Перейти до змісту

Dragon Age: Origins / Dragon Age: Начало (ENG)

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Система діалогів стара як світ і вважати їх фішкою біоварів мінімум нерозумно

..Схожість більше проявляється до Відьмака ,до НВН...а ігри одної контори що спеціалізується на одному жанрі будуть мати певну схожу базу,скелет(система діалогів,ставлення персонажів один до одного....)Так що на таку схожість увага не звертається....

Ну тоді сєнсєю, прошу втикнути мене мордою в те місце де були такі діалоги і інші штуки в інших іграх до котор і в чому проявляється схожість від Відьмака до НВН, ато я незнаю, чесно, стало цікаво і тут на самому цікавому ти зупинився (або забув сказати), тобто на прикладах, а не на загальних речах, типу "ля-ля-ля"... тут так, а тут нетак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Система діалогів стара як світ і вважати їх фішкою біоварів мінімум нерозумно

..Схожість більше проявляється до Відьмака ,до НВН...а ігри одної контори що спеціалізується на одному жанрі будуть мати певну схожу базу,скелет(система діалогів,ставлення персонажів один до одного....)Так що на таку схожість увага не звертається....

Ну тоді сєнсєю, прошу втикнути мене мордою в те місце де були такі діалоги і інші штуки в інших іграх до котор і в чому проявляється схожість від Відьмака до НВН, ато я незнаю, чесно, стало цікаво і тут на самому цікавому ти зупинився (або забув сказати), тобто на прикладах, а не на загальних речах, типу "ля-ля-ля"... тут так, а тут нетак.

В последнем посте для тебя особо одаренного я зделал ссилку на штампы по которым биовары штампуют свои игры..

Ну тоді сєнсєю, прошу втикнути мене мордою в те місце де були такі діалоги і інші штуки в інших іграх до котор....а ето Пожалуста в любом к-ве...возьми любой древнейшый квест там присутствует система вопросов стимулов и ответов реакций....

в чому проявляється схожість від Відьмака до НВН...ну если большинство игроков заметили сходство а ты вылез из неизвестно какого болота ничего не почувствовал тогда извини...тебе в песочнице играться..

Ведьмак:Глубокая интерактивность персонажей

Зависимость результата от деяний и сказаного

Система боя

"Грэг Зecчук и Рэй Музика играли в Ведьмака. Origins тоже демонстрирует мир, написанный тонами серого. Все мрачно, все амбивалентно, но у Ведьмака получалось получше. Там где польская RPG предлагала игроку сложный выбор, канадская просто прогоняет его через неоднозначную моральную ситуацию и все. Отказаться нельзя, рельса рельсой.

Игра будто Neverwinter Nights 3 с большим бюджетом и наконец-то сделанный как надо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul

Вибачаюсь, перепутав ігри. А ти тепер, дивись репутацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продовження цієї милої "дискусіїї" з "соплею" в якої практично 1500 ігр на геймспаї :D Отже, вот зараз подивися гру і лише впевнився в тому що схожість з которами є, причому серйозна, ніяких дискусій на цю тему взагалі не може бути, хочаб тому ж їх робили біовари! А "гарячі фінські парні" готові засрати любого інакомислячого, разом з топіком :) Сама гра сподобалась - хороша графіка(без драбинок), фізика персів вражає, сюжет не дивлячись на те що за кожну расу вона різна відчувається що пророблений детально, прокачка типічна набрав опита розкидав по статам, здібностям, тактика теж цікава річ, наприклад ввів умову якщо суперник з луком, то виконувати здібність "Укрытие щитом"і т.д. загалом грати стоїть, сам зараз лише починаю, але початок вже подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчора прошов до кінця, ігра сподобалась.

ЗІ. грав з додатковим контентом, там 2 нові локації, декілька нових хвестів і ітемів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені ще чучуть залишилось до кінця =)

ЗІ. грав з додатковим контентом, там 2 нові локації, декілька нових хвестів і ітемів.

я там сильно не розбирався те що побачив те і зрозум.

для скачуваня доповнення тра 560+ очей, їх отримати можна заплативши балабасик правильно??? чи можна щось за ті бали які в самій ігрі дають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Slayer

Не обов'язково за гроші, чесно кажучи сам не взнавав на рахунок доповнень, але очки заробляються в профілі, разом зі всякими плашками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Перезалийте, будь ласка, на фтп! ;)

P.S. З Наступаючим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-=LINK=-

Десь на днях стягну русифікатор звукових файлів (1+Гб), бо з текстовим русиком геть не в радість :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чё там , качнул кто то русишь для DragonAge?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот сцилко на рускую делюкс версию 8Гб (ето игра целиком) http://kinozal.tv/details.php?id=437030  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот сцилко на рускую делюкс версию 8Гб (ето игра целиком) http://kinozal.tv/details.php?id=437030  

Йо-п-тить, я уже качнул инглишь 7,7Gb нужно тока русишь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кто тянуть будет рус версию, у меня трафика не так много =( ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качнув русик, а точніше навіть 2. Один текстовий (діалоги) а інший повний (з озвучкою).

Відверто кажучи з аудіоперекладом значно краще ніж перекладати на льоту з інглиша :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качнув русик, а точніше навіть 2. Один текстовий (діалоги) а інший повний (з озвучкою).

то есть русские диалоги и субтитры или целиком игру?

тогда давай на файлобменник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть полностю русская 8гб могу залить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливай. Лінк не забудь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повний русифікатор

-=LINK=-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два раза заливал и два раза обрывалось (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов.

Гра суперська. Отримав море задоволення.

Всім шанувальникам жанру раджу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Є в наявності "Загружаемый контент".

Тобто бонусний пакет, який відкриває додаткові (закриті) місії і добавляє ряд нехілих ітемів.

Об'єм близько 500 Мб. Якщо цікавить, то можу закинути ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в наявності "Загружаемый контент".

Тобто бонусний пакет, який відкриває додаткові (закриті) місії і добавляє ряд нехілих ітемів.

Об'єм близько 500 Мб. Якщо цікавить, то можу закинути ;)

валяй...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...