Kusya Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 10:42 Поділитися #1 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 10:42 Ви депутати обранці народу,Нащо каламутить чистую воду?Нащо паклюжите мову своюМову народу і мову мою?Ось Янукович наш скрізь виступаєРай на землі він обіцяєГрошей нам дасть -Зацвіте УкраїнаТа щоб не поставив він нас на коліна...То ж Янукович в нас дядько ніврокуЯкщо подивитись на нього з бокуКрепкий високий і молодийНо депутат він є племінний. Має багато наш Віктор ідей Чотири мільйони він зробить дітейЩоб п'ятдесят всіх мільйонів жилоІ бідних в країні щоб не було. Та чи віддасть він всі свої віллиЩоб ті мільйони ще більш не збідніли?Щоб сім'я таке, як він не звелосяЩоб Януковича слово збулосяСкільки синів він зробить і дочок Свою резеденцію чи вдасть під садочокБув би примірний татусь УкраїниЩо не обідить своєї дитини.Якщо у нас буде те що він каже Доля хороша і доля такаТоді б і я народила б з такого бика! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 14:52 Поділитися #2 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 14:52 про них всіх я знаю тільки одне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 21:24 Автор Поділитися #3 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 21:24 Якшо забрати хоч одного персонажа сюжет розвалиться. За рахунок один одного виходить безкоштовний піар для них, а для народу дуже дорогий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:20 Поділитися #4 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:20 Истинно так! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 23:27 Поділитися #5 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 23:27 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.