Перейти до змісту

Повышение акциза, как борьба с пьянством

yurgen

Повышение акциза  

39 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Пару дней назад поднялась цена на алкоголь. С первого декабря опять хотят поднять акциз на пиво и водку. Вопрос - поможет ли? Надо ли? Или бюджет латают за наш счёт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару дней назад поднялась цена на алкоголь. С первого декабря опять хотят поднять акциз на пиво и водку. Вопрос - поможет ли? Надо ли? Или бюджет латают за наш счёт?

ніфіга не поможе, ті хто тримає цей ринок (депутати наші "кохані"), зароблять на цьому ше більше грошей, от і вся логіка і істина, всі закони які приймаються в ВРУ, вони всі приймають під себе і під свої гроші, от і все!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю для чи пити стануть меньше, але в когось на рахунках в банках грошей точно стане більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а по мне, как бы там нибыло, пусть лучше подорожает чем подешевеет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

квітневий пленум цк кпсс 1985 р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комуняки фседа перегибали палку(реализовывали через жопу), даже если идея была нормальной

а с массовым "выпивоном" нужно боротся, ой как нужно

что бы там не говорили продавцы алкоголя.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніхто з вами не бореться, пийте наздоров"я. на це і розраховують, що питимуть не набагато менше. ціни ж не піднімаються до небес. бюджет наповняють. акцизи в бюджет і дуть, а не в кармани

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз же більшість промисловості стоїть, а де брати гроші для наповнення бюджету? От і підвищили акциз.

Ніхто про наше здорв'я там і близько не думав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз же більшість промисловості стоїть, а де брати гроші для наповнення бюджету? От і підвищили акциз.

Ніхто про наше здорв'я там і близько не думав.

а з чого ти взяв, що про твоє здоров"я має хтось дбати, крім тебе?тим більше в плані алкоголю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підвищення цін тільки спричинить збільшення кількості підробок, бо оті всі кому випити кортить будуть шукати щось дешевше...

в результаті буде купа отруєнь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комуняки фседа перегибали палку(реализовывали через жопу), даже если идея была нормальной

а с массовым "выпивоном" нужно боротся, ой как нужно

что бы там не говорили продавцы алкоголя.....

Здесь уже не раз в разных топиках поднимались темы насчёт борьбы с малолетним пьянством и пьяннством в целом. Одно я могу сказать точно бороться надо, но уж ни как не подниманием цены. Ну и чего эти козлы добьются? Да, станут богаче!! А народ (рабзнорабочие,грузчики и.т.п) перейдёт на более дешёвые сурогаты аптечные настои, самогон, одеколон, спирт. Если раньше чекушка "Полиськой" стоила приблизительно 7гр. а бутилочка тройного 5гр. то понятное дело покупали водку, а теперь если будет водка 0.25 - стоить 10 - 12 а одеколон 5 :) делайте выводы. Ну и появятся "бабушки" или "точки" по продаже самогона которые и так есть :) но станет их в 3 раза больше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додав би ще пункт в варіантах відповіді «поживём, увидим».

Якими б гаслами не підтримували підняття цін на алкоголь, мені здається що це просто комусь вигідно «богатые богатеют, бедные беднеют».

А стосовно того, чи будуть вживати менше, згадується старий анекдот:

«Телеграмма из Сибири: "Срочно пришлите эшелон спирта. Народ протрезвел и спрашивает куда царя-батюшку дели."»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підвищення цін тільки спричинить збільшення кількості підробок, бо оті всі кому випити кортить будуть шукати щось дешевше...

в результаті буде купа отруєнь

паравильно,

это называется естественный отбор

поднимите руки кого тянет пить ацетон_ф_подезде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Наша влада в черговий раз наступає на ті ж самі граблі, що наступали сотні разів інші країни. :(

Треба щоб державою управляли фахівці з управління з відповідною освітою та досвідом, а не хто попало. Але цього і в перспективі не передбачається. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...