьми какой-то доброй новостью. Не делитесь сплетнями.

¤ Скажите кому-то что-то приятное.

¤ Дайте кому-то почитать вашу любимую книгу.

¤ Не требуйте ее обратно.

¤ Верните любимую книгу другу.

¤ Поиграйте в мяч с малышом.

¤ Вместо того, чтобы советовать, помогите человеку найти решение.

¤ Принесите на работу коробку домашнего печенья.

http://www.kailazh.ru/post117600863/

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Кста...Найшла позитивні риси такого стану........відразу з"явилось шалене бажання творити, малєвать. От зараз вирішила встряхнуть старіной  і зайнялась живописом в плотну. Вот  чого мені так бракувало давно. Такшо шукайте причини і все вирішиться 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...