Перейти до змісту

Чистка інжектора

Desperados

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть СТО,де можуть почистити інжектор,не ультразвуком,і відкалібрувати після того форсунки?

З гарантією,і так щоб форсунки залишились цілими і після чистки все було нормально з авто,а не сказали,

що не знають,що сталось,типу ми не ламали,тільки почистили.

PS. машина турбо-інжектор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть СТО,де можуть почистити інжектор,не ультразвуком,і відкалібрувати після того форсунки?

З гарантією,і так щоб форсунки залишились цілими і після чистки все було нормально з авто,а не сказали,

я думаю слово "гарантія" на чистку інжектора і форсунок в наших умовах(якість пального) є не актуальною...да і багато чого залежить від самого водія і догляду за авто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю слово "гарантія" на чистку інжектора і форсунок в наших умовах(якість пального) є не актуальною...да і багато чого залежить від самого водія і догляду за авто!

Це ясно,маю на увазі,зразу після чистки,щоб все було нормально,без всяких відмазок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мити Wynns-ом. Форсунки, потекти після чистки можуть будь-які, в залежності від ступені їх зносу.

П.С. А що з машиною?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мив в старого моториста - дядя Саша, в гаражі на вул.Електроапаратній.

В нього пристрій спеціальний є (на машині принципово не миє)

тел.0506710520

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скорее прямость рук и квалификация мастера. Если "мастер" накосячит при чистке, конечно он будет сваливать на херовый бенз, отстойную конструкцию топливной рейки, криворукость инженеров Ауди(МБ, ФВ, Тойота, Субару...), ну на что хватит фантазии.

ЗЫ ИМХО, если руки прямые, то хуже чем было полюбому не может быть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мити Wynns-ом. Форсунки, потекти після чистки можуть будь-які, в залежності від ступені їх зносу.

П.С. А що з машиною?

Ніби все нормально,розхід трохи піднявся,і часом на швидкості "дьоргається",тому і думаю,чи варто,щоб ще гірше не стало.Як кажуть,поки їздить,хай їздить.

Я мив в старого моториста - дядя Саша, в гаражі на вул.Електроапаратній.

В нього пристрій спеціальний є (на машині принципово не миє)

тел.0506710520

Дякую.

Скорее прямость рук и квалификация мастера. Если "мастер" накосячит при чистке, конечно он будет сваливать на херовый бенз, отстойную конструкцию топливной рейки, криворукость инженеров Ауди(МБ, ФВ, Тойота, Субару...), ну на что хватит фантазии.

ЗЫ ИМХО, если руки прямые, то хуже чем было полюбому не может быть.

Саме такого і боюсь,машина не поширена в наших краях,Вольво.

Якісь відгуки є про Ківерцівську,навпроти гаражів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как грицца: хочешь чтобы было хорошо - сделай это сам. По большому счету никаких космических технологий там нет. Во всяком случае на Ланос-клубе народ сам моет и нормал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как грицца: хочешь чтобы было хорошо - сделай это сам. По большому счету никаких космических технологий там нет. Во всяком случае на Ланос-клубе народ сам моет и нормал.

Если накосячу,не будет кому притензий предьявить. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если накосячу,не будет кому притензий предьявить. :D

при якості нашого палива "напред'являєш" багато :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

волинь-авто, хто б там, що не говорив B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...