Перейти до змісту

Розгін процесора!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наскільки MHz можливий розгін даного процесора на стоковому кулері. Чи дійсно розгін дасть плюс у іграх і наскільки це безпечно, як мені відомо при розгоні квадів вони видають дуже велике тепло і заміна охолодження це є як не найперший апгрейд при розгоні, але на даний момент мене цікавить розгін на стоковому кулері ну звісно ж в межах допустимого! Проц - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz, материнка - Jetway 966PDAG(E)

Опубліковано
Наскільки MHz можливий розгін даного процесора на стоковому кулері. Чи дійсно розгін дасть плюс у іграх і наскільки це безпечно, як мені відомо при розгоні квадів вони видають дуже велике тепло і заміна охолодження це є як не найперший апгрейд при розгоні, але на даний момент мене цікавить розгін на стоковому кулері ну звісно ж в межах допустимого! Проц - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz, материнка - Jetway 966PDAG(E)

Розгон - лотерея  ;) , а про  розгон краще читати на овер .ру, а так лінк на тестування Core 2 Q6600  , там і про розгон написано.Ще багато залежить від материнки , думаю якщо повезе до 3 Ггц догониш .

Опубліковано

почті любий Q6600 на 3Ггц стає без проблем... (коли ці процикі були в попиті продав їх з десяток) а от далі починається розгон :) і багато чого починає залежить від материнкі...

свого колись почті до 4Ггц розігнав... але то було давно :)

Опубліковано

В мене Q6600 на p5q-e і sonic tower гнався до 3.93 стабільно, 4.2 вже скрін можна було робити тільки телефоном. і ще для такого проца треба БЖ якісний, якщо хоч гнати... але недумаю що на твоїй мамці він стартане вище 3.2

Опубліковано
В: Что такое степпинг процессора?

О: Степпинг (stepping) процессора - это ревизия ядра, на котором он основан. То есть - при производстве одного ядра процессора его дорабатывают, вносят изменения, такие как энергосбережение, снижение тепловыделения, новые возможности, и, главное, зачастую больший разгонный потенциал. Для получения информации о процессоре используется команда CPUID. С помощью неё можно получить значение Family, Model, Stepping.

просто кажучи q6600 має 2 ревізії процесора В3 та G0. В3 перша ревізія,G0 -друга(в ній покрщене в порівнянні з В3 енергозбереження,менше гріється проц,більше можна розігнати!)

Опубліковано

гуд,а більше не іде?

Разгон Core 2 Quad Q6600 при воздушном охлаждении оказался не таким легким заданием, как предполагалось. Компьютер стартовал и при частоте процессора 3600 МГц, но загрузить операционную систему без сбоев удалось лишь при частоте 3440 МГц.

Но и на этой тактовой частоте процессор не смог работать полностью стабильно. В первую очередь, не справилась система охлаждения тестового стенда – процессор разогревался до температуры более 75°C и давал сбой. В поисках полной стабильности, тактовую частоту пришлось снизить до 3110 МГц, хотя при использовании более производительной системы охлаждения результат, однозначно, был бы лучшим.

Думаю до 3ггц можна спокійно гнати...і не переживати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...