Quiet Опубліковано 23 Жовтня, 2009 в 08:53 #1 Опубліковано 23 Жовтня, 2009 в 08:53 Мене тут озадачили питанням, "Чи можна обмежити доступ до сайту (завантаження стартової сторінки) по географічному признаку (інтернет спільноті однієї з країн)?". Оскільки я не є ні веб-розробником, ні веб-адміністратором і не знаю всіх нюансів цієї кухні я завагався даючи відповідь на це питання і пообіцяв проконсультуватись в "спільноти розумних, міцних, незалежних, без "правобережних", без "лівобережних", добрих, привітних і незрадливих, в усьому єдиних, в усьому щасливих." (С) Тартак ...щось понесло на лірику... Повертаючись до теми розмови, судячи з моїх знань цього зробити неможна. Але мої знання дуже обмежені в цьому питанні Мені, наприклад, перше, що прийшло в голову, якби я наштовхнувся на такий сайт, то просто би зайшов на нього через проксі іншої країни. Ну, власне дуже хочеться почути думки спільноти з цього приводу.
Quiet Опубліковано 23 Жовтня, 2009 в 11:56 Автор #2 Опубліковано 23 Жовтня, 2009 в 11:56 треба скачати модуль geo ip до апачу а далі хз вроді в htaccess прописуєшПоверхнево глянувши гугл по geoip, зробив висновок що цей модуль не врятує від варіанту із зміною проксі, про який я говорив вище. Поправте якщо я не правий.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.