St@S_ Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 07:59 #1 Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 07:59 шукаю роботу: будівельника муляр-бетонувальник. водій, категорія "В", експедитор, продавець-консультант, ...... з/п від 1000грн можливо на постійно, можливо 3 місяці, навчаюсь в ЛІРоЛі, компютерні системи і мережі, 4курс, пропозиції будьласка в приват
DrFaust Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 08:46 #2 Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 08:46 навчаюсь в ЛІРоЛі, компютерні системи і мережі, 4курс,із вище написаного не зовсім зрозуміло слідуюче: шукаю роботу:будівельника муляр-бетонувальник.водій, категорія "В",експедитор,продавець-консультант....Навіщо вчитись по напрямку комп системи щоб працювати будівельником ? невже на 4 курсі немає знань щоб спробувати себе в даній спеціальності ?З.І. Який же ти будівельник (самоучка я так розумію) якщо вчишся в іншому напрямку ? звідси випливає що ні в одному ні в іншому толку мало... можу помилятись, твердження не категоричне.
St@S_ Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 09:05 Автор #3 Опубліковано 19 Листопада, 2009 в 09:05 Навіщо вчитись по напрямку комп системи щоб працювати будівельником ? невже на 4 курсі немає знань щоб спробувати себе в даній спеціальності ?З.І. Який же ти будівельник (самоучка я так розумію) якщо вчишся в іншому напрямку ? звідси випливає що ні в одному ні в іншому толку мало... можу помилятись, твердження не категоричне. я і не писав що не хочу працювати за спеціальністю, розгляну будьякі пропозиції навчаюсь заочно і щоб оплатити навчання прийшлось працювати на будівництві, працював на АМБ і ВБК...
St@S_ Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 13:20 Автор #4 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 13:20 все ще актуально
St@S_ Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 14:30 Автор #5 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 14:30 ПРОХАННЯ ЗАКРИТИ ТЕМУ!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.