Перейти до змісту

7ГБ міського трафіку :)

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"мені вообще це не подобається ..."

як я поняв то мало кому нові ціни подобаються, особливо йдеться про городскій трафік

Опубліковано

особливо вибачте фотаком тупо поступає.. вже чемно про це говоримо пару днів..але як об стінку горох..

одним словом рухаємось назад а не вперед .. все останній мій пост про 1 жовтня..

затрахало

Опубліковано

ІМНО, нова компанія вводить свою схему бізнесу. Якщо раніше фотаком створював тарифи на основі свого бачення бізнесу, то зараз вони переходять на наїжджену колію, яка дає прибутки.

Платний трафік по 0,005 коп/мб це не так і страшно. Хоча прокат ДВД (ліцензійка DVD9 - 5 грн) буде вже дешевше ніж скачати 2-х дисковий ріп з ЛМ...

Привикайте - халяви небуде :D

Опубліковано
Вартість 1 Мбайт понад ліміт вхідного міського трафіку - 0,005 грн.

Вартість внутрішнього та вихідного міського трафіку - 0,00 грн.

Немного недопонял. 6 гиг дается на все (домены луцк.юа, файлообменник, архивы видео,игр клипов музыки) или видео, клипы музыка и прочее с ЛС безплатно, а 6 гиг токо на файлообменник и луцкие сайты???

Опубліковано
Немного недопонял. 6 гиг дается на все (домены луцк.юа, файлообменник, архивы видео,игр клипов музыки) или видео, клипы музыка и прочее с ЛС безплатно, а 6 гиг токо на файлообменник и луцкие сайты???

на усё только 6 гиг "(домены луцк.юа, файлообменник, архивы видео,игр клипов музыки)"

Опубліковано

Когда-то проклинавшие Фотаком с его архивами видео и файлообменником владельцы видеопрокатов возрадуются 1 числа, ибо они победили... Да придут теперь к ним юзеры фотакома и закажут у них целую кучу дисков :).

ИМХО. Как по-мне то проще сходить на прокат и взять полноценный двд за 5 грн, или 3 двд за 10грн, чем качать рип за 3 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...