Перейти до змісту

Путін знову лякає Європу газовими перебоями через Україну


BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін продовжує стверджувати, що Україна має проблеми з оплатою російського газу. Про це він телефоном повідомив прем’єра головуючої нині в ЄС Швеції Фредріка Рейнфельдта.

Російський прем’єр поінформував свого шведського колегу про проблеми України з оплатою російського газу і його транзиту європейським споживачам. Про це йшлося під час телефонної розмови глав урядів двох країн у неділю.

Як повідомляє прес-служба російського уряду, Путін акцентував увагу керівництва ЄС на сигнали, що надходять з Києва, в тому числі офіційними каналами, про можливі проблеми з оплатою російського газу. У результаті цього, наголосив Путін, можуть виникнути проблеми з транзитом газу через територію України європейським споживачам.

Єврокомісія просить не нагнітати ситуацію

Глава шведського уряду Фредрік Рейнфельдт пообіцяв довести таку стурбованість Росії до відома керівництва Євросоюзу. Напередодні Європейська комісія закликала Путіна не лякати Європу небезпекою нових перебоїв з поставками газу європейським споживачам.

Представник Єврокомісії висловив припущення, що такі висловлювання Путіна пов’язані з передвиборчою кампанією в Україні і підкреслив, що ЄС не дасть втягти себе в цю суперечку, а також не дозволить, аби громадяни ЄС постраждали в результаті чергового газового конфлікту між Росією та Україною.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,48459...e-3051-xml-mrss

post-3238-1257149360.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бригаду народних месників із Тернополя в Москву із гаслом - "Чхали ми на Ваш газ!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...