Перейти до змісту

VIP-?«VIP» — новий тариф «Київстар», у якому ПЗЗ=0 коп.


Рекомендовані повідомлення

«VIP» — новий тариф «Київстар», у якому ПЗЗ=0 коп.

З 18 вересня лідер ринку мобільного зв’язку України компанія «Київстар» пропонує своїм контрактним абонентам новий тарифний план «VIP», у якому відсутня плата за з’єднання (ПЗЗ).

Президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко:

«Компанія „Київстар“ пішла назустріч рекомендаціям Антимонопольного комітету України та запропонувала своїм абонентам тариф, де плата за з’єднання відсутня повністю. Таким чином, компанія „Київстар“ надає можливість своїм абонентам обирати найбільш оптимальну модель тарифікації залежно від потреб та фінансових можливостей кожного конкретного абонента».

Тарифний план «VIP»

Початковий платіж при підключенні

299 грн

Щомісячна абонентська плата

0,00 грн

Мінімальний місячний обсяг послуг зв’язку

200 грн

Плата за з’єднання дзвінка

0,00 грн

Вихідне текстове повідомлення (SMS) 0,33 грн

Вихідне текстове повідомлення на номери операторів зв’язку в країнах Європи

0,65 грн

Вихідне мультимедійне повідомлення (MMS)

0,75 грн

Тариф на послуги зв’язку за 60 сек.:

Вихідні та переадресовані дзвінки (передача інформації голосом) абонентам мережі «Київстар», абонентам інших операторів мобільного зв’язку та абонентам операторів фіксованого зв’язку України

0,70 грн

Тарифи на міжнародні дзвінки, послуги WAP і традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням технології GPRS, послуги «Голосова Пошта», «СтарПейдж», «Старофіс», «Антивизначник номеру» та інші додаткові послуги відповідають тарифному плану «Нова Хвилина».

Компанія «Київстар» провадить послідовну та зважену політику, спрямовану як на зниження тарифів, так і на зменшення плати за з’єднання. Так, наприклад, починаючи з 2005 року, втілюються різноманітні акції з наданням безкоштовних хвилин на розмови нових і вже існуючих абонентів мережі «Київстар». При цьому, при використанні абонентами таких акційних хвилин, ПЗЗ (плата за з’єднання) не нараховується.

От таким не хитрим шляхом наші оператори частково відміняють плату за зєднання, з однієї сторони частково виконуючи вимоги антимонопольного комітету а з іншої сторони ще пуще "люблять" своїх абонентів. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...